Powered By Blogger

lördag 23 oktober 2010

Liten provning av Odd Molly vinter 2010

Ja då gör jag ett försök att överlista Blogger när det kommer till att få ut ett gäng bilder i samma inlägg. Dessa från den något seriösare delen av provningen som jag gjorde i sällskap av lovely Lingonberrie igår. Först ut blir denna:

Alpaca tassel long sweater, grey, 5499:-
Svindyr men så sanslöst mjuk! Extremt skön att ha på sig. Testar med bara en chrysalis minigown, cabaret under (precis som på alla efterföljande bilder). Normal i storlek.


Gingery coat, dark grey, 4999:-
Helt galet too much egentligen men jag föll ändå som en fura för denna kofta. Eller kanske just därför… Inte riktigt lika hudkramande som Alpacan men otroligt mjuk ändå. Normal i storlek.


Ninotchka dress, vintage powder, 1799:-
Den är var jag riktigt nyfiken på, men det är jag inte längre. I alla fall inte för den prislappen. För den känns mest som ”jaha, var det inte mer än så här”. Fin visst, men den spelar inte alls i den övre ligan av Odd Mollys flaggplagg.


Saga shimmer vest, vintage chalk, 1599:-
Den är sydd så att det ska vara glip mellan knapparna längst upp… vet helt ärligt inte vad jag tycker om det, annars var den supersöt. Lätt och luftig i mjuk spets med fina detaljer. En riktig liten festpingla. Normal i storlek.


Lacie top, cabaret, 899:-
Mjuk och skön att ha på sig. Fin spets nertill och runt ringningen i halsen. Den känns dock en smula stor. Provar en 2:a här, kunde nog gått ner till en 1 men dumt nog provade jag inte den storleken också.


 Lacie strap dress, almost black, 1099:-
Tunn klänning som det krävs att man har något över. Eller under som jag har här, för jag tycker att den funkar bra att ha på båda sätten. Den är inte alls lika stel som den ser ut att vara på produktbilden utan skön att ha på sig. Helt normal i storlek.


Lacie strap dress, dark indigo, 1099:-
Samma som ovan alltså men i annan färg. Jag tyckte nästan att den här var snäppet snyggare, nästan lite mer lila än blå i färgen.

Är det något ni undrar om plaggen som jag inte har skrivit så är det bara att fråga. Jag provade lite mer än så här men skrattattacker ledde till att jag inte kunde hålla kameran stilla och därför är de bilderna suddigare än en dyktur i ett igengrott träsk = inte visningsbara.

Ett av plaggen ovan trillade mr Make dit på direkt när han fick se det. Tanken var att åka och köpa det till mig idag men det blev inte så. Utan istället kommer det att hitta hit via AjaBajas webbutik, för det är klickat och klart…
Jag tänker inte avslöja vilket att de sju plaggen det är förrän det anländer, men ni får väldans gärna gissa om ni vill… :o)

Nu ska vi hem till mr A och hans flickvän. Hoppas ni får en bra kväll. Kram!

9 kommentarer:

  1. Jaha, då fick man ett par sug till då! Kan Mr Josanne ha trillat dit på Lacie strap dress eller Lacie top kanske:) Ha en bra kväll! Kram

    SvaraRadera
  2. Gingery coat och Lacie cabaret är ju självklara Josanne plagg tycker jag:)
    Det är så tacksamt för mej som sitter i urskogen bortom all ära och redbarhet att få ta del av dessa provningar. Det ger en helt annan bild och kan många gånger vara vägledande innan köp./K

    SvaraRadera
  3. Så kul att se! Gingery coat tror jag maken har köpt! KRAM

    SvaraRadera
  4. Tror också Gingery coat - för den är klockren till dig!!! Jag måste in och prova jag med på Ajabaja. :) Såg något som blev mycket intressant nu när jag såg dina bilder.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej och godkväll!
    Gingery coat, perfekt på dig så den hoppas jag att han slog till på. Men så älskar jag ju fransar.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  6. Godmorgon,
    fina bilder från provningen! Eftersom du blev förtjust i koftorna, gissar jag MrMaken smälte o en av dem är på väg till dig! Förmodligen Gingery coat..
    Kram

    SvaraRadera
  7. Kul att se din provning! Tack för fin info!

    Kram.

    SvaraRadera
  8. Kul att se plaggen på dig! Koftorna var ljuvliga.

    SvaraRadera
  9. Ni är så söta så jag känner att jag får väl avslöja vad det är... kommer i ett inlägg strax... KRAM vänner!

    SvaraRadera