Powered By Blogger

onsdag 26 september 2012

Jag gör det überkorkade och frågar er

TackeTack för alla kommentarer i förra inläggen! Provinläggen. Fan vad glad jag blir att ni är så snälla! :o) Jag gillade en hel hop av plaggen, ett par riktigt skarpa villha. Men! Inget av dem följde med mig hem igår. Det gjorde däremot ett par välbehövliga armvärmare. Som jag hade grymt svårt att välja färg på. Av dessa:

Foto by Lingon (stulet av mig) 

Jag känner mig fortfarande väldans tveksam till om jag valde rätt kulör… så därför gör jag det üerkorkade och frågar er vilka av dessa ni tycker är finast?... Och kanske vilka ni tycker att jag skulle ha valt… Korkat för att det ju är försent nu i alla fall... men ändå... Det är alltid kul att höra er åsikt. :o) Gonatt & Kram!

11 kommentarer:

  1. Den högra!! Blå/svarta!!

    SvaraRadera
  2. Oj, vad svårt. Det beror helt och hållet vad du ska ha dem till. Jag hade nog vald multi då jag tycker färgerna är alldeles underbara:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Och jag säger de ljusa till vänster i bild men på höger hand :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Svårt, men jag säger de i mitten. De hade jag valt iaf, men de ljusa tv i bild är också skitsnygga. De andra är följdaktligen minst snygga, men jag utgår alltså från om jag själv skulle ha dem. Klem

    SvaraRadera
  5. Blåsvarta tycker jag!
    och gu så mycket snyggt du provat!
    Kram

    SvaraRadera
  6. De blå o svarta är snyggast!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag är lite sen i starten... men vill bara säga att du är supersnygg i föregående provningar! Du passar i allt! Och speciellt i de korta tröjorna.
    När det gäller armvärmarna har du fått så olika svar, så jag vill inte ge mig in i diskussionen :-) Alla är snygga!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Vet inte riktigt men vet däremot att jag hittade hon som gör lika fina här i stan, så vill du ha fler så kostar hennes typ hälften. Bara att hojta för de säljs i Lindributiken här.

    SvaraRadera
  9. De som du köpte är snyggast. Tack så fina bilder du och Lingon har tagit.
    Kram
    Maarit

    SvaraRadera
  10. Tack för kommentarer och gissningar! Jag älskar gissningar! :o) Kram!

    SvaraRadera