Powered By Blogger

torsdag 21 oktober 2010

Dagens, senil på bokstäver & dalande pingisbollar

Så var jag återvänd till hemmet och datorn. För en liten stund… Jag vet att jag är en av jordklotets skröpligast bloggbesökare/ kommenterare just nu.
Det borde ju kanske vara tvärtom när man är hemmadrällare... men diagnosen som ligger bakom det tillståndet innehåller bland annat störiga koncentrationssvårigheter. Vilket gör att jag mest beter mig som en senil dement på villovägar i en labyrint när det kommer till bokstäver.
Det är som att min tidigare överdosering av sådana, rent jobbmässigt, har lett till allergi eller något… Så nu vet ni varför det figurerar så få avtryck från mig…

Men det var inte bara för att delge er det som jag kom hit nu, utan självklart måste det i vanlig ordning levereras en dagens outfit också… :o)



















CC jacket, almost black
Scarf scarf, royal
Housetrucker dress, grey
Jeansleggings från Vila
svarta Primeboots
gammal tygväska från Diesel

Måste erkänna att den här exakta stassen bara var på när jag var på Telia i förmiddags, för under de andra uterundorna har jag faktiskt haft parker coat istället. Vinterjackan. För fy attsingen vad kallt det är.
Fast värsta chocken var nog ändå när det helt hysteriskt började dala pingisbollar från skyn tidigare idag. Bara kolla in det här istidshärliga vädret:


Och där fick ni samtidigt en glimt av vilken porrig och inspirerande miljö jag har utanför mina fönster… konstigt man blir deprimerad liksom… Och en jävla vinter på stark frammarsch på det…
Nä då, jag gnäller väl inte speciellt mycket… ;o) Ja inte på ett tag i alla fall för nu drar jag mig till vasken och spisen för lite diskning och matlagning istället.

Ses vi inte mer idag så lär vi nog ses imorgon. Ha en bra kväll. Kram!

6 kommentarer:

  1. Visst är det läskigt, jag balanserar själv på gränsen till "vansinnet" plötsligt fösvinner ord och färdigheter... I sommras en dag precis innan semestern satt jag minst 5 minuter och funderade på hur man fick i backen på bilen (som jag haft typ 4 år...)PS Scarfscarf i royal står väldigt högt på önskelistan! Den skulle passa så bra till min nya kappa!

    SvaraRadera
  2. Kul att få se dig lufta Housetruckern. Jag har nyss ropat hem en på Tradera efter att ha blivit inspirerad av ditt tidigare inlägg där du bär den med ett skitsnyggt grått skärp med nitar.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ingen upplyftande utsikt, det håller jag med om. Tur att du förgyller tillvaron med din egen färgstarka person.

    Kram.

    SvaraRadera
  4. Ja jävlar vilken utsikt! Föredrar tom våra nuppande grävlingar utanför;) Housetruckern är sketasnygg och jag vill ha en! Vill iofs ha halva din garderob! Kram
    (Du har snart mail!)

    SvaraRadera
  5. Sofia: ja det är ruggigt när det blir så, och inte bra alls… tog mer än 2 år innan jag gick till läkare, dumt nog när jag tänker på det nu… du kanske skulle ta en funderare om att söka hjälp du också… Jag ska hjälpa dig att hålla span på scarf scarf, royal. Jag hade ju sådan tur och fick tag på min för ett tag sedan via en annan bloggerska och Tredsales.dk… Håller tummarna! Kram!

    Anne: ja just det ja, det grå bältet, var har jag lagt det… (slarvigast i Sverige…) hmm… ska bli kul att höra vad du tycker om den när du får den. Kram!

    Äppelträdet: haha, inte mycket förgyllning på den gården inte, man springer mest över den så fort man bara kan… en av de tråkigaste gårdar i detta land… Kram!

    Linda: haha, ja nuppande grävlingar hade varit drömmen jämfört med trång äcklig asfalt och ett hotell rakt över… Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag har inte fått ditt nya mobilnr. Mailar du det till mig? Eller skicka ett meddelande på FB.
    Kram snygging!

    SvaraRadera