Powered By Blogger

onsdag 27 oktober 2010

En trippel i fulologi

Denna dag ville jag ta utebilder på mig med galet överdrivna Gingery coat, dark grey som anlände från AjaBaja igår. Vädret hade helt andra tankar. För garnöverflödig kofta + hällregn = inte bra, så det blev nada med det liksom. Istället fick kameran jobba på lite inomhus.
Eftersom ni redan har sett den på mig i lysrörssken under butiksprovningen så hade jag istället idéer på skitläckra detaljbilder. Kameran drog åt helt andra hållet. Och tog sunkiga skitbilder... Det blir aldrig som man tänkt… vilket får stå som mitt försvarstal när jag trots allt ändå visar er denna trippel i fulologi:


Fast om jag känner mig själv rätt så lär det inte dröja innan jag kommer inflashandes här med den som en dagens. Så ha förtröstan…;o) Kram för nu!

7 kommentarer:

  1. Hi, hi, fulologi, nytt användbart uttryck. Jag tycker faktiskt att bilderna icke gör koftan rättvisa. De är kanske rent av fulologi såsom du säger! Bilden av dig med koftan på i butiken var döläcker...det är ju en sketsnygg kofta!

    Ser fram emot din nästa dagens

    Kramisar

    SvaraRadera
  2. Kul ord du hittat på, fulologi :) Men den var ju jättefin på dig. Allt klär en skönhet ;)
    Kram AnnaCarin

    SvaraRadera
  3. Åh, spännande! Den där vill jag se HEEELA av!Har du inget Ute med tak eller nåt? PAraply? Presenning? Soppåse? kasse? Groblad? NÅT!!!

    :-)

    kjamis

    SvaraRadera
  4. Ha ha...kan man doktorera i ämnet?=)
    Vill också se mera!=)


    Kram!
    Adela

    SvaraRadera
  5. Den koftan är verkligen helt galen! På ett positivt sätt alltså....
    Såg att du köpt beige disktrasa med:) VARFÖR köpte jag inte den svarta?! Kram gumman!

    SvaraRadera
  6. Hej Snygging! Ska bli kul att få se koftan på:-)
    Kramar till dig och åå vad kul det är att ha en dator igen.

    :-)

    SvaraRadera
  7. Odd Oldies…: haha… kul med ärliga åsikter! Tack som fan för det! Lovar att göra koftan rättvisa i framtida inlägg… :o) Kram!

    AC: haha… och inget missklär en fuling… ;o) som min mamma brukar vara snabb på att lägga till när hon vid något sällsynt tillfälle berömmer mina kläder… men det är en helt annan historia som vi fullständigt kan skita i här. :o) Kram!

    Evalena: haha… fan jag glömde ju grodbladen som jag förvarar i garderoben just för dylika tillfällen… attans… ;o) Kram!

    Adela: ja det kanske man kan, eller borde, för visst hade det vara roligt att säga att man var leg. Fulologiprofessor… hmmm… vi kanske borde slå våra kloka ihop i frågan ;o) Kram!

    Linda: ja helt ärligt så hade cdu absolut haft den i din garderob om jag hade fått bestämma… för du var grym i den när du provade i Gbg… men å andra sidan har du en massa annat fint så det jämnar ut sig. :o) Kram!

    Lingon: åh vad kul det är att du har en dator igen! Har saknat dig. Massor! Ska bli kul att se DIG i koftan på också… ;o) Hoppas vi får chans att ses snart igen… Kram!

    SvaraRadera