Powered By Blogger

onsdag 20 oktober 2010

Rött eller svart – vad tycker ni?

Förra veckan skickade min söta svägerska – mr Makes syster, det blir väl min svägerska, eller är jag helt ute och turnerar? – ut lite äldre bilder på Facebook. På en av dem fanns jag, av modell julen 2008.
Och ända sedan dess har jag varit belamrad med ett stort frågetecken i skallen. För ska jag behålla det röda eller ska jag färga håret svart istället? Vad tycker ni?



Jag vet att jag har obesvarade mail och kommentarer som jag inte bemött. Hinner tyvärr inte det nu eftersom jag måste iväg ett par timmar men lovar att plocka upp de trådarna senare idag istället.
Och flasha mig på en dagensbild. Och visa upp min nya Art silk tunic…

Så på återseende! Kram på er därute, hoppas ni får en bra dag!

18 kommentarer:

  1. Svart! Men jag är partisk.. har haft precis samma dilemma, men min frisör tog beslutet åt mig (efter att vi satt och studerade gamla bilder bakåt- hon fotar alla sina verk och sparar dem i en "journal"- supersmart!) Svart är.... svart. Det funkar alltid. Och det kan ju vara kul med omväxling? Dessutom, jag kan ha sagt det förr, så klär allt en skönhet i alla fall=) Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad fin du var i mörkt hår.
    Jag tycker nog att du ska göra håret som du hade på bilden faktiskt. ( fast det ser mer mörkbrunt ut på bilden än svart ) Jättesnyggt!!! / P

    SvaraRadera
  3. Jag är überförtjust i rött hår, så jag röstar för fortsatt rött. Sen kan jag förstå att man vill ha lite omväxling. Du är snygg i svart/brunt också. Men jag röstar på rött för det är busigare!
    kram Katja

    SvaraRadera
  4. Superfint, snygging! Kul med omväxling som "the queen of fucking everything" sa! Eftersom du nu ska in i en ny fas i livet; då du inte ska stressa(!) kan du markera det med lite ny hårfärg så det blir mer konkret lixom : ) Jag tyckar du ska färga mörkbrunt! Kram L8
    PS Keep shining!

    SvaraRadera
  5. Va snygg där även i svart! Men jag älskar ditt röda hår så jag tycker ändå du ska ha det.

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Jättesnyggt med svart hår . Passar dig jättebra.
    Ibland kan det va skönt med en förändring ..
    Det går ju alltid att färga tillbaka till rött om du inte trivs :)
    Kul att få se din Artsilk i grått , jag har den i den färgen själv o den är sååå fin .Det va jag som tyckte den va statisk och frågade om råd.Provade att stryka den först som någon tipsade om , men det hjälpte inte . Sköljde den i kallt vatten med sköljmedel i och det gjorde susen.
    Kram Anki

    SvaraRadera
  7. Rött så du fortsätter synas så där extra! No doubt ever. Nu har jag svarat på dina utmaningsfrågor btw:-)

    SvaraRadera
  8. Jag som gammal frissa tycker absolut att du ska ha svart igen:) Inte att det är fel med rött, men kanske dags med förändring? Du är snygg oavsett..
    Kramar

    SvaraRadera
  9. Hej Josanne!
    Alltså det där är minsann ingen enkel fråga. Du är så vansinnigt fin i ditt röda, det är du och samtidigt så lysande snygg i det svarta som jag nog tycker är mer chokladigt. Men sedan är det ju alltid roligt med lite förändring och du kan ju alltid färga tillbaka om du inte trivs. Så varför inte?
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  10. Kan väl vara roligt med en förändring! Tycker du var dundersnygg även i det svarta, så jag röstar för det! Eller som Eva säger kanske lite "chokladaktigt", hihi vilken benämning på hår..
    Ídag är en "bad day" så nu inviger jag att ligga i nya sängen..alltid en tröst! Tog mig knappt ut/in i huset imorse. Blev omsprungen av en kvinna med hund som är 77år, haha..visst är livet kul..
    Väntar på dina bilder, nyfiken! Ha en bra dag hjärtat!
    KRAM

    SvaraRadera
  11. Oj vad svårt! Svart med bruna och röda slingor, inte för smala eller lite blandat smala och tjocka slingor kanske. Men du ser ju bra ut i allt..
    Kramar!!

    SvaraRadera
  12. Jag tycker du ska färga håret svart! Du är fin i rött också men kul med lite omväxling. Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  13. Tusen tack för er respons!!! Lite spridda skurar av tyckande... fast just omväxling som en del av er nämner är ju klart en fördel. Och ny fas i livet som L8 skriver tilltalar mig också... Nackdelen med att kasta i svart är ju att det inte är det lättaste att gå därifrån till rött igen om man ångrar sig... Velig tant velar vidare. Ett par dagar i alla fall... :o) KRAM!!!

    SvaraRadera
  14. Hei, mørkbrunt eller svart, syns jeg :)
    Hilsen Ingrid

    SvaraRadera
  15. SVART, du var grymt sygg i det mörka =

    SvaraRadera
  16. Din favorit svägerska röstar på riktig riktigt mörkbrunt.. inte svart svart bara tok mörkt.. tror du blivit super fin i det! :)

    kram till dig min kära svägerska!

    SvaraRadera
  17. Håller med L8 om att även färga håret svart då du gå in i en ny fas i livet. :)
    Kram snyggo

    SvaraRadera
  18. Hej tjejen,
    Du är ju sk... snygg i det mörka håret, så jag håller på det =)
    Kram AnnaCarin

    SvaraRadera