Powered By Blogger

fredag 29 oktober 2010

Dagens – efter en tur i regnet

Efter en liten tur i regnet fick jag för mig att testa att plåta med min Iphone, måste ju lära mig att ta schyssta bilder med den när jag nu har den liksom. Famlar mest som en dåre och eftersom jag inte lyckas hålla kameran stilla så blir de flesta bilderna grymt oskarpa... Men det ska nog bli bra någon dag…



















Parker coat, grey
Scarf scarf, royal
French Knot 4 Continent, chalk
vit Saraklänning
jeans från Vero Moda
svarta Primeboots

Nu är det dags för en längre hundpromenad. Den slipper ni att behöva ”hänga med på” idag, eftersom dagensbilderna redan är tagna… Ses sen. Kram!

6 kommentarer:

  1. Tycker annars det är trevligt att följa med på vovvenad eftersom jag själv sitter inne hela dagen:) Mne snart är även denna arbetsdagen slut och helgmys stundar.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Haha... ja hade det inte hällregnat så förbenat så hade det säkert blivit vovvenadfoton även idag... men det lär bli fler, var så säker... :o)
    Hoppas du får en kanonbra heölg vännen! Kram vackra!

    SvaraRadera
  3. Aaah så himla snygg du är i den French Knot 4 continenten!! Vad glad jag är att det är just du som har den! Eftersom den passar dig såå bra.
    Har varit lite duktig med Traderandet,(ska fortsätta i helgen är det tänkt)o har nu stillat mitt oerhörda flanellbehov. Så jag inte blir utan det jag spanat in, vore ju hemskt! Pengarna kommer in o försvinner lika fort igen, haha..
    Inget regn här, fint idag med tack o lov!
    Ha en skööön fredagskväll med MrMaken o idol sedan! (vi får ju inte glömma vår gode Jay..)
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Bilderna visar inga skakningar vad jag kan se! Men så ser jag ju också lite suddigt nu ;)
    Sitter lilla vovven i en (k)hundkorg i hörnet?

    Trevlig helg på dig också!

    SvaraRadera
  5. Åh vad härligt med sol semester och det är väl självklart att du ska matcha havet med en vacker klänning! Vill du visa den på innan du ska iväg?
    Och din French knot går inte av för hackor *underbar* men du är ju så fin i allt du visar (kan inte minnas annat iallafall). Fast så säger dom lärde att allt klär en skönhet!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  6. Annelie: jag håller med dig, jag är också så glad att det är just jag som har den. ;o) Tänker på dig varenda gång jag har den på mig dessutom ;o) Du verkar ju ha kommit igång ordentligt med Traderandet, duktigt!!! Här har det avstannat lite, jag bara velar och velar… tänkte ta ett ryck i helgen dock! Mer vill ha på listan än pengar på kontot så det känns som det behövs. Så att pengarna kan komma in och försvinna snabbt som ögat igen… haha… Kram vännen!

    Abbe: när det här blev hyfsat skarpa men de flesta var som i en dimma… haha… nä det är ingen kundkorg, det är en liten soffa, tänkt för djur med tassar på. Och så står det en matskål där också som skymtar fram lite. Kram vackra!

    Lillis: ja som jag längtar efter sol och semester. Jag var bara ledig 2 veckor i somras, resten jobbade jag som en galärslav och missade allt vad njuta heter… :o( Men det tänkte jag som sagt försöka ta igen på Kap Verde i december… :o) Äh, jag passar INTE i allt, kan vara så att jag inte visar alla hemskheter bara… ;o) Kram snygging!

    SvaraRadera