Powered By Blogger

lördag 22 september 2012

Tjugofyra gånger Instagram – från dårskap till att fastna













Torsdag: veckans första, och näst sista, träningspass tog plats i kalendern klockan 06.45. Dårskap. Vilket det även är att det var superkallt att knalla dit i munkis… och att min kropp inte riktigt vill med mig just nu. Stel och ont överallt, muskelsvag och nästintill febervibbar, därav det väldigt låga antalet gymbesök denna vecka. 
Däremot har det varit desto mer av fenomenet Ica-besök. På väg därifrån denna dag konstaterade jag, som vanligt, hur trött jag är på denna by, som jag finner relativt ful. Men! Som faktiskt kan visa sig från en lite annan dager om man väljer att fokusera på detaljerna istället. Nu är det ju då inte världens bästa exempel jag kommer med här så kanske att det får bli ett helt eget ”min-stad-i-detalj-inlägg” någon annan dag… kanske… 
Och så var jag bara precis tvungen att slänga in en ytterst unik bild på mr Make, en bild där han ler… den första sådana jag lyckats knäppa på snart nio år. Och det tack vare världens bästa Gunnarsson, som gav honom boken. Själv roade jag mig med att svänga ihop en hallonpaj, för ovanlighetens skull när jag drabbas av bakryck… Mest för att den liksom är det enda jag lyckas få till i kakväg…

Fredag: pyssel i köket och en idé om att spendera kvällen med att leka mästerkock. En plan som blev något helt annat… Däremot fick jag till min uppsatta avsikt att lyfta blicken från web och ge mig ut på stan för att spana pjux. Av sex provade par på Scorett föll jag ganska hårt och omedelbart för ett par. Svarta med klack och spännen. Inte på bild här för det är istället de som är ännu lite mer grymt snygga men som jag inte ens kunde stå normalt i… Dock inget shopsat så ämnet lär återkomma… 
Inte heller fick några inredningsattiraljer, eller kläder för den delen följa med hem. Fast attan vad jag är sugen på megasjalen från Hunky Dory... Fick provat lite höstjackor a la Odd Molly också men de dimper in i ett eget inlägg under helgen. 
Hann spana lite brutala män på stan innan jag placerade mig i tatueringsstudion, för resten av dagen. För jag fastnade. Med D i köket, där vi drog igång en halvmild variant av spontanparty, dit sedan M anlände, som låg i en skum stol och inte alls är lika snygg på min tolkning här som hon är i verkligheten, och med sig hade hon Idol-Jay ;o) som inte får vara med på bild alls eftersom det blir ramaskri från dårar då (been there, done that…) och så den där coola bloggläsaren som fick armen klottrad av mr Make och hennes kompis som var helskön och som jag träffade i Stockholm i augusti. Och en massa babbel, innehållande många viktigheter och en vinare senare anlände jag sedan hemmet lagom till midnatt. Och till att få se Mazarin katts skeptiska min när Ajax hund ville pussa honom… Och mer än så var det inte. Liksom. 

Idag väntar nya äfventyr. Med bloggvän och hennes sambo, mr Make och allra troligast en annan by som scen. Och jag är ganska fotoabstinensig, och om det tillståndet håller i sig så kan det mycket väl hända att det blir mer bildterror här lite senare… mycket väl… Take care därute! Kram från mig för nu!

13 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Jag mailade dig igår ang ett ev byte. Har du fått det? Kram Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, har inte hunnit svara bara men gör det under dan idag. Kram!

      Radera
  2. "Ramaskri från dårar" HAHA! Bra skrivet och jag kommer ihåg. Tyvärr för jag hade velat se honom på bild...
    Kram till dig och önskan om att du får en riktigt bra lördag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. :o) Detsamma, fast en bra söndag, eftersom jag slappat med att svara... ;o) Kram!

      Radera
  3. Hej
    Vilken snygg mega sjal, är den sticksig?
    Var kan man köpa den?
    /Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag provade denna på Circus i Helsingborg men lär finnas på fler ställen, Hunky Dorys egen webshop kanske... dumt nog kollade jag aldrig namnet på den. Hoppas du hittar den. Kram!

      Radera
    2. Glömde: den är inte ett dugg sticksig, tvärtom, supermjuk och kanonskön att ha på sig.

      Radera
  4. Hej igen och tack för igår, det var supertrevligt att träffas! Just nu väntar jag och assköna polaren på käk på stans bästa pizzeria och konstaterar att vi inte smidit (heter det så?) några planer för i kväll. Så skrik gärna till om du/ni är i samma läge och har lust att hänga lite :).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade absolut hängt med er OM jag sett detta igår... gissar på att ni är på väg härifrån nu... Synd som fan! Men nästa gång. :o) Och superkul att ses i fredags i alla fall. Hoppas ni får en bra resa hem. Kram!

      Radera
    2. Nu kanske det blir dubbelpostat men det verkade som mitt förra svar försvann? Jaja..
      Jättesynd att du inte såg inlägget igår, det hade varit askul att ses! Vi är kvar i några timmar till så får ni för er att gå ut i det härliga vädret kan ni ju hojta till om ni vill :). Annars ses vi nästa gång! Håller helt med dig om fredagen, det var riktigt nice på alla sätt.

      Radera
  5. Köpte en sån Hunky Dory sjal fast i brunt på rean förra året och jag tokälskar den...Kanonköp.. Mjuk,skön o varm :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det fattar jag! Skulle så gärna vilja ha den fast lite väl dyr... :o( Får väl hoppas på rea jag också... Kram!

      Radera