Powered By Blogger

tisdag 5 oktober 2010

Shoppingrapport - fyra Mollysar & en Ester Elenora

Jag var helt på det klara med vad jag ville få med mig hem från Göteborg, min absoluta nummer 1 från höst och vinterkollektionen.
Dessutom hade jag en favorit till som jag hoppades skulle vara så fin som jag ville när jag fick den på mig.

Så två plagg fanns på min lista innan avfärd. Hade redan lokaliserat var de fanns båda två och eftersom jag anlände till Göteborg redan på fredagen så spatserade jag iväg till Charlotte Göteborg för att smygprova dem. För övrigt en butik jag rekommenderar varmt, stor och rymlig med supertrevligaste personalen. Knäppte dessa bilder i provrummet där.



Art silk tunic, vintage chalk
Dish blouse, almost black

Disktrasan var förhandsfavoriten men jag blev kär på stubinen i båda så det var liksom redan givet att de skulle beredas utrymme i min resväska.

Lite samma sak var det även med mitt inköp på Minzo, även det en supertrevlig butik. För jag vet inte hur många gånger jag har varit på väg att klicka hem denna icke-Molly men fått tveksamhetsidéer i sista sekund och struntat i det.



The sidensjal. Från Ester Elenora. Lovely! Jag var otroligt nöjd så trots att Freeport återstod i besöksagendan så var jag inte speciellt sugen på fler inköp.
Provade dock några klänningar i alla fall men ingen av dem passade och lika glad var jag för det.
Dock kunde jag inte låta bli att slå till på Pointell half mittens, lite lilac.


Och efter dem fick plånboken vila för kvällen. Strumporna då - Knee length sock, lite lilac? Hmmm… jorusåatt… det råkade ju falla sig så att i söndags, på vägen hem från Göteborg till Skåne, faktiskt precis i höjd med Freeport så blev hela gänget på fyra väldans kissnödiga.
Så då var vi ju tvungna att svänga av från motorvägen. Och av en ytterst oväntad anledning så stod vi hux flux i Mollybutiken… Där strumporna låg och kallade på mig, lite smådesperat nästan, för de ville ha ett hem och då kan man ju inte bara vända ryggen till… Även om jag inte har den minsta aning om de egentligen är jag, men det lär ju visa sig…

Idag är det en mix av slappande och städning som står på programmet. Men jag lär väl dyka upp här igen också lite senare. Så vi kanske ses då. Kram på er!

18 kommentarer:

  1. Dish blouse är så otroligt fin! Verkligen så där så man blir varm i hjärtat. Ser jättefin ut på dig!

    SvaraRadera
  2. Hej Josanne!
    Vilken tur att det fanns toalett just där och då. Art silk tunic har blivit en riktig favorit och jag skulle gärna ha alla, ja inte alla men alla olika färger, men det låter väl lätt galet. Och tjusigare disktrasa får man leta efter. Skönt för stumporna att få komma till ett riktigt hem och dom blir nog både fina och sköna i vinter.
    Många kramar från Eva och Otto

    SvaraRadera
  3. Som jag sa på träffen - superfina köp!!! Disktrasan är ju så DU!
    Hahahaha....kissinödiga...eller hur?? :D :D
    Kram snygging

    SvaraRadera
  4. Va kul att du köpte Ester-sjalen!! jag har lämnat min önskelista till gubben inför födelsedagen/bröllopet på söndag....och skrev Ester E- sjalen på, fastd en i leopard som jag visa=)
    De är så fina!

    Ååå strumporna höll jag i men sansade mig eftersom jag har 4 redan, hehe, kul att de blev dina ist! Ett par mittens i vitt köpte jag däremot oxå på freeport=)

    Ha en fin dag!
    kram

    SvaraRadera
  5. Å! Nu såg jag- disktrasan är såå snygg på dig!

    SvaraRadera
  6. Jaså du, det blev ett par lila strumpisar för dig också. De är ju sååå fina och passar bra ihop med mina kompisar hemma.

    Trevligt att träffa dig också i helgen!

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Helene: jag satte den högst på min vill-ha-lista redan när produktbilderna släpptes. Priset avskräckte dock en hel del men med rabatt och pengar från sålda plagg i börsen så kunde jag slå till. Och jag bara älskar den! Kram!

    Eva: haha… det låter inte galet, det låter som tantlogik och jag har exakt samma tanke, vill ha en i varje färg. Velveten är dock högst på önskelistan, vet ju att det är den du har, otroligt vacker, nästan så man dånar. Kramar till dig och Otto!

    Jeanette: haha… eller hur det nu var med den där kissnödigheten… jag är ju lite psyksjuk så jag kommer inte riktigt ihåg… ;o) Kram!

    Filippa: jag provade leoparden också på Minzo, superskitsnygg den också! Får bli nästa sjalinköp för min del. Hoppas du får den! I love the disktrasa, nog mitt bästa köp det här året i alla fall. Kram!

    Linaplina: ja jag hade ju inga strumpor från OM och så kan man ju inte ha det… ;o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Hej! Den sjalen är ju så jättefin..jag vill ha!!
    Allt annat du köpte var också supersnyggt.
    Kramar

    SvaraRadera
  9. Underbara inköp du har gjort! Så härligt du beskriver dina inköp med=)EE sjalen är riktigt superfin och känns DU;)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  10. Klart du måste barmhärtiga dig över de stackars strumporna. Hur hade det sett ut att lämna dem kvar när de ville följa med??!! Underbara inköp, säger bara WOW!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Å gode gud, jag blir alldeles sjuk när jag ser den där silkestunikan! Kan man ha den som klänning, eller är den för kort, alltså utan leggings under? En liten nyårsklänning kanske (försöker hitta motiv i mitt köpstopp. Som iofs redan är brutet). Snart hugger jag av klickfingrarna. Eller kapitulerar:)

    Å du, måste ge en komplimang för din häftiga hårfärg! Du syns verkligen, utan att för den skull se "punkig" ut. Sketasnyggt!

    SvaraRadera
  12. Åh så roligt ni verkar ha haft, jag måste anmäla mig till nästa träff tror jag. Jag vill också skratta och ha kul med vackra kvinnor.

    Snygga inköp, speciellt dish blouse i almost black är ju bara så snygg, den andra tunikan skulle jag vilja ha i en annan färg även om jag tycker den du valt också är snygg.

    Ska nog följa med Mr. Odd Molly till Gbg en dag nästa vecka när han ska på möte så kan vi åka till Freeport innan vi drar hem.

    Hoppas det är bra med dig!

    Kraaaaaaaaam

    SvaraRadera
  13. Chatarina: och den är dessutom så skön, silke som den är, tror den kommer att bli flitigt använd här, så slå till om du är sugen på den, det är mitt tips. Kram!

    Adela: ja jag är så himla nöjd och glad för mina nytillskott, och tro det eller ej, nu känner jag mig ganska så nöjd… snudd på ett plagg… haha… Kram!

    Nena: ja man har ju ett hjärta trots allt så när något skriker desperat till en så går det ju inte att vara kall och säga nej… ;o) Gick det bra på valpkursen förresten? Tänkte på er! Kram!

    Mollymatronan: eftersom jag har fetaste komplexem som finns för mina små korvstumpsben så skulle jag aldrig ha dishen utan tajts under men visst fan kan man om man vill. Om man tar en chrysalis under så är den så kort att spetsen på chrysalisen syns under disktrasan. Så vi pratar den längden, om du fattar… Haha… du får gärna komma och klippa mina klickfingrar också, inte för att jag gjort det men sitter här och är supersugen på en sak… dåre som man är… :o) Kram!

    Maria: ja det fanns en del på Freeport men så är det ju det här med storlekarna… hittade en hel del som gärna hade fått följa med hem, OM de hade varit i rätt storlek… Om du åker till Gbg så är Kålle & Ada ett bra tips, de hade hur mycket Odd Molly som helst, tyvärr var det alldeles för mycket folk när vi var där så därför fick jag panik och fick inget provat där. Psyktant som jag är ;o) Kram!

    SvaraRadera
  14. Josanne, du är en vacker kvinna med hjärtat på rätta stället. Det är ju klart att du inte skulle lämna kvar strumporna i affären utan bereda ett nytt hem till dom små sötingarna!
    Du har köpt såååå fina klänningar!!!
    Kram

    SvaraRadera
  15. Fin fina köp!! Grattis!!
    Kram.

    SvaraRadera
  16. Åh, vad mycket fint!! Så kul och jag bara måste få se dig i EE sjalen. Den bara är du♥

    Kramar!

    SvaraRadera
  17. Fina köp! Hur är Art silk tunikan i storleken?
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  18. Lillis: ja jag är så glad för mina inköp, du fick ju också med dig superfina saker. :o) Kram!

    MollyB: tacktack, jag är himla nöjd. Kram!

    Lingonberrie: jag får väl ta den på torsdag då, ska vi så kul att ses! :o) Kram!

    Halvan: jag tycker att den är helt normal i storlek, har min vanliga 2, provade inte ens någon annan storlek eftersom jag tyckte att den var lagom lös och ledig som jag gillar. Kram!

    SvaraRadera