Powered By Blogger

tisdag 19 oktober 2010

Dagens – skitbilder med älskad vän & grymt paket

Tanken var att inviga Wigwam, dark pink idag. Men eftersom mina idéer och min verklighet sällan drar speciellt jämt så blev det inte så. Av olika skäl som jag spelar svår med och därför lämnar därhän. Istället blev det denna outfit:


















Parker coat, chalk (som den kanske heter…)
Scarf scarf, royal
Livalot blouse, almost black
Chrysalis minigown, almost black
Jeansleggings från Vero Moda
svarta Primeboots

Yes, jag vet, det är de sämsta tänkbara bilder man kan presentera. Men skyll på maken, för de är tagna i hans tatueringsstudio. :o)
Var tvungen att dra med mr A på den ena bilden eftersom han dels satt och drällde där utan ett skit att göra när jag kom dit och dels för att han är en högt älskad kompis. Trots att han inte bär Mollysar… :o) Fast om allt går enligt planerna så ska han hålla matlagningsskola med mig och mr Make i helgen, han är nämligen grymmast i landet på att laga vegetarisk mat och då förtjänar man en liten hörna här i bloggen tycker jag…

På väg till studion passade jag på att plocka upp mitt paket från AjaBaja. Art silk tunic, dark grey. Så grymt mycket snyggare än jag någonsin kunnat föreställa mig!!!
Så det där med att en bild aldrig ljuger kan man fetglömma. I alla fall i det här fallet, för här pratar vi produktbilder kontra verklighet 0-10…
Har försökt plåta men beckmörkret hindrar rättvisan så ni får hålla er till imorgon när dagsljuset är på plats igen… ;o)

Nu en skitsen middag, sedan tv, så over and out för mig idag. Kram & sov gott!

7 kommentarer:

  1. Den ska bli spännande att se för jag är grymt sugen på en i velvet efter vår Göteborgs tur och fina Jeanette i sin:)

    Äter du fisk, skaljur, kyckling? Planerar lite;D

    Kramar du fina

    SvaraRadera
  2. Matlagningsskola:-) Gott, gott, gott!
    Älskar art silk tunic! Ett såndärnt underbart måstehaplagghelstenivarjefärg.
    Måste tyvärr ställa in den 25:e, fick en oplanerad jobbresa till Stockholm. Kommer kanske den 8:e i stället. Sorry...och förlåt..
    kramar och sov så gott!

    SvaraRadera
  3. Du är som vanligt toksnygg i allt trots dina ursäkter om dåliga bilder=) Tack gumman förresten, du skickade en utmaning til mig! Jag hade gjort den för ett tag sen, så för att inte trötta ut läsarna så hoppade jag den nu=)
    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det ofta är så att kläderna mycket finare när man ser dem i verkligheten.
    Kanske tur det att produktbilderna är kassare ;)

    SvaraRadera
  5. Mr A ser ju ut som om han skulle passa lika bra i pinuppe-jackan som Mr Josanne! Fan vad jag ångrar att jag sålde min Scarf Scarf...Ha det bra stumpan! Kram

    SvaraRadera
  6. Slänger bara in ett snabbt hej nu när jag har 30 minuters bloggtid ;-)
    Superfräcka klädkombinationer som alltid :-) Hoppas att allt är bra med dej !
    Å du, grattis till finfina köp ♥

    SvaraRadera
  7. Fengxumamma: ja hon är så grymt snygg i den så man bara vill apa efter. För såklart står även den högst på min önskelista: :o) Fisk och skaldjur går alldeles utmärkt! ;o) Men INTE en massa besvär nu bara för min skull! Kram!

    Lingonberrie: vad trist med den 25:e fast roligare för dig att åka till Stockholm än till den här lilla hålan. :o) Håller den 8:e öppen istället… nada problemas! Fast nu fick jag en annan idé… hmmm… mailar dig om den om en stund… Kram!

    Adela: visste inte att du redan haft den hos dig. Jag är ju som du märker inte värdsbäst på besök hos er andra just nu… :o( Sorry… Kram!

    Helen: haha… ja det har du rätt i för då hade man ju suttit där och suktat efter ännu mer framför datorn. Och det är ju illa nog som det är nu med alla ens vill ha… :o) Kram!

    Linda: haha… ja mr A är lite av samma slusk-kaliber som mr Make och mr Jay… som de flesta snubbar jag känner helt enkelt… :o) Ja det var dumt att du sålde den… den är en favvo här. Men du kanske hittar en ny? Jag hjälper gärna att hålla span! Kram!

    Johanssonskan: fastna inte alltför hårt i städträsket nu vännen… för tänk om du aldrig kommer upp därifrån igen… illa… verkligheten vill se dig lite då och då nämligen…;o) Kram!

    SvaraRadera