Powered By Blogger

fredag 8 oktober 2010

Dagens – ett snabbhopkok på läkarbesök

Nu har jag varit på återbesök hos läkaren. Hon märkte förbättringar och det känns ju kanonbra, lätt att bli hemmablind själv och tycka att man mest bara mår lika kass än. Dock ska jag vara fortsatt hemmadrällare ett par veckor till.

Men med ett par egenuppsatta livsstilsändringar som projekt. Inget jag avslöjar nu för jag vill att det ska bli lite verkstad först, inte bara snack… Så ni får istället hålla till godo med en dagensbild nu. Ett snabbhopkokat mischmasch av plagg.



CC Jacket, almost black
Lila kofta Odd Molly
Quicktip tunic, almost black
Chrysalis minigown, almost black
Sjalen vi fick på Minzo i lördags
Jeansleggings från Vila
svarta Primboots

Nu åker dock ett par lager av för jag tänkte lägga någon timme på lite skrubbande och fejande, alltid schysst att få åtminstone lite fint inför helgen. Önskar alla en superbra fredag. Vi ses senare. Kram!

11 kommentarer:

  1. Skönt att det går åt rätt håll.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kalas att det gick bra :-)
    Å du är snorsnygg i ditt mischmasch ♥

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!

    Mischmasch-snygging, bra att det går framåt. nu är det bråttom så hej och kram från Eva

    SvaraRadera
  4. Hej! Skönt för dig att det går åt rätt håll!! Du är s.n.y.g.g...som alltid :)

    SvaraRadera
  5. Så skönt att det går åt rätt håll. <3
    Du kan ta på dig vilken blandning som helst, super snygg!!!!!!!!!!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  6. Bra att det går åt rätt håll! Du har nog kunnat rafsa på dig vad fan som helst och fått till det i alla fall:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  7. Tack snyggingar! Ja det var skönt att höra att det går på rätt håll, det gjorde mig faktiskt lite piggare... städningen går dock i snigelfart men men, jag har ju tid på mig, vilket känns lyxigt och orättvist eftersom jag vet hur mycket ni andra jobbar... KRAM

    SvaraRadera
  8. hehehe! Jag frågade faktiskt om jag fick ta en bild på deras strumpor:-) Men på fredagar ställer de upp på nästan vad som helst:-)

    Det var jättekul att se dig i går, tack det samma! Ta det nu lugnt och svara inte på några mail, jag förväntar mig faktiskt inte det..det är roligt att skicka lite spam då och då till dig med roligheter....hihi..

    Skönt att det gick bra för dig idag hos doktorP, hoppas du kan andas ut lite och koppla av ännu mera. Det tar liksom lite tid att komma ner från stresstrappan, steg för steg.

    Underbara du, ha en go helg!

    SvaraRadera
  9. Skönt att höra du mår bättre! Har också varit iväg idag, hela långa dagen.. Inget Mollyshoppande heller, däremot har jag kommit på (sent omsider) jag ska sälja några saker för ett annat önskeplagg! (som jag egentligen vetat hela tiden..) du vet hur knäpp jag är.. När jag hittar något jag tycker om, blir det oftast fler färger.
    Kul o läsa om dina 7 punkter i förra inlägget, även där fanns några gemensamma nämnare.
    Ha en skön fredagskväll!
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Hemmadrällare är precis det man behöver vara =)
    Men livet tar form vad det lider.
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Lingonberrie: ja shit vilken tid det tar, jag är otålig, vill liksom inte klättra långsamt… ;o) Kram!

    Annelie: jag gör samma, lättare att sälja om man har ett önskeplagg som hägrar, det var så jag gjorde för att få råd med disktrasan… och det funkar. Och jag är lika knäpp med att vilja ha i fler färger… just nu är det art silk tunic jag spanar in fler av… :o) Kram!

    Helen: jo det gör väl det men det är ju så seeeeegt… Kram!

    SvaraRadera