Powered By Blogger

tisdag 12 oktober 2010

Paketet jag plockade hem idag innehöll...

Jag fullständigt bara älskar mina mockastövlar som jag köpte från Ellos i somras. Ett par i ljusbeige och ett par i mörkbrunt.
Ni vet exakt vilka jag menar eftersom jag präntade in dem i ert minne förevigt genom att limma fast dem på fötterna. Även i en värme som visade på 30+...

Så när jag fick en rabattcheck på 50 procent från Ellos för några veckor sedan så kunde jag liksom inte låta bli att klicka hem dessa. Som jag tyckte var snarlika. Fast i vintermodell...


Enbart för att fortsätta terra er med skodon... ;o) Nej faktiskt inte. Utan för att jag tyckte att de var grymt fina. Tills idag, när jag fick hem dem... Och blev så tveksam att jag bara måste kasta ut frågan; vad tycker ni - behålla eller inte?


12 kommentarer:

  1. Lite för mycket Lucky Luke för min smak. Du har ju Primebootsen!

    SvaraRadera
  2. Hmmm... lite för blanka tycker jag men det kanske är kamerablixten? Coola och rätt stil tycker jag men hur känns dom på? Lite väl vida i skaftet? Kramar

    SvaraRadera
  3. Den här väskan, Skull Bag, tycker jag skulle passa dig Josanne!:) http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=3047&category_id=38&option=com_virtuemart&Itemid=68
    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Svårt att säga...? Vida och väldigt raka i skaftet och inget speciellt tycker jag. Tror nog att jag röstar på att du ska skicka tillbaka dem om du kan? Som Anna Panna skrev så kanske det är för mycket Lucky Luke, du är mer Rock´n roll och har ett par supersnygga primeboots!!
    Kram.

    SvaraRadera
  5. Jag skulle skickat tillbaka! De du har är mycket finare o mer du..fast det är ju min smak.
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Skicka tbax....men det är vad jag tycker...Trivs du i de så behåll!!!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Jag gillar ju mannen som skjuter snabbare än sin egen skugga så när du gått in dom och slitit lite så kommer det att bli bra. Lite för blanka nu bara.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  8. Näää, inte när du har så himla fina Primeboots- de är liksom bootsens rolls royce...dessa har svårt att mäta sig med primen...så retur på dessa tycker jag=)

    Kram!!

    SvaraRadera
  9. Njaaaeee faktiskt inte.. Något som inte stämmer.. Vet inte vad.. För breda? För blanka.. Men nope. Sprar pengarna till Mollysar ist :D KRAM!

    SvaraRadera
  10. Jag tänker mer på bröderna Dalton än han som drar snabbast:-)
    Men tyvärr, diss:-(

    Primebootsen rockar bättre.

    Kramar till dig!

    SvaraRadera
  11. Tackar allra ödmjukast för all respons!!! Lucky Luke och bröderna Dalton var bra haha… nej de är för glansiga och för vida i skaftet så hur mycket jag än ville ha dem som komplement till Primsarna så får de nog åka tillbaka. :o( Kram!!!

    SvaraRadera
  12. Du HAR ju redan ett komplement till Primebootsen ju :-)
    Dina FETT rockande Dr Martens med röda blommor !
    Vi ses i morgon ! Jag ringer !
    ♥Åsa

    SvaraRadera