Powered By Blogger

söndag 31 oktober 2010

Dagens - som inte trivdes helt bra i sitt nya liv…

Vilket sjukt skumt väder det har varit här i min lilla del av världen idag. Dimmigt och kvalmigt som tusan. Som tropiker och massiv morgondagg på samma gång liksom… Fast det visste jag inte när jag tog på mig Gingery coat, dark grey för att bjuda den på en premiärtur i sin nya hemstad. Den var inte helt nöjd med det, eftersom den tyckte att det vädermärkliga mottagandet var lite för tryckande för att den skulle kunna uppskatta omgivningarna fullt ut…



















För övrigt har det inte hänt så mycket här som känns värt att rapportera. Mitt liv är typ lika tråkigt som jag själv. Man får det man förtjänar liksom. :o) Vilket lite osökt leder mig in på mitt förra inlägg. En sorts förklaring till det, och ett tack till er som placerade bokstäver där finns att läsa i det kommentarsfältet. :o)

Nu över till matlagning. Vilket blir en del av det som vi shoppade på Ica igår:


Tacos. På quornfärs. Såklart. ;o) På det lite tv. Eller kanske en film. Något sevärt, gärna så intelligentbefriat som möjligt eftersom det är vad jag känner för just nu, att rensa skallen med ytligheter. And I love it! Ta hand om er! Kram!

12 kommentarer:

  1. Den där jackan är ju bara super fin!! Man får kanske hoppas på att man kan lyckas fånga en sån på rean...?
    Och du.... du är inte tråkig!! Tro aldrig att du är tråkig!!
    Enjoy your tacos!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, suck så dj--la snygg den är:) /K

    SvaraRadera
  3. Du är sjukt snygg!!! Dom måste ha tänkt på dig när denna gjordes! Jodå..det tror jag besämt.
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Kan bara hålla med, den är så snygg på dig!
    Tacos mums, quorn är kanon. Minns tiden innan quorn produkterna, då var det lite svårt att få till traditionella rätter (tacos kanske inte räknas dit ha ha!). Jag tänker på alla andra klassiker som man nu kan göra efter vanliga recept och bra byta ut kött mot quorn.

    Ha en skön söndagkväll
    Kramis

    SvaraRadera
  5. Du är aldrig tråkig, så vet du det:)Koftan är så himla snygg på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Så fin du är!!! Snyggt, coolt och nästan lite för mycket... Men som vi vet, för mycket av det goda kan vara (ÄR) helt uuunderbart!
    Kommer själv precis från tacoboirdet. Gott!

    SvaraRadera
  7. Slokar Gingeryn i fukt-luften;) Trots det så rockar du skiten ur den. Erkänner att jag tyckte att den var skitful på produktbilderna, men jag får krypa till korset och erkänna att jag hade fel:) Kram stumpan

    SvaraRadera
  8. men wow!! Den där godbiten har jag inte sett på dig tidigare!! den är iaf kalas-snygg på dig!!
    stor kram snygging!

    SvaraRadera
  9. Tuffing där, den koftan är ju bara WOW. Passer perfekt på dig och med royla scarfen till.

    KRAM

    SvaraRadera
  10. Wow vad snygg du/den är ;-) Ja att fixa lite i hemmet gör en på gott humör...FAST INTE MIG !!! jag är rasande !! de där jävla rullgardinerna jag köpte passade inte!! Pelle hade mätt men vi hade tänkt olika så nu har jag två rullgardiner som inte passar och brutna förpackningar!! Grrrr!! nä jag ska nog sova nu så kanske jag blir på lite bättre humör i morgon...fast det är tveksamt! ska till tandis och fortsätta slipa, Yeck vad otäckt!!
    Kramar till dig!

    SvaraRadera
  11. Jag skrev svar till er var och en här nyss. MEN allt försvann ut i tomma intet av någonslags förbannad error. För det mesta skriver jag först i ett word-dokument och klistrar in texten här, just för att jag tröttnat på att texter försvunnit. Men såklart gjorde jag INTE det just nu. Dumt! Så ni får ursäkta att jag inte orkar skriva om allt igen utan bara väljer att tacka för era kommentarer på det här sättet... :o( Kram!

    SvaraRadera
  12. Ang. min Biarittz summer top så är den väldigt vid i modellen, ungefär som livealot toppen... Men jag har ju sytt i band i sidan som man kan knyta i ryggen. Min väninna som oxå är en stl 2 har stl 2 i denna toppen. Om du tar den mindre blir den väldigt liten i armarna och trång upp i armhålan. Svårt för mig och säga om den blir bra i storleken till dig, smaken är som baken och det är ju en vid modell... Men det är en jätte fin blus med fin spets och Molly dollars, detta är ju en kusin till FoL....
    Bara återkom om du vill ha den!!
    Ha en fin dag!!
    Kram.

    SvaraRadera