Powered By Blogger

tisdag 4 september 2012

Kattauktionen - ni har på er fram till lördagkväll

Just det ja, vi, jag och Helen skulle ju ha kattauktion, som jag skrev om HÄR. Annat har visst lyckats tränga sig emellan ganska ordentligt, men har man sagt A så är det bara att fortsätta till B. Så! Vi tänkte så här: ni som vill skänka saker, ta en bild på det maila den till mig eller Helen med lite uppgifter om vad det är och vad ni tycker vi ska sätta för utropspris. Skicka inget till oss utan det är bättre att ni skickar det till vinnaren när auktionen är över. Ni har på er fram till lördagkväll den här veckan att maila bild, eller bilder. Så sammanställer vi det och lägger ut auktionen i våra bloggar på söndag. Okej? Vi är tacksamma för allt! Stort, smått, dyrt, billigt, ju mer desto bättre för de hemlösa katterna behöver verkligen all hjälp nu när kylan snart är här. Undrar ni något mer så bara hojta. 


Smilla och Muffin som dock inte är till salu i någon auktion, eller någonannastans heller för den delen. De är bara med här för att de är katter och snygga… Kram!

5 kommentarer:

  1. Supersnygga är de :) Fick en gåva av fina Karen som jag tänkte kunde gå vidare till katterna. Maila bilder sedan. Kram

    SvaraRadera
  2. Vad bra att du påminner senila tanten. Jag har några saker jag kan tänka mig att skänka bort. Jag mailar bilder före lördag.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne, min mamma köpte en liknande bur ;) fåglar köpte hon här : http://www.pandurohobby.se/search?q=f%C3%A5gel&page=3&rpp=16&sort=9
    Hennes fåglar är betydligt mindre högljudda än barnens nymfparakiter...
    Kram Jennie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle hamnat i inlägget ovan...
      Kram Jennie

      Radera