Powered By Blogger

onsdag 6 oktober 2010

Award & överfull klädskrubb = dagens projekt

Jag har fått en Award av sjukt sköna Carina, tackar, bockar och plockar självklart upp tråden. Med den följer en uppmaning att berätta sju sanningar om sig själv. Hjälp, finns det verkligen så mycket att avslöja om mig…
Vill ju gärna att det ska vara åtminstone lite intressanta fakta också... Jag klurar och återkommer under dagen.


Har lite annat att spåna på idag också, nämligen vad som ska få respass från garderoben. Jobbigt och tråkigt men en absolut nödvändighet eftersom min klädskrubb är så överfull att jag inte ens kan bläddra bland plaggen längre. Så dessa två projekt får bli dagens sysselsättning för denna hemmadrällare.

Hoppas ni får en bra dag. Vi ses senare. Kram!

6 kommentarer:

  1. Godmorgon,
    ja det är en tung uppgift! Gå igenom garderoben o plocka bort ev flyttobjekt. Klurade lite på det själv under resan igår.
    Ska börja med packa upp..orkade inte igårkväll.
    Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Annelie: jag har gått och haft det i bakhuvudet ett tag, tror att jag har lyckats plocka bort 4-5 plagg åtminstone. Skulle behöva rensa mer men det kanske räcker för den här gången... Lycka till med din rensning!
    Sköt om dig vännen! Stor KRAM!

    SvaraRadera
  3. He he, man kan vänta sig en Traderarush framöver... Dvs. alla OM-shoppare som nu måste sälja för att få plats med alla nyheter.

    För övrigt har sonen en alldeles utmärkt smak själv, dock krävs det en mor för detaljerna ;)

    SvaraRadera
  4. CLE: jag har egentligen behövt rensa hur länge som helst, har bara sån förbannad seperationsångest för mina kläder så det måste liksom landa i skallen först... knäpp? jag?... Abso-fucking-lut... :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Spännande, hamnar renset här på bloggen? Jag har börjat rensa lite mer kontinuerligt på sista tiden. Och varit tuff mot mig själv när plagg blivit för stora.

    SvaraRadera
  6. Helene: ja jag tänkte det, alltid roligare om man var ens trots allt älskade plagg hamnar, ja jag vet att jag är löjligt med det där...
    Lycka till med ditt rensande! Kram!

    SvaraRadera