Powered By Blogger

måndag 11 oktober 2010

Ledsen kompis & ett grattis till

Planen var att jag skulle ta mig i kragen och lägga ut plagg till försäljning här igårkväll. Men en ledsen kompis kom emellan…


För jämfört med sorgsna vänner så har datorn inte så mycket att hämta. Så det blir till salu ikväll istället. Förhoppningsvis – för jag är ju inte speciellt bra på att hålla det jag lovar här… :o)

Och på tal om att lova så kan man ju lite halvt långsökt driva in på ämnet giftermål istället. För jag vill skicka ett supergrattis till en annan tjej, som likt Filippa konverterade till fru igår, nämligen tjejen som ligger bakom bloggen Art of non sense. Hoppas ni får en helt underbar resa!
Kram till dig och till alla er andra. Vi ses lite senare igen.

5 kommentarer:

  1. Hej Josanne!
    Datorn finns ju kvar, plagg kan läggas ut senare men för sorgsna vänner behövs man på riktigt.
    Jag såg igår att hon hade gift sig och i likadan klänning som jag hade vilket jag lite larvigt var tvungen att skriva hos henne men klänningen är ju så fin. Så minst två vigslar och ett dop i Mollyvärlden i går. Skoj.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Goder morgon ! Nu är jag uppe från sängen, dock ej vaken ännu haha. Ska vi ta en snabb idag ? ♥

    SvaraRadera
  3. Ledsna vänner går före! Speciellt för en bra vän.

    SvaraRadera
  4. Eva: jag har jobbat bort de flesta av mina vänner men de få som finns kvar gör det för att de är riktiga vänner och de vill jag vara rädd om.
    Om jag skulle gift mig idag (istället för då för snart 2 år sedan) så hade jag också valt exakt den klänningen. Den är sååå mycket bröllop! Och du var INTE larvig som skrev det!
    Dop??? Det har jag däremot helt missat… Kram!

    Johanssonskan: ja så här snabb är jag på att svara… fan vad kul att träffa dig idag! Saknar dig redan :o) Kram!

    Helen: ja som jag skrev till Eva så har jag försakat alldeles för många vänner på grund av att jag har prioriterat jobbet och därför är de få tappra själar som fortfarande finns väldigt viktiga. Lät det där patetiskt och högtravande? Hmmm… Fast jag tror du fattar… Kram!

    SvaraRadera