Powered By Blogger

onsdag 19 september 2012

Sexton gånger Instagram – tomt, span & förtvivlan









Tisdag: ja vet, det blir en hel del djur på bild i dessa inlägg. Tröttnar aldrig på att kameraterra mina familjemedlemmar nämligen. De har däremot tröttnat fett för länge sedan, men det är en helt annan historia… Icashopping är ytterligare en historia, som brukar vara förenat med tomatklämmande tanter, trötta suckar och trängsel. Så när jag för en sällsynt gång skull råkade på tomma gångar så var det nästan så jag tog några extravarv bara för att känna känslan. Liksom. Tomt även på Zebra, där det blev Mollyprovning, som ni redan sett, och ett par gångers span av och klämmande på det jag inte överlever vintern utan, sleevewarmers. Dessa var slurp på hög nivå, knatade raka spåret in på önskelistan, medan jag knatade hemåt. Och ägnade mig åt det förutsägbara; att glo i skyltfönster. Och föreviga någon helt menlös sekvens ur gatuscenen, för dagen en regndränkt sådan. 

Onsdag: tänkte viga de tidigare morgontimmarna åt lite powerwalking med smått överviktig hund, men blicken hon gav mig sa något helt annat, så då stannade vi i sängen ett tag till istället. Båda två, för mitt försök att istället försöka socialisera lite med katterna möttes även det av skepsism. Fast jag kontrade utebliven motion och sällskapsbrist med lyxlunch. I form av bulle med bulle. Sååå länge sedan, sååå galet gott! Och som även gav mig den energi som behövds för att kicka såväl hundar som mr Make ur sängen. Men projektet lyckades och det bar ut på vovvenad. I en park som till min stora förtvivlan alltmer intar höstlig skepnad. Försökte dock förtränga det genom att tvinga maken att plåta mig i ny Pleasejeansen. Och eftersom jag tyckte att bilderna gjorde sig lite bättre när de kom i Instagrammat format så prackar jag på er dem också. Men där var det alles. För idag. Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. Snyggobyxor och bulle i bröd var det länge sen jag såg. :) Men gott..
    kramar

    SvaraRadera
  2. Love insta- inläggen!! Go´natt

    SvaraRadera
  3. Brallorna är döläckra och den där bullen med chokladinnehåll skulle jag gärna mula i mig nu. Skulle gärna ha lite närmre till dig så vi kunde träffas och blöddra lite skit live. I brist på det ringer jag dig nån kväll.......Kram

    SvaraRadera
  4. Snygga byxor på en snygg tjej helt enkelt :) kram Diana

    SvaraRadera
  5. Men det är ju roligt att terra djurena med kamera. =)
    Dessvärre är ju vissa linslusar och måste nosa på kameran så de är svårfotograferade.

    SvaraRadera