Powered By Blogger

fredag 15 oktober 2010

Dagens utan snyggobild & lovely mr Smith

Bilder på dagens – maken höjer kameran men hur fan ser jag ut i håret?… och hur ter sig egentligen sjalen så här när den ska bli dokumenterad i rampljuset och förevigad i offentligheten?… Fan det ser ju inte helt bra ut, lyckas jag få grepp om genom en blurrig glimt i en mörk fönsterruta… så om jag ställer mig lite på sidan, drar in magen och försöker se lite cool ut istället… shit, det blev sådär, jag gör om och tar andra sidan… lika dåligt… Hur i helvete gick det här till… nu har jag ju inte en enda snyggobild att publicera… Jaja, jag får väl ta de jag har trots att jag egentligen tycker de suger fett…




















CC jacket almost black
Scarf scarf, royal
Art silk tunic, vintage chalk
Chrysalis minigown, lite indigo
Jeansleggings från Vila
svarta Primeboots

Och med det visat byter jag ämne. För även om jag tycker att lovely mr Smith kör ”Rape me” bättre än Curt Cobain himself så får man väl muntra upp sin egen lusiga prestation idag med Jay i en annan Nirvanalåt som jag vet att han kommer att köra skiten ur. "Heart Shaped Box". Soon to be on tv4… Kram!

12 kommentarer:

  1. Ha ha ha nu tar vi av d självkritiska glasögonen - tycker du ser lika cool ut som vanligt! Hade en sån dag igår - var på väg att bara resa mig från skrivbordet och lämna jobbet rakt upp och ner för jag kände mig helt dum i huvudet. Bet ihop men en av mina kollegor såg att nåt var fel och den underbara människan förvann ut och kom tillbaka med en Dajmstrut - min favvo efter Tiramisu.Gulligt va!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Snygg, snyggare, Josanne.

    Ha en fin fortsättning på kvällen! Och helgen!

    SvaraRadera
  3. Heja heja Jay. Otrolig! jag tror jag är nästan kär i honom. Härligt att höra juryns förtjusning.
    Hur som helst hoppas jag lillvovven har blivit bättre. Hemskt med sjuk hund. Kan tänka att det kan gå snabbt att bli uttorkad på en sån liten hund (jämfört med min stora, som ändå har fått bli inlgd med dropp pgag magsjuka två gånger)
    Kram
    Kram

    SvaraRadera
  4. Mums som vanligt snygging!!!

    Hoppas litet gulligt troll är ok igen

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Vilken kille han han är..otroligt bra!
    Å du är bara så söt, vilken sida du än visar! Imorgon känns det bättre igen..hoppas jag. Hoppas liten mår bättre nu!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Snyggt, rockigt som vanligt. Kram Carina (från Molly träffen)

    SvaraRadera
  7. Har visst börjat stamma, suck..

    SvaraRadera
  8. Håller med ovanstående skribenter, du är snygg och cool på alla bilder. Hoppas hunden mår bättre snart.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Snyggo! Blir liiiiiiiiite sugen på Art silken;) Hoppas att allt är bra med lille vovven och dra åt skogen vad bra han gjorde Nirvana, Jay!!! KRAM

    SvaraRadera
  10. Äh lägga av. Du är ju snygg ur atta vinklar som jag kan se. Säger som Linda, jag är också sugen på art silken!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  11. Anne: ja sådana dagar är pest. Skönt med kolleger som ser och stöttar saknar sådana själv tyvärr. Hoppas du mår bättre idag! Kram!

    Åppelträdet: haha, du är för söt. :o) Tack! Kram!

    Annika: haha, ja han är grym men kär.. hmmm… tror jag känner honom irl lite för bra för det… :o) Ja lillvovven mår bättre – tack underbara för din omtanke! Kram!

    Fengxumamma: tack för din omtanke underbara! Jo gulligt troll mår lite bättre. Kram!

    Annelie: ja jag tycker att han är så grym att det nästan är overkligt. :o) Jo då både vovve och jag mår lite bättre idag, dock är det en ovanligt seg dag… bland annat på grund av dåligt med sömn när vovve mår dåligt. Kram!

    Nina: tack snälla! Kram!

    Hilde: tackar tackar, jo vovve är bättre också. Kram!

    Linda: jag bara älskar art silken, mer och mer för varje gång jag ser den. Så nu står fler färger högt i topp på min önskelista. För att nöja sig är INTE min grej… :o) Kram!

    Lillis: ack tack men ibland bara känner man sig åt helvete… blek och fet… jaja, det finns ju solarium och bantning så jag får skylla mig själv… Art silk är helt klart en vinnare tycker jag. Vill ha den i fler färger nu. Kram!

    SvaraRadera