Powered By Blogger

torsdag 14 oktober 2010

Jag har blivit med jäkligt fula shorts…

Dags att visa vad rockdrottning Johanssonskan hade med sig till mig idag:



















Smalville bloomers, almost black från våren 2010

Inte helt lätta att ta bra bilder på och inte helt snyggt med wrapen till kanske men hade den redan på mig så därför fick den hänga med på provningen i rena farten. Är fortfarande inte helt på det säkra med att de verkligen är jag men är villig att ge dem en schysst chans.

Framförallt eftersom jag trots allt gillar dem, och lite för att jag känner mig som en übertöntig/jätteförväxt skolflicka i fåniga kalasbyxor när jag bara har tunnare leggings till kortare prylar som tunika med chrysalis under. Det liksom saknas något för att jag ska känna mig bekväm.

Kan Smalville vara svaret? Vad tycker ni? Jag eller inte? Och vad tror ni de skulle funka bäst till?

Det ska hur som helst bli kul att höra makens utlåtande när han kommer hem från jobbet, för när jag berättade om dem klassade han mig som komplett bindgalen. ”Ska du ha dem jäkligt fula shortsen?...” var hans spontana kommentar…
Önskar alla en bra torsdagkväll. Vi ses senare, ikväll eller imorgon... Kram!

11 kommentarer:

  1. En klar hiss tycker jag, behåll:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. haha, dra ut örat på mannen & väs att det heter inte shorts utan Bloooooooooooomers ;-)
    Stövlarna kanske i högsta laget ? Hm... testa med Dr Martens , Svart Minigown med något uppepå & sen CC ..... Du kommer att ROCKA !
    Å swapen var snygg till åxå, men hade du tagit upp en färg, tex det rosa & haft rosa kalasisar under bloomersarna, då hade det varit 100 ! Å skulle du inte trivas, så vet du vem som lövar dom :-) Passar samtidigt på att säja tack för det trevliga sällskapet idag ♥

    SvaraRadera
  3. Ha ha, kommentarer överflödiga

    Kram
    /Carina

    p.s
    1) Du har en klok man
    2) Är det någon som skulle funka i dessa så är det 'nog' du
    3) Man kan även kalla dem enfärgade tajta bermudashorts

    SvaraRadera
  4. Åh jag som vill ha ett par svarta :-) tack för tipset, ska ha koll på den auktionen :-)
    Kraaam!

    SvaraRadera
  5. Hej !

    Snyggt :) Behåll dom.

    Jag har sett på din blogg att du har en Art Silk Tunic . Är din väldigt statisk ?
    eller vad det nu heter... :)

    Jag köpte en sån tunika i dag och den smiter åt och fastnar på kroppen .. hahaha det här låter ju helt sjukt men du kanske fattar vad jag menar.

    Om din va lika dan , försvinner det .
    Tar chansen o fråga dig för hon i affären hade ingen aning om hur man får bort det .

    Ps Du är väldigt fin i din :)

    Hälsningar Anki

    SvaraRadera
  6. Ja du, jag tycker ju behåll! Annars kan jag ta över dom.. Någon form av hatkärlek från början numer inser jag plagget är perfekt! Fast nog ser man lite halvtokig ut, fast vad gör det om hundra år..haha. När man springer ut o in med hundar är dom inte heller fel kan jag lova!
    Ska bli roligt o höra vad MrMaken säger.. Min älskling tycker dom är söta!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Håller med Johanssonskan. Prova med Docs till. Tror det blir en hit. KRAM!

    SvaraRadera
  8. Hej Josanne!
    Marmelucker heter dom och det riktigt roliga är att här finns ett par snarlika från farmor damskräddarens klädförråd och nu finns dom i en utklädningskoffert.
    Tror att dina Docs skulle passa bra till.
    Till Anki!
    När jag strök min Art silk tunik försvann det statiska.

    SvaraRadera
  9. Aldrig i livet att jag skulle bära ett par sådana där går gränsen för mig. Endast under plagg där de i princip inte får synas alls. Men smaken är olika som tur är. Men på sommaren hade de kanske funkat bättre, de påminner om cykelshortsen jag hade i början på 90-talet till stor tshirt.

    SvaraRadera
  10. Hilde: ok, tack. Kram!

    Johanssonskan: tror du har absolut rätt, Doc´sen är nog mycket bättre, får testa det i helgen. Tack själv för alltid lika roligt sällskap! Kram!

    Carina: haha… var inne på din linje tills jag testade dem… farligt… Johanssonskan tipsade om ditt inlägg, kassler haha… har på känn att jag kanske känner mig som en stycke mördat djur när jag knallar runt i den, vi får se… Kram!

    Peggy: ja de svarta är de snyggaste enligt mig. Kram!

    Anki: låter inte sjukt, jag fattar precis men hmmm, jag tänkte inte på att den var statiskt, jag hade en chrysalis minigown under, kanske därför… har tyvärr ingen aning om hur man får bort det statiska, kanske om man tvättar den?... Hojtar om jag lyckas snoka upp ett sätt att bli av med det… Kram!
    Ah, nu såg jag, kolla vad Solid skrivit längre ner här! Kram igen!

    L8: ja crazy är nog ordet, jag som aldrig skulle kunna tänka mig ett par sådana… innan jag testade dem… haha som det kan bli :o) Kram!

    Annelie: maken är fortsatt skeptisk, han fick inte se dem på mig, bara på bilderna här… får se vad han säger när jag har dem irl… halvtokigt passar väl oss, halvtoketanter? ;o) Kram!

    Sanni: jag tror också mer på den, test i helgen. Kram!

    Eva: haha… marmeluckor, ja det låter ju lika galet som de egentligen ser ut… ;o) Kram!

    Efva: jag sa också så tills jag testade dem… cykelshorts och stor t-shirt – I remember, skitsnygg var man i det, trodde man… haha… ;o) Kram!

    SvaraRadera