Powered By Blogger

lördag 29 september 2012

Dagens - som fick prova på att känna sig stelopererad


Dagens vovvenad-i-regn-stass. Som även fick fungera som genomblöt-i-provrum-stass då jag i elfte timmen kom på att idag är sista dagen för snikköp av "trycka in och dölja fettet-plagg" på Twilfit. Jag gillar snikköp, som i 20 procent rabatt som var dealen nu. Och jag gillar de där linnena, hade ett som blev för stort så ett nytt var målet när bilden ovan togs.
Fast bara på så kallat kul var jag tvungen att även kränga på mig en sparkdräkt för vuxna. A la spanx. På detta får ni inga bilder, vilket ni bara ska vara grymt glada för, halleluja vilken toksyn... Och inte min grej, för även om jag gillar att ha tajt under så var det inte helt najs att känna sig stelopererad från byst till knä. :-) Så nu kan jag inte låta bli att undra; ni som har en sådan, eller liknande, är det där att man känner sig befriad från rörlighet en beständig känsla iklädd denna dräkt eller vänjer man sig? Liksom...
Ingen sådan för mig alltså. Men! Ett linne blev det i alla fall. Tyckte dock inte jag såg så mycket skillnad med och utan, fast det kanske man inte gör med menssvullen mage?.... Fast mjukt och skönt att ha underst så det kvalificerade sig utan minsta tvekan på det.
Nu fika och en fortsatt eftermiddag med slappande med la familglia framför tv'n, vilket är exakt vad jag känner allra mest för just nu. Vad gör ni? Peace out! Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Vi har varit på vernissage på en fotoutställning och lilla G har ätit snittar och smuttat cider som en äkta konstkritiker. =)
    Ikväll blir det soffan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som en väldigt bra dag hos er. :o) Kram!

      Radera
  2. Haha, tur jag inte köpte Spanx då. Här behövs all rörlighet som finns:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hallå snygging!
    Jag hade behövt spanx ibland men är helt nojig för att få claustrofobi och slita av mig alla kläder i ett oönskat läge så jag hoppar nog!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag fick exakt samma känsla när jag stod där i dräkten... så även om det hade varit najs att se snyggkroppad ut så blir det ingen för mig heller av samma anledning... Kram!

      Radera