Powered By Blogger

söndag 24 oktober 2010

Bland en massa garn & avslöjande…

När jag satt och vinterspanade förra helgen så kunde jag inte låta bli att undra över hur galen man skulle se ut om man fick för sig att sätta luvan på Alpaca tassel long sweater på huvudet, med tanke på att den har långa fransar på kapuschongen. Ni hittar det inlägget här. Nu vet jag… Känsliga läsare varnas… För galen är bara förnamnet när den hamnade på min skalle…  


Det var när jag provade Alpacan som jag såg Gingery coat. Den låg där sidan om och min första tanke när jag plockade upp den för att testa den var att galenskapen skulle få ännu ett ansikte med mig i den.
Har ju dissat den fett utifrån produktbilden. Döm om min förvåning när jag kom på mig själv med att känna kärlek där jag stod inpackade i allt garn…


Provade vidare och tänkte nog egentligen inte så mycket mer på det. Just då. Tills mr Make fick se bilderna när jag kom hem. Och hans dom föll snabbt och bestämt: ”den bara SKA du ha”… så ni gissade helt rätt.
Det ÄR Gingery coat som är på väg hit från AjaBaja… :o) Så kan det gå när inte haspen är på… från diss till hiss på grund av ett möte i verkligheten…

Fast visst är det lite det som är tjusningen med Mollysar… att man egentligen aldrig vet… Eller vad säger ni? Ses sen. Kram!

7 kommentarer:

  1. Skitskum på produktbilderna, klockren på dig:)
    Tittar man på garnluggsbilden så ser man hur du kommer att se ut om sisodär 30 år;)
    Ha en fin söndag! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller med, jag har plötsligen hittad en massor som jag "måste ha", hoppas plånkan måste det med:) Du är jättesnygg i koftan, ska bli kul att se mer bilder.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Man ser uppenbarligen ut som nåt från Trolltider, om du minns den. =)
    Ja visst är det intressant hur det förändras när man ser kläderna IRL. På båda hållen.

    SvaraRadera
  4. Haha..det är ju underbart! Snäll make o snygg fru som blir ännu snyggare! Vad roligt det är när man "upptäcker" Mollysar som man aldrig trodde på direkt innan. Så där är det ju ofta o vice versa..
    Ha en njutfull söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. He he, yes jag visste väl det att jag hade en trolljämlike i dig :)
    Det bor ett troll i oss alla ;)

    Instämmer i att många plagg får en helt annan dimension när man sett dem i verkligheten ofta till det positiva, fast även ibland åt motsatt håll.

    Kram
    /Trollmor

    SvaraRadera
  6. Oh, my vad söt du är i garnlugg! Du ser ut som du skulle till att berätta en spännande saga:-) Tog jag den tossiga bilden:-)?
    grattis till koftan. Kan inte din man träffa min man och ge honom lite idéer???
    Många kramar till dig!!

    SvaraRadera
  7. Linda: ja rent ut sagt asful på produktbilderna så snacka om förvåning när jag provade… haha… ja jag tyckte väl att det såg ut som min mamma på bilderna… :o) Kram!

    Hilde: min plånka håller tyvärr sällan med… den elake jäkeln. ;o) Kram!

    Helen: ja det är rätt skumt, det jag verkligen ville kolla som jag kände sug efter bara dog när jag såg/provade plaggen och andra som jag heldissat blev favoriter… det gör ju det allt svårare att klicka i webbutikerna… Kram!

    Annelie: ja man undrar om det är plaggen eller man själv som är helt kocko… :o) Kram!

    Trollmor: haha… skillnaden är att du är ett förbannat snyggt troll medan jag håller mig i trollmedelmåttornas värld ;o) Kram!

    Lingonberrie: haha… japp, du tog den tossiga bilden, bland andra tossiga bilder ;o) Fast shit vad kul jag hade, tack för det vackra vännen! Kram!

    SvaraRadera