Powered By Blogger

fredag 14 september 2012

Dagens – som tycker att nu fan får det bli ändring

Det har börjat ordna upp sig på humörsfronten. Dock ingen tjolahopplalycka i sikte direkt, utan mer att från att allt gick åt helvete till att andra saker ändå visat sig bli bra. Hyfsat bra åtminstone… Men! Jag känner ändå att jag måste efterlysa tips på någon bok eller så som hjälper en att sluta vara en mjäkig megames som säger ja där ett nej hade suttit betydligt bättre… som låter sig bli trampad på och gör saker som strider rakt emot ens känslor och vilja… Ni fattar!... Så! Har ni tips på litteratur i ämnet så tas dessa alltså emot med enorm tacksamhet. För nu får det fan bli ändring på vissa saker här… Säger menlösa tanten som för dagen är klädd så här:


Kofta – Odd Molly Pointers short cardigan, black, sidentop – Odd Molly Rock-a-fellow slip top, vintage rose, jeans - Please


Japp, jag lyckades alltså slita mig ur hemmahasarstassen. Och knalla ut i halvstorm och ruggregn. För att jag liksom var tvungen. Men passade även på att shopsa något hett efterlängtat att glufsa på denna kväll, som går i gräsänkatecken… Vad glufset består av får ni se i Instagraminlägget som dimper in här lite senare, om allt går enligt planen vill säga… Kram till dess!

12 kommentarer:

  1. Har ingen tips på litteratur, skulle nog själv ha behov av nåt sånt emellanåt.....
    Kan bara skicka en bamsekram från varmt som fan-Rhodos och berätta att vi åkte taxi med en sån jävla snygg grek i dag så snusktanta nästan fick lite hot flashes;)

    SvaraRadera
  2. Nu har jag inte någon typ av "självhjälpsböcker" precis, tenderar att bli ännu mer irriterad och arg om de är alltför hurtiga, men jag har precis läst ut Gardells nya bok, "Torka aldrig tårar utan handskar" den är väldigt läsvärd och bra. Alla borde läsa den. För att inte glömma hur det var, för det tror jag många har gjort. Är du sugen, tar jag med den i morgon. För faktum är att när man läst den, inser man hur bra man har det. Trots allt.Klem

    SvaraRadera
  3. Börja läsa den du fick är väl mitt enda tips...
    Helén på bio...snart

    SvaraRadera
  4. Sådana böcker har jag inte men satt här och funderarde och kom och tänka på en sjukt rolig film som dock är tvärtom. Han brukar säga nej till allt men känner att det måste bli en förändring " Say yes man" med galne Jim Carrey! Sen kan du göra tvärtom!
    Kram, längtar tills imorgon!

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne! Kan rekommendera Mia Thörnbloms böcker! "Självkänsla nu!" tycker jag är en bok som man kan gå tillbaka till, nästan ha i handväskan flera år senare om du förstår vad jag menar. En liten bibel för själen liksom. Ha en fin kväll! Kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Har två superbra tips till dig ;) jag har haft otroligt lätt för att ta åt mig saker och då rasat.... har haft "vänner" runt mig som ätit upp mig och tagit min energi, ena dagen var det upp som solen i Karlstad och nästa dag ville jag bara dra täcket över huvudet och det liksom bara kom som ett brev på posten. Till slut var jag tvungen att rensa bort den dåliga skiten som påverkade mig så jävla negativt för att själv få må bra och vara glad ! Har två superbra boktips till dig i form av ljudböcker (finns som pocket oxå tror jag) jag gillar ljudböckerna för jag tycker att jag tar in på ett annat sätt, läs eller lyssna på- Drunkna inte i dina känslor av Magdalena Hägglund och konsten att få mentala superkrafter av Henrik Fexeus ;)
    Och om du vill så skickar jag dem gärna till dig, bara kul att kunna hjälpa,
    Kram Lina

    SvaraRadera
  7. Skönt att höra att det är lite bättre nu, annars tar jag med mig en konfettipåse nästa gång vi ses.
    Åsa Nilssones böcker, Vem bestämmer i ditt liv? Att leva ett liv eller vinna ett krig och den sista heter Tillsammans.
    De är väldigt bra allihopa men framför allt den första och den sista.
    Tusen kramar!!

    SvaraRadera
  8. Jag har inga tips - vill bara ge dig största KRAMEN!

    SvaraRadera
  9. jo det finns såna böcker som är bra! och kom ihåg när du säger ja så sger du nej till något annat. En bok finns som heter säg nej med gott samvetee av patti Breitman.
    kram Nilla

    SvaraRadera
  10. TACK SOM FAN! Har ännu inte hunnit kolla upp alla era förslag men det blir ett projekt innan veckan är över! KRAM!

    SvaraRadera