Powered By Blogger

onsdag 12 september 2012

Dagens – som brottas med förnuft och känsla


Dagens stass, förevigad på Åhlens med halva nyllet insmetat i läppstift. Tänkte att man ju måste testa runt lite bland färgerna innan man slår till med ett köp. Att jag sedan har noll koll på det där med att sminka mig glömde jag visst bort…
Hur läppstift hux flux uppenbarade sig som vill ha i min skalle är Lingons fel. Damen som jag har haft nöjet att ranta runt med i min byhåla denna eftermiddag. Det efter att vi dumpade kvar en  alldeles lyckorusig Rosen i tatueringsstudio (som var scenen i förra inlägget).
Och det är här rubriken steppar in i bilden… för känslan säger att jag vill titta igenom bilder och välja, fixa till och kasta ut här. De är inte så många, för en gång skull, så det tar säkerligen inte sååå lång tid. Men! Trots allt tid som förnuftet gallskriker att jag måste spendera på att plita artiklar… Så jag tror jag leker vuxen och lyssnar på det där tråkigare. I alla fall ett tag… Så tjing för nu!

2 kommentarer:

  1. Vad är det för blus du har? Jag såg på bilder i andra inlägget också och den är helläcker! Jag skulle också vilja ha en sådan så Glad Im du vill svara på det.

    SvaraRadera
  2. OM du vill svara ska det så klart vara!

    SvaraRadera