Powered By Blogger

torsdag 28 oktober 2010

Dagens, tack gånger tusen & högt älskade lyxfruar

Hundpromenader och dagensbilder tycks vara sammansvetsade i min värld just nu. Kanske inte det mest upphetsande för er att ständigt behöva dras med… Men även om det ösregnar, som idag, så föredrar jag helt klart att tvinga mr Makes att ta utebilder än att knäppa mina egna framför en störigt skitful spegel. Och eftersom vi i princip bara hinner vovvenada tillsammans på vardagarna, i alla fall så länge ljuset är framme, så blir det likriktat.

Fast jag byter ju i alla fall några av mina plagg, bara en sådan sak… ;o)



















Parker coat, grey
stickad sjal från Minzo
One silk wrap tunic, apricot
Chrysalis minigown, lite lilac
Jeansleggings från Vila
svarta Primeboots
tygväska från Diesel

Tackar och bockar gånger tusen för alla kommentarer i mitt förra inlägg! Jag uppskattar varenda en otroligt mycket!!! Tyvärr hinner jag inte svara er var och en eftersom jag är lite på språng just nu... Sorry...:o(

Men jag tycker att vi alla inför vännen Evas briljanta idé och säger att vi är högt älskade lyxfruar nästan gång någon håller på med puckade kommentarer om våra Mollysar och deras prislapp. Det kanske får tyst på pöbeln… ;o) Helt klart värt att testa i alla fall! Och det är precis vad jag tänker göra vid nästa "påhopp".

Om vi inte ses mer idag så får ni ha en bra kväll. Och så ses vi imorgon. Kram!

7 kommentarer:

  1. kan inte annat än hålla med, lyxfruar it is!! Hihi!
    Muppiga folk är som orkar bry sig om ngn annans plånbok, get a life liksom=)

    Å du är snygg som always!
    Härligt att vara hemma igen är det=)
    kram!

    SvaraRadera
  2. Lyxfruar ja varför inte, jag brukar köra med att jag ärvt alla pengar jag spenderar. Och när arvet är slut så ska jag använda allt det som jag har tjänat ihop själv, eftersom det nu bara läggs på hög.

    Jag tycker OM:s vinter kappor som den du har ovan är så himla fin. Men när jag provar dom så ser jag mer ut som en målning av Fernando Botero./K

    SvaraRadera
  3. Visst var det ett strålande förslag Eva kom med!! Det kör vi med nu, hihi.
    Du är väldigt söt där ute i regnet!! Skicka inte hit det bara..vi vill fortsätta njuta av solen här!
    Ha en skön kväll med MrMaken!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Filippa: helt underbart att ha dig tillbaka!!! Har saknat dig massor! Och faktiskt tänkt på dig, hoppats att ni har haft det bra och så. Eller hur; skippa Hollywoodkopiorna, here we come… ;o) Kram snyggo!

    Mimmi: haha, den var också rätt rolig! Själv har jag använt mig av kommentaren; ”Äh, det är ju knarkpengarna som betalar” ett par gånger. Det har garanterat tystat folket men kanske inte så smart om man inte är beredd på att ha polisen spanandes i hälarna… ;o) Kram vackra!

    Annelie: ja med tanke på vår gemensamma ”jobbstatus” så är det ju dessutom i alla fall nästan sant… hehe… ;o) Lovar på heder och samvete att INTE skicka vidare, så kommer det i alla fall så kan du INTE skylla på mig! Kram underbara vännen!

    SvaraRadera
  5. Ja, det kanske ligger något i det. Men om man inte röker eller spenderar massor av pengar på div årsavgifter i allehanda föreningar och annan kringutrustning så kan man handla lite annat, roligt... Som vackra kläder som inte faller ur modet tre månader efter inköp. Kläder som år efter år fortfarande har ett andrahandsvärde och går att kombinera med senaste Odd Molly plagg. Det kallar jag ekonomi :-)
    Kram snygging!

    SvaraRadera
  6. Fantastiskt att höra att du har fullt upp och att det inte är av samma anledning som de senaste åren! Du strålar, fortsätt med det! :)

    SvaraRadera
  7. Lillis: hmmmrfff... jo nu röker ju jag då... fast det kanske man inte behöver låtsas om... ;o) Dricker vin gör jag också. Men annars går det inte så mycket pengar på onödigheter här. Du har helt rätt, Mollysar ÄR ekonomi när den är som smartast. Och snyggast. Kram vännen!

    Ella: nja, fullt upp är kanske lite att ta i... Kass på att höra av mig är jag också som du märkt... sorry... Fika nästa vecka kanske? Kram snygging!

    SvaraRadera