Powered By Blogger

torsdag 21 oktober 2010

The Art silk live – fast i helt fel ljus. Skitljus…

Äh nu ger jag fan upp… Jag försökte fånga den där extremt sönderbabblade Art silken i dark grey som jag fallit pladask för på ett sätt som visar färgerna i dess berättigade glans.
Det funkar inte. I alla fall inte under förutsättningarna gulspetsat inneljus…

Vilket var det enda jag hade att tillgå igår med ett konstant pissregn ute. Och eftersom jag hör dropparna falla även nu så känns det som projekt omöjligt även idag.
Men eftersom jag tycker att det känns lite bortslösat att bara radera alla försöksbilderna så får ni ändå se den i något som åtminstone näst intill stämmer överens med dess sanna färgprakt: som är mer mörkbrunaktig med ljusrosa mönster än dark grey som färgen heter på Odd Molly-språk…



















Och så var det liksom med det. För nu. För denna dress lär troligast återkomma som en dagens innan veckan är slut. Och jag i någon annan slags skepnad innan den här dagen är över. Ha en superbra torsdag. Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Supersnygg! Grattis till ännu en snygging. Vill du ha en i velvet också? ;) Såg en 2:a i förrgår och med 10% rabatt.

    Ooops, jag har handtvättat min och den i velvet blödde väldigt mycket.... men den ser helt OK ut, men måste kika på den idag igen så jag återkommer. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. haha...läste just vad som får dig att gå igång och faktum är att jag älskar att städa till Rammstein - Das Model ;-)

    Silekstunikan är kanonsnygg, kan bara tänka mig hur skön den är också.

    Kraaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  3. Snyyyyyyygg!!!!!Vill ha!!!!!!Kram;)

    SvaraRadera
  4. Jeanette: japp det kan du ge dig på att jag vill ha en velvet också, en trippel i vinnarplagg kan ju aldrig vara fel ;o) Ja visst är det skumt med kemtvätt… tänkte att det kunde vara de som har pärlor… ser fram emot rapport när du kollat din igen… Men om du inte såg något fel på den efter tvätt så lär den ju vara ok… håller tummarna i alla fall… Kram!

    Maria: åh yes!!! Das Model… min favvo… Vi hade en idé om att gifta oss i en ruin på kvällen med en massa facklor och spela den låter som ingångslåt… nu blev det aldrig så tyvärr, vi hamnade i Rådhuset istället och spelade en låt av HIM men det är nästan så man blir lite sugen på att gifta sig igen bara för att köra ruin och Rammstein… ;o) Ja tunikan är superskön! Kram!

    Linda: den hade varit snorsnygg på dig dessutom!!! Provade du den i Göteborg? Såg nog inte det i så fall… vet du provade disktrasan och den var ju inte fel ett skit den heller… Men det är ju så att allt klär en skönhet, så nu vet du vad du är. En skönhet ja! :o) Kram!

    SvaraRadera