Powered By Blogger

torsdag 7 oktober 2010

Vintern anländer imorgon?...

... förhoppningsvis inte om man bara ser till årstiden men om man istället tänker vinter som i Odd Molly så kan det vara så. I alla fall på DeepFling, läs mer och se bilder på vad de kommer att få in genom att klicka här.

Jag är inte själv speciellt begaistrad i denna kollektion, i alla fall inte än så länge... Men de här två är jag åtminstone lite sugen på att prova:


Reedy tunic, lite white
Saga shimmer l/s dress, powder

Vad tycker ni om vinterkollektionen? Några måste ha, något ni känner er lite småsugna på eller inget av intresse?
Hoppas ni får en bra dag därute. Vi ses lite senare om ni vill. Kram så länge!

9 kommentarer:

  1. Jag har knappt hunnit smälta det som kommit ut nu. Är det redan på g alltså? Jo det finns en klänning jag vill se mer av men vad den heter har jag ingen aning om.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    några små saker finns det på min önskelista bla en blå klänning som jag just nu inte kommer på vad den heter med spetsärmar och spets nertill, en lite silverfärgad mössa och lite annat men sedan upptäckte jag en röd som egentligen inte ser klok ut men som jag gillar på något sätt, nä nu kallar jobbet så det här blev lite vimsigt.
    Kramar från Eva och ett regnigt Mjölby

    SvaraRadera
  3. Godmorgon,
    i vanlig ordning har jag inte kollat ordentligt. Vet jag har set några jag är intressad av, fast det dyker alltid upp något jag inte alls tänkt från början. Lite konstigt men upptäcker efter hand. Förr kollade jag alltid supernoga vad som skulle komma, det gör jag alltså inte längre.
    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Good morning bruttan!
    Fick du mitt sms igår? Kom på sen att jag nog glömde skriva mitt namn....förvirrad?? Jag? Näe bara lite.... ;) Eller så har jag fel nr. Jag klickade hem en kofta till slut när jag velat fram och tillbaka.
    Vilket fall som så känner jag just nu att där finns mer intressant bland det kommit ut hittills så jag får se.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Lillis: känner samma sak faktiskt, har inte riktigt hunnit smälta hösten heller… först var det ju inte så mycket jag ville ha där men av någon skum anledning har det ändå flyttat in en del i min garderob… märkligt… ;o) Kram!

    Eva: haha… känner igen det där med inte ser klok ut men ändå kan man inte låta bli att titta tills det blir en vill ha… snacka om att man är knasig… ;o) Kram!

    Annelie: ja visst är det märkligt att det hela tiden dyker upp nya vill ha… Fast kul också… ;o) Så himla mycket fint du köpte i helgen, kul att vi åtminstone köpte tre plagg samma, måste betyda att vi har grymt bra smak… ;o) Kram!

    Jeanette: hittar inte min mobil, har en tendens att lägga den på de mest skumma ställen hela tiden… blir galen på mig själv… så förvirrad gäller helt klart här också :o) Ja jag har ju fått en ny etta på önskelistan, tack vare dig… ;o) Och lite annat från hösten som ploppat upp i skallen bara sådär… Kram!

    SvaraRadera
  6. Tack! Jag läser det när jag kommer hem :)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Haha..javisst har vi! Fast jag minns bara två likadana som vi köpte..minnet du vet! Sidentunikan jag har på mig nu, sedan den du köpte i svart o jag i puder. Vad var det mer lika då? Herregud jag har nog fått alzeimers..blir nästan rädd ju. La ut en auktiontill igår kväll, såld på två minuter!! Lustigt va..ibland går det undan, ibland är det trögt.
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Jeanette. okidoki, jag satt och jämförde produktbilderna, det glömde jag skriva... Kram!

    Annelie: ja det var ju de två + väskan... ändå 3 saker samma, mer än ingen liksom. :o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Javisst ja! Tack tack, hihi.
    KRAM

    SvaraRadera