Powered By Blogger

fredag 29 oktober 2010

Kastar över frågetecken & promotar Backstreet-Jay

Jag vet inte vad ni tycker men själv känner jag att jag har kört fast här. Det är dagensbilder, det är paket som trillar in och klickande hit och dit… men jag känner att det liksom har stannat där, jag kommer inte vidare. Alls...


Jag spånar hit och dit på om jag ska börja köra med lite fasta inslag, och vad de i så fall skulle kunna tänkas handla om… Jag har lite idéer själv men eftersom det är ni som ska läsa skiten, så undrar jag, vad tycker ni? Förslag, önskemål, what so ever, jag skulle vilja veta vad NI tycker, vad ni vill ha. Och inte ha…

Och när jag nu har er på tråden så bara måste jag ju passa på att promota...


Det är fredag, det är Idol och framförallt så är det alldeles strax mannen med rösten som knäcker det mesta. Jay Smith. Som förhoppningsvis även spöar skiten ur det man aldrig trodde att han skulle befatta sig med; Backstreet boys… Ha en bra kväll, sov gott & på återseende imorgon. Kram på er!

14 kommentarer:

  1. Han KAN ju för fan inte misslyckas! Så bra! Har röstat 3 gånger:) Fasta inslag?! Jag har alldeles för mycket snor i skallen för att tänka klart, men hör av mig om jag får nån ljus idè....Vi hörs gumman! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag vill ha dig som du redan är. Jag tokgillar dina bilder, hur du skriver, ja absolut allt. För mig behöver du inte ha fasta inslag, men väljer du att köra med det, så blir det säkerligen kanon.

    Sen tycker jag Jay spöade skiten ur alla som sjungit tills nu. Han är underbar!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att din blogg är okej som den är. Visst, det är lite samma stuk varje dag, men är det en Odd Molly-blogg så blir det ju så.

    Tack o hej leverpastej.

    SvaraRadera
  4. Jag skulle tycka det var kul att läsa dina tankar om olika grejor i någon sorts veckosammanfattning. Som en liten krönika...kanske om vanliga händelser och nyheter och lite smått ironiserande eller roligt i Mollyvärlden. En Josannespalt..

    osså mycket foto förstås. Samt lite av hundarnas konversationer om matte och husse med dina ord.

    :-)

    Kramar till dig snygging!!!

    SvaraRadera
  5. Det viktigaste är bara att du fortsätter att var DU!!! Hur du sedan gör, ändrar o får nya ideér så är det bara o testa o se hur det känns! Framför allt för dig själv..vi hänger troget kvar. Gillas det inte får vi väl påpeka det..fast det tror jag inte behövs!

    Den här gossen Jay, måste ju säga jag är djupt imponerad av honom! Han går från klarhet till klarhet.. Klart vi röstar!
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Tack för din kommentar!! Hoppas på att jag gav dig inspiration till att ta ett stort steg du med!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Linda: ja det är ta mig fan helt sjukt!!! Han knäcker igen! Sitter här och är fjortisfjollig över hans kapacitet ;o) Krya på dig gumman! Kram!

    Hilde: ja har är så grym så man nästan smäller av ;o) Tack för dina åsikter! Tar till mig. Kram!

    Anna Panna: haha... leverpastej… :o) Ja du har ju rätt i det, har man begränsat sitt ämne å det smalaste så har man, bra åsikt. Tack! Kram!

    Lingonberrie: hmmm… nu fick jag idéer… kanske saker vi skulle kunna utveckla tillsammans till och med… vad hade du sagt om det? Vi får kanske ta ett snack och se…? Kram!

    Annelie: låter bra! Och eftersom jag litar på dig som person och ditt omdöme så måste du hojta om det spårar ur eller på annat sätt mest bara är samma trista skit här. Ok? Kram!

    Marita: det gjorde du! Skriver mer till dig framöver. Kram!

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Du är så bra som du är och har en egen stil och sedan vet du ju vad jag tycker att du ska göra. Sätt igång.
    Jay var förunderligt bra och roligt var att han faktiskt alltid tyckt om just den han sjöng och vi har väl alla någonting som man inte fick gilla. Själv smög jag iväg och såg Grease...skämsigt värre
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  9. Tjena Snygging!
    Fattar precis vad du menar med att ha kört fast i skrivandet.
    För min del har jag därför valt att blanda Mollyinlägg med allmänna vardagliga tankar och företeelser - skulle jag bara köra OM skulle det bli väldans trist.

    Å Jay var grym, vad annars var att vänta :)

    SvaraRadera
  10. Jay är bäst! :) Sitter du hemma själv ikväll? smsade precis med bror och hörde att han var på vift? kramkram

    SvaraRadera
  11. Jag tycker du ska gå på din känsla och dina ideer. Lyssna inte för mycket på vad vi säger för då blir det lätt att du känner dig styrd, det blir som krav på hur du ska blogga och lusten försvinner! Skriv om sånt du tycker är roligt!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  12. Jag tycker din blogg är bra som den är. Skriv det du känner för, inga krav. Gillar verkligen din stil, personlig och inspirerande. Är lite dålig på att kommentera, får bättra mig. Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  13. Jag gillar bloggen och särskilt bilderna, inspirerande!

    SvaraRadera
  14. Eva: hmmm… ja jag vet, fast fixar jag det… ;o) Haha… jag kommer ihåg när vi var uppdelade i de som gillade Noise och de som gillade Gyllene Tider. Jag var med i det lite tuffare Noise-gänget, men tjuvlyssnade på Gyllene Tider i min ensamhet… haha, vilka minnen :o) Kram!

    Carina: ja det där med att ha kört fast, frustrerande, och så tror jag att man tänker på det lite för mycket så blir det ännu värre… grrr… ja en blandning hade nog inte skadat, ska ha det i åtanke. Tack! Kram!

    Ella: japp, han är alltid bäst! Ja din brorsa åkte på Watain-konsert i fredags. Jag var inte så sugen på dödsmetal, alls, konstigt va? ;o) Kram!

    Dr Molly: ja du har förmodligen rätt till 100%, känsla måste ju gå före tyckande så det inte blir ett måste… Bra tänkt, som vanligt! Tack! Kram!

    Susanna: tack snälla för dina ord. Fast jag säger detsamma till dig; skriv det du känner för och framförallt bara OM du känner för det, Inga krav! Kram!

    Helene: tacktack!!! Kram!

    SvaraRadera