Powered By Blogger

onsdag 5 september 2012

Nykomlingen som blev dagens & lite bloppis på gång

Lika trist som det är att säljandet går sjukt segt för mig just nu, är det skoj att Tradera ibland visar sig vara rena fyndplatsen. Som i söndags när jag lyckades ninja hem…


… denna munkiströja. För 80 riksdaler, som en och en halv ask cigaretter ungefär. Det kallar jag lite av kalaspris. Har ingen koll på namn men vet att om det är någon som råkar ha produktbilden på den så tar jag tacksamt emot en sådan. 
Jag tog på den så fort den anlände hemmet idag, för att prova, har ju inget liknande plagg sedan tidigare och därför var storleksaspekten ett frågetecken. Som i kan jag verkligen klämma ner mig i en 1:a? Men! Som synes passade den perfecto. Och fick därför ytterst spontant figurera som min dagens stass. Munktröjor, andra sköna ovandelar och inte minst mjuka linnen har blivit lite av min nya grej. Kanske jäkligt trist egentligen, men så pass najs att jag faktiskt skiter i det. 
Fast det är inte främst av stilmässiga skäl som jag ägnat en stund åt att rensa ut säljsaker idag, för det handlar företrädesvis om storlekstekniska oenigheter. Som i att hur mycket som helst av det som trängs i min Mollyrob tyvärr är för stort. Så! Därför är min plan att kasta ut ännu en liten bloppis här under kvällen. Så vet ni… Kram för nu! 

5 kommentarer:

  1. Åh en härlig munkjacka :-) gillar den typen av "mysplagg" väldigt snygg färg oxå!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig en du fyndat. Perfekt nu när hösten kryper sig på. Kramis

    SvaraRadera
  3. Såg den och tänkte faktiskt på dig. Vad bra att jag inte bjöd på den åt dig; då hade den ju blivit dyrare. =)

    SvaraRadera
  4. Kalaspris och skitläcker färg! Kram

    SvaraRadera