Powered By Blogger

fredag 15 oktober 2010

Det blir ju sällan som man tänkt sig…

Inget paket. Inget Kristianstad. Ja saker blir ju sällan som man tänkt sig och idag är inget undantag. Inget paket är mindre viktigt, för då har man ju det att se fram emot nästa vecka. Inget Kristianstad känns lite jäkligare om man säger så eftersom en träff med Mollybabes brukar pigga upp livet rejält...
Men annat, eller snarare andra, går före det mesta, som den här:



Freja phaléne. Sjuk. Magproblem. Ont så hon gallskiker bara man petar på henne. I veckan var det hennes syster Ajax. Igår blev hon plötsligt dålig, för att bli bättre i morse och sedan sämre igen. Tänker inte gå in på några närmre detaljer på grund av äckelrisk… Men vi har lokaliserat att det troligast handlar om den nya maten de fick när deras vanliga tog slut…

Eftersom träffen pågår för fullt just nu så tänkte jag distrahera mig själv till att inte depptänka på det genom att klicka lite… Fast det finns ju för fan inget som jag vill ha att klicka hem… Och hur knäckande är inte det på en skala?...

Kanske lika bra att köra huvudet i lite städning istället… Återkommer med en dagens lite senare. Kram så länge!

8 kommentarer:

  1. Åh nej, dom kan ju vara superkänsliga för ny mat. Hittar du inget att klicka hem??
    Har du verkligen dammsugit Ebay, de tyska och engelska sajterna brukar ju vara fulla av godbitar./K

    SvaraRadera
  2. Stackars liten..jobbigt! Hon är nog iallafall väldigt glad matte är hemma istället! Fast lite synd om dig är det ju faktiskt! Du får hitta på något bra att trösta dig med!
    Skall bli spännande o se idol sedan..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Stackars liten!
    Hoppas att du ändå kom iväg på träffen idag och att ni har haft det bra!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  4. hej Josanne!
    Hoppas att lilla vovven blir piggelinare snarast och nte går det att åka iväg när en liten hund far illa.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Usch stackars vovve! Hade dobermann med magkatarr titt som tätt, vet hur man lider med dom....Ska ladda upp med diverse telefoner framför Idol snart! Kram gumman!

    SvaraRadera
  6. Usch. Hoppas magen är bättre redan. Så hemskt när det är ont och man inte kan hjälpa...
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tänkte på dig idag..
    Synd att du inte var med.
    Trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Mimmi: nä jag hittade inget, eller egentligen har jag höstsaker på min önskelista men det är sådant jag helst vill prova först… Tradera dammsögs men jag har inte vågat ge mig på Ebay, fattar trögt hur det funkar och vet de som blivit lurade där… så´jag mesar. Och ”sparar pengar”. Kram!

    Annelie: ja både hon och maken var glada att jag stannade hemma. Han tänkte strunta i sitt jobb men det är ju bättre att hemmadrällaren som inte drar in stålar till hushållskassan vakar vovve. Jag tröstade mig med ostbågar till slut, funkade bra. ;o) Kram!

    Lillis: nix jag kom inte iväg. Men det blir säkert fler tillfällen… Hade varit himla skoj att träffa dig igen! Kram!

    Eva: jo lite piggelinare är hon allt idag. Skönt! Vi kan ju knappt sova på nätterna av allt hönseriande vi har för oss här. :o) Kram!

    Linda: ja det värsta när djuren mår dåligt är nog att de inte kan säga något så man vet inte hur illa det är och kärringar som vi är tror vi såklart det värsta… Visst var Jay grym igår!!! Han och Nirvana – me love!!! Kram!

    Nena: ja man känner sig så frustrerad som inte kan hjälpa. Men det verkar tack och lov lite bättre idag. Hur går valpkursen förresten? Våra hundar var sämst när vi gick valpkurs… haha… Kram!

    Charlotte: ja det var supertrist. :o( Men såg lite bilder hos dig och ni såg ut att ha roligt. Fina bilder man blev glad att se. Vi får ta igen det snart helt enkelt. Kram!

    SvaraRadera