Powered By Blogger

onsdag 20 oktober 2010

Dagens premiär på möte & ösregn sabbade plåtning

Idag har jag varit och pratat med ”stressexpertkuratorn” igen. Ännu ett lyckat möte, främst för mitt självförtroende. Nu gäller det bara att jag ser till att det håller i sig och inte faller tillbaka ner i värdelösavgrunden igen… Lättare sagt än gjort… Men man väljer faktiskt till stor del själv, har jag fått höra, börjat tro på, så då återstår bara att omsätta det i verkligheten också... ”bara”… :o)

Det blev även invigning av Wigwam dress, dark pink idag. And I love it!!!



















Kanske lite fantasilöst matchat med en svart långärmad underklänning från Culture under, jeansleggings från Vila, Primebootsen, CC jacket och sjalen från Minzo men det var vad jag kände för att kasta på mig i morse.

Tanken var att tillsammans med maken på hundpromenad ta ut och lufta Art silk tunic, dark grey (som redan innan jag hunnit visa den är ett hårt uttjatat ämne, jag vet… sorry…) Det för att jag ville ha bilder i dagsljus för att kunna framställa den i den dager den förtjänar… Men… då bestämde det sig för att börja ösregna så jag får försöka rättviseplåta den här hemma istället…

Så I`ll be back med det lite senare. Kram så länge!

18 kommentarer:

  1. Såg att det är kemtvätt på Art silc tunic-hur löser du det? Törs du tvätta själv ändå? Jag blev lite sur på mig själv att jag inte kollade upp det...Gaaah!

    SvaraRadera
  2. jag tycker den kombon är klockren!!! Hade gärna haft en precis likadan att ta på mig! Kramar

    SvaraRadera
  3. Klockrent! wigwamen är skitsnygg! Jag kollade på det Top model som går i USA nu :-) tur att det finns någon mer som "erkänner" sin förtjusning för detta program ;-) Ja en spa vistelse är vi allt värda...jäklar vad gott det hade varit :-) Ha d gott vännen!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Snyggt snyggt! Snälla berätta var du har köpt din underklänning. Jag letar med ljus och lykta efter en underklänning med lång ärm.

    SvaraRadera
  5. Supersnygg som alltid!=)

    Jag har mailat dig vännen...;)

    Kram!
    Adela

    SvaraRadera
  6. Hmm, stressexpertkurator - låter som något för undertecknad ;)
    Bortser vi från att jag egentligen inte är särskilt stressad så slulle jag kanske behöva en.

    Och stort tack tack allra snällaste goa du för den snälla kommentaren här om dagen, sådant värmer :)

    /Carina

    SvaraRadera
  7. Förstår att du älskar den wigwamen. Jag har som vanligt kommit på typ nu att jag vill ha en sån.

    Stress tar sin tid och det är skönt att du ser lite annorlunda på saken. Kram!

    SvaraRadera
  8. Du är suuupersnygg, klär dig oerhört bra!! Art silken hinner du visa, vi väntar så snällt..
    Nu för en stund kom regnet hit, jäklar vad det vräker ner! Hoppas det kommer lite svamp efter det här regnet..vi har knappt fått svamp överhuvudtaget för det varit för torrt. Lite mysigt med regn ibland, fast bara ibland..
    Kram

    SvaraRadera
  9. Jättesnygg på dig! Behåll håret rött tycker jag.

    SvaraRadera
  10. Hej!
    skönt med långärmad underklänning och en fining är du som vanligt. Hoppas verkligen att allt blir bra med dig och tänk på att även omgivningen har ett ansvar i hur man behandlar varandra.
    Allt gott till dig och kramar från Eva

    SvaraRadera
  11. wigwamen i den färgen är så fin på dig! En sån där som man blir på gott humör av att ha på eller hur?

    Kram från V

    SvaraRadera
  12. Ursnygg! Skönt att mötet gick bra:)
    (Jag tycker att du ska vara rödhårig. Du rockar den djupröda färgen så in i h-vete! Dessutom vet jag som jobbar med hår hur pissigt det är att få bort svart om man ångrar sig.....)Ha det bra gumman! Kram

    SvaraRadera
  13. Jättesnygg outfit! Efter din kommentar i dag angående Art silk tunic, så har den hamnat på min önskelista. Jag som trodde jag bara hade ett plagg kvar på den;) Set jättemycket fram emot bilder på underverket
    Kram

    SvaraRadera
  14. Åh hej där!! jag mailar dig tillbaka i morgon. Strålande idéer! Nu min hjärna tom. Ja, det finns ett yrke som heter stressbelastningsingenjör. Inte mitt yrke. Den röda wigwamen passar dig som ett smäck. På mig ser den ut som en Wigwam, alltså ett tält. Eller möjligtvis lappkåta.

    Kramar!!!!

    SvaraRadera
  15. Och jag glömde säga, vad underbart att det gick bra i dag hos stressexparten. Små steg framåt? Eller hur:-)

    SvaraRadera
  16. En fika i nästa vecka kanske förresten...? Jaa, just det!! Fått telefonerna än? Lova att höra av dig när du har sms- eller ringmöjlighet igen! :)

    SvaraRadera
  17. Mollymatronan: shit! Det hade jag inte sett… hmmm… fast det vore ju rent galet om den inte gick att tvätta för hand i alla fall… ska kolla med Jeanette som har den i velvet hur hon gjort… återkommer i frågan… Kram!

    Dr Molly: du har rätt! Tack för en tankeställare. Lätt att bli hemmablind… Kram!

    Mia: thanks! Kram!

    Peggy: aha, du ligger så långt fram i tiden… jag har försökt kolla tv i datorn men får mest bara panik på den lilla skärmen… dagens I-landsproblem. :o) Kram!

    Anna: jag har köpt den i en ”tantbutik” på Väla köpcentrum utanför Helsingborg. Tyvärr kommer jag inte ihåg butikens namn men kan ta reda på det om du vill… Märket på underklänningen är Culture, kanske kan du testa att googla på det… Lycka till. Kram!

    Adela: har sett ditt mail, lovar att svara under dagen… Kram!

    Carina: det lär inte vara sista gången jag klampar in till dig och fortsätter tjata om det heller… så var beredd… ;o) Kram!

    Helen: jag är också expert på att komma på saker långt efter de lämnat butikerna… :o) Så det känns som att jag ständigt på jakt efter något äldre plagg… Normal? Näää. ;o) Kram!

    Annelie: ja mysigt om man bara kan sitta inne med en kopp te. Fast hundarna måste ju ut och mina hatar regn. Kram!

    Helene: ja det lutar åt att behålla det röda, ett tag till i alla fall. Kram!

    Eva: det var bland annat sådant vi pratade om… väldigt nyttigt, så lätt att bara tro att man själv är fel och värdelös… så tack för påminnelse från dig också! Kram!

    Viola: ja jag tycker att det är höst och vintertid man behöver färg som mest. Kram!

    Linda: japp, jag har varit där förr och det är ett helvete att få svart till rött, därför jag drar mig för att färga… Kram!

    Hilde: har inte lyckats ta några bra bilder ännu men lite dåliga kommer snart. :o) Kram!

    Lingonberrie: no stress! Vi hörs när vi hörs helt enkelt. Haha, stressbelastningsingenjör, ja det kanske vore något… :o) Kram!

    Ella: det lutar åt att vi får telefonerna idag. Tjohooo! Ska bli schysst med en fungerande mobil… länge sedan man hade en sådan. Fika nästa vecka – yes! Vi hörs. Kram!

    SvaraRadera