Powered By Blogger

söndag 31 oktober 2010

Summering & spekulering kring mina höstköp

Jag sitter här och summerar mina Mollymärkta höstköp. Och opps I did it again... Lät plånboken gå varm och måste-ha-listan svälla helt överstyr. Från skepsism inför släppet till shoppingrajd a la bindgalen när plaggen kom i butik. För oj vad många klädtrasor som var bra mycket snyggare i riktiga livet än vad de såg ut att vara på Odd Mollys produktbilder.

Jag försökte även att göra någonslags topplista över bästa köpen men det är så många som aspirerar på att hamna på en sådan att jag behöver lite längre betänketid på den. Däremot lyckades jag snabbt bena upp i vad som finns kvar på höstens önskelista och det är, tro det eller ej, ”bara” två saker. Dessa:


Art silk tunic, velvet och Wigwam dress, velvet

Om de sedan hamnar här eller inte får framtiden utvisa men lite komiskt på något sätt att just dessa är kvar eftersom velvet var färgen jag suktade högst efter när sortimentet offentliggjordes.
Och som det är nu har velvet helt fått stå åt sidan medan istället godbitar i bland annat almost black, lite green, vintage chalk, dark grey, lite indigo, pink, white och lite military har flyttat in. Totalt ett tvåsiffrigt antal munderingar!

Ni som nu har tid och lust att spekulera kring min ekonomi får gärna göra det, bara ni hoppar över att maila dumheterna till mig, jag har liksom inte tid att befatta mig med dem, jag har knarkaffärer att sköta, pensionärer att slå ner och bankrån att planera…  För det finns ju en vinterkollektion också, som hänger och pockar på uppmärksamhet just nu…:o) Kram på er allihop!

16 kommentarer:

  1. Din ekonomi vill jag inte spekulera i alls;) Trodde jag skulle skratta halvt ihjäl mig av din beskrivning av dina fritidssysslor. Du har kvar samma önskan som står kvar på min lista. Blir det båda eller bara en, det får tiden visa..
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Åh, det finns såååå många fina godbitar och mer kommer det hela tiden. Liksom det finns många gamla godingar som jag vill införliva i min redan överfulla garderob.
    Måste nog bygga en våning till för att rymma allt.
    När jag börjar likna en compulsive collector så be mig göra något åt saken:)

    SvaraRadera
  3. Haha.. jag skiter i at spekulera och tycker du gör rätt i att önska dig de fina plaggen du ännu inte köpt! Kram

    SvaraRadera
  4. Haahaha! Så sjukt bra skrivet!!!

    SvaraRadera
  5. Haaaa...underbaring! Såklart vi rånar banker osv...när var nästa kupp??=)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Hur många ifrågasätter herrar som samlar på frimärken, 1700-talskrus, fälgar till oldsmobilen etc?
    Kvinnors samlande ifrågasätts alltsomoftast, detta är en genusfråga och hu vad jobbig jag blev nu. måste nog göra ett litet klick. Pust.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  7. Fniss:) Ja PRECIS så är det :) Där satte du en BRA punkt på det ..
    kram:)

    SvaraRadera
  8. Hmm..å jag som grubblat halvt ihjäl på just DIN ekonomi!!Haha..näe förresten, nog bättre o fundera på min egna! Galenpanna där..
    Ja visst är det lustigt det där!? Jag tänkte helt säkert i höst kommer jag inte köpa något direkt. Jo pyttsan du, här har det handlats..jag lovar!
    Om jag är lite frånvarande för tillfället så slår mitt handikapp mot mig rätt så hårt nu. Drogar ner mig så funkar det liiite bättre, haha. Vänder väl så småningom, hoppas jag.
    Ha en skön kväll!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Törs fan inte spekulera i dina inköp och ekonomi, då kanske du börjar spekulera i min;)
    Du har köpt väldigt fina Mollysar i höst och vinter iaf:)
    Sen är det ju faktist så att den siste idioten är inte född än, så det kommer alltid att finnas folk som retar sig på såna som törs sticka ut! Löve you baby! Kram

    SvaraRadera
  10. Haahhhaaa, du är ju vrickad. Jag tror visst att jag älskar dig, som den Molly syster du är!
    Kram :-)

    SvaraRadera
  11. Fy fan vad jag älskar er!!! Helt ärligt var jag smått orolig att ni skulle missförstå min ironi...
    Men grejen är den att om man har en väldigt nära släkting som sitter i fängelse, 10 år för grovt narkotikabrott så måste man tydligen själv ha samma läggning. Och hur ska man annars kunna ha råd att finansiera den garderoben man trots allt sitter och trycker på...
    Det är sådana saker man får höra ibland, om man har just den där släktingen, sådana saker som ledde till att jag skrev som jag skrev.
    Så det har INTE det minsta med någon av er beautiful ladies alls att göra. Så vet ni det med.
    Kärlek & kramar!!!

    SvaraRadera
  12. HAHAHA, bra där fick man lite tips! Min fantasi börjar ta slut....Ja, wigwamen i velvet äger jag redan, emn den där tunikan skulle jag bra gärna lägga vantarna på...Och så är det ju en massa gammalt som ligger och pockar på uppmärksamhet på den där rackarns önskelistan!
    Kram

    SvaraRadera
  13. Ja, här blev det en stöt i lördags åxå, sikka kulor som drogs in haha. Har förstått sen tidigare att loosers sitter & spyr galla över alla oss som har råd att unna oss något här i livet ! Men det är rätt så skönt med sånt pack... just att få igång lite adrenalin toppar ;-) ♥

    SvaraRadera