Powered By Blogger

söndag 17 oktober 2010

Ser inte, hör inte, fast det gick över…

Ser inte, hör inte. För då kan man inte klicka… Den taktiken använde jag igårkväll. För satan vad nära jag var att webshoppa. Ett plagg åkte in och ut ur inköpskorgen så ofta att jag till sist var övertygad om att webbutiken skulle ringa upp och vara skitförbannade för mitt knäppa beteende.

Det som fick mig att avstå från att fullfölja shoppandet var stenvilja. Som i morse var fullständigt bortblåst. För hux flux kunde jag både se och höra. Och klicka… Så då var jag ju tvungen att kasta mig över den här hos Ajabaja:


Art silk tunic, dark grey, fast utan broderierna framtill

Och japp jag vet att jag redan har den i vintage chalk. Och att jag suktat efter den i velvet. Men plötsligt vaknar man en dag med nya begär. Fler begär kanske man ska säga för att vara helt korrekt…
och då kan det gå lite hur som helst med vad som väljs ut att bli näst på tur att förgylla garderoben… Så var det liksom med den stenviljan…

Önskar alla en superbra söndag. Vi ses lite senare igen. Kram på er!

9 kommentarer:

  1. Hahaha... du är ju helt underbar!

    (jag ögonshoppade åt dig häromdagen i min blogg)

    KRAMAr

    SvaraRadera
  2. haha, jo, du så kan man hålla på. Har gjort det själv åtskilliga gånger, varit jätteduktig med att INTE fullfölja, för att sedan dagen efter klicka hem det...dvs all stenvilja var helt onödig...
    Men du blir nog fin, kan du trösta dig med!

    SvaraRadera
  3. Hej! Var det samma som åkte in och ut igår? eller blev det något helt annat? Visst har man gjort så väldigt många gånger!! Den är jättefin iallafall...
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Hihi..så där kan jag också hålla på! Oftast slutar det med köp! Precis som du funderar jag på en i velvet alt. i någon annan färg. Den är ju bara så underbar! Just nu är jag inne i en riktigt sidenperiod, í princip dygnet runt, haha. Igår när jag höll på o plocka frukt undrade maken hur många som gör det iklädd Mollysar! Skall ut igen senare o kratta är det tänkt..
    Ha en riktigt bra söndag vännen! Du kommer bli så nöjd med ditt nya köp!
    Kramkram

    SvaraRadera
  5. Ha ha ha du e inte klok ;-). Jo det är klart att du är - jag håller också på sådar. Har grejat omkring en del just hos AjaBaja men inte fullföljt ännu. Dessutom är länken till DeepFling flitigt igång men jag har hållit på att vela så mycket att det jag ville ha tog slut i alla storlekar utom 0.Lite surt men bra för plånboken och nattsömnen.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej Josanne!
    Det där beteendet känns minsann igen härifrån och just Art silk tunic som ju blivit en favorit hos mig sitter jag och suktar över på samma sätt. Klick, inte klick osv. vi får väl se vad som vinner förnuftet eller vansinnet. Dessutom ligger det en drömklänning på Tradera som går ut nästa söndag i min storlek dessutom.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  7. Ha ha!! Fy fan vad svag du är;) Känner sjukt nog igen beteendet så väl! Vi är lika tokiga hela högen:) Kram!!

    SvaraRadera
  8. Hahahaha....jag känner igen beteendet SÅ väl. :) Förstår att du klickade för jag tokgillar den också. Att man kan bli så att man helt missar och inte 'ser' plagget till att man vill ha flera i samma fast olika färg. :D Knäppos tycker säkert många men då får de väl tycka det.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Bina: haha, det har jag missat, måste in hos dig och kolla ju… Kram!

    Forbid Me Not: haha… ja stenviljan kan man egentligen skippa men jag tycker ändå att man känner sig nöjd att man höll lite på sig och hann tänka ett par varv till innan man klickade. Som en dålig ursäkt liksom. Kram!

    Chatarina: japp det var samma. Nu ett mer genomtänkt klick eftersom jag hann sova på det en natt. ;o) Kram!

    Annelie: haha, ja jag kan tänka mig dig i trädgården i Mollysar, snyggaste trädgårdsfixaren på den här sidan jordklotet skulle jag tro. :o) Jag är också helt såld på siden just nu. Och visst är våra art silk helt underbara! Saker man gillar behöver man alltid fler av. :o) Kram!

    Anne: haha… jag har också grejat runt på DeepFling som en tok på sistone… Och råkat ut för samma sak, att det tagit slut… Plånboken blir ju glad i alla fall. Kram!

    Eva: haha… ja du vansinnet har ju en tendens att överlista förnuftet för jämnan… ;o) Fast man går ju runt snyggt klädd i sitt vansinne åtminstone. :o) Håller tummar och tassar för att drömklänningen blir din! Kram!

    Linda: haha… svag? Jag? Näää var har du fått det ifrån ;o) Absolut är vi toliga, men vi har förbannat snygga garderober i alla fall. :o) Kram!

    Jeanette: ja nu är det bara en i velvet att pricka av från listan också, nöjer mig med en trippel i art silk. :o) Ja det är säkert många som tycker vi är knäpposar men plagg man älskar använder man och det är betydligt bättre än att de bara hänger, så egentligen är vi bara smarta (med snygg smak…) ;o) Kram!

    SvaraRadera