Powered By Blogger

fredag 8 oktober 2010

TV-narkomani, ostbågar till frukost & mardröm…

Jag fick en Award av sköna yrvädret Carina häromdan, med den följde en uppmaning att berätta sju sanningar om sig själv.

Jag tänkte spåna ihop lite roliga och intressanta avslöjanden men hur det än blivit så har det spånande kommit i skymundan, så istället bli det de sju saker som spontant dyker upp i skallen här och nu:

1 Jag är tv-narkoman och har en förmåga att snöa in på vilken skit som helst. Mina tre favoritprogram är dock Top Model, Project Runway och amerikanska Survivor. Kan se repris på repris utan att tröttna.

2 Jag undviker tuggummi. Vilket bottnar i att ända sedan jag var tonåring så har jag haft en mardröm som fortfarande dyker upp då och då, där jag tuggar tuggummi som växer sig gigantiskt i munnen till jag knappt kan andas, försöker panikartat slita ut det med händerna men eftersom det har kletat fast på tänderna åker tänderna också ut… en vidrig dröm… Har dock inte försökt att forska i vad den kan betyda…

3 Jag har extrem höjdskräck men trots det, eller kanske bara för det, är en av mina högsta drömmar att ta fallskärmscertifikat. Var anmäld till en kurs för något år sedan men tyvärr blev den inställd. Kanske ett fall för kommande vår…


4 En tidigare dröm i livet var att bli läkare. Kom aldrig närmre än att jag hoppade av en utbildning till operationssköterska efter ett år. Har istället bland annat jobbat som undersköterska, som vaktmästare på sjukhus, på solarium, på café, som fotograf och stylist…

5 Jag har inte ätit kött på 13 år, slutade för att jag tyckte det var äckligt och med åren har min avsky till köttindustrin bara växt. Dock äter jag fisk, vilket stör vissa, äter man inte kött så ska man banne mig inte äta fisk heller… hallå, vem fan bestämmer det liksom… Jag tycker det är upp till var och en och har inga aspekter alls på de som väljer att äta kött.

6 Jag älskar ostbågar och det händer att jag till och med äter dem till frukost ibland…

7 Om jag skulle drömspåna på vad jag gör om fem år så bor jag, mr make och våra djur på Kap Verde. Han jobbar som tatuerare medan jag skriver böcker och jobbar lite extra på något hotell eller i någon bar…

Sedan skulle man skicka vidare Awarden till sju andra bloggare men eftersom det redan snurrat runt awarder ett tag och jag ändå inte vare sig kan eller vill välja ut några så nobbar jag den uppmaningen… sorry…

Nu ska jag fixa mig iordning och pinna iväg till min psykdoktor, så svar på kommentarer i tidigare inlägg för vänta till lite senare idag. Kram så länge!

6 kommentarer:

  1. Åh det skulle vara roligt om du skrev en bok! Du skriver väldigt underhållande och bra. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha ostbågar till frukost.....själv trycker jag ibland i mig några ballerinakex och ett glas mjölk vid dagens första måltid ;-)

    SvaraRadera
  3. Hihi, kul att få veta lite mer om dig. Ostbågar är gudomligt gotgott ja!=)
    kram

    SvaraRadera
  4. Kasima: vad glad jag blir åt din kommentar, för grejen är att jag faktiskt skulle vilja skriva böcker… men vet inte om jag fixar det… Kram gulliga!

    Anne: haha… smågalet det också, men det låter ju ändå en smula sundare, för det är nog ett par vitaminer och mineraler i mjölk som de glömt att ta med i ostbågarna… Kram söta!

    Filippa: ja det är godast! Hur står det till med bröllopsnerverna? Snart dags ju, kommer att tänka massor på dig när det är dags. ;o) Skitkul att vara fru tycker jag. Kram vackra!

    SvaraRadera
  5. =) Nää är inte särskilt nervös, ska mest bli skitkul! Så imorgon blir det hotellnatt bara vi två, första gången på 10 mån sedan lilleman kom=)

    Ja det ska bli roligt och härligt att bli fru Andersson=)

    KRAM!

    SvaraRadera
  6. Filippa: och visst skulle du gifta dig i en Molly? Coolt!... KRAM!

    SvaraRadera