Powered By Blogger

tisdag 18 september 2012

Extremt låga, otroligt coola – Please i nytt stuk

Tidsbrist och trötthet. Och inte minst final i Project Runway på tv just nu. Ett av mina favoritprogram alla kategorier, som därmed viftar över den lilla Mollyprovningen jag gav mig i kast med idag till morgondagens blogginnehåll. Istället  blir det en snabbflashning av innehållet i paketet som blev hemplockat idag. Efterlängtat och åtråvärt. Please jeans goes ”skinnimitation”


Svarta. Extremt låga, otroligt coola. Svårt att se på min megataffliga bild i lysrör. Så om någon önskar så utlovar jag härmed en bättre visning under imorgon… Eller förresten, även om ingen vill se så blir det nog tusan fler bilder på dem… Because I like them!.. :o) God natt & Peace out för idag!

5 kommentarer:

  1. Ja tack, jag vill gärna se:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jävelskap vilka läckra brallor! Tyvärr så skulle hela grenpartiet försvinna under min hängkagge;) Skitsnygga på dig dock!! Kram

    SvaraRadera
  3. Där läste denne tröttmössan "extremt långa" och tänkte att då var det ingenting för mig...
    Tror jag kryper ner under filten ett tag. =)

    SvaraRadera
  4. Jag vill gärna se mer!!! Vill också gärna veta var de kommer från? Har totalt missa denna "färg"...

    Ha en bra dag!

    Mvh
    Åsagåsa

    SvaraRadera
  5. Ska försöka fjäska till mig så maken tar lite utomhusbilder på mig i dem idag. Så de kommer bättre till sin rätt. Kommer med lite mer info då också, håller på att kolla om det går att fixa fram fler från där jag fick mina... Kryptiskt jag vet... men info kommer som sagt... Kram!

    SvaraRadera