Powered By Blogger

torsdag 21 oktober 2010

Lika kul som en ny Molly – nästan…

Tjohooo! Äntligen! En telefon som förhoppningsvis funkar som jag vill och inte som den själv vill, vilket har varit obstinat och ostyrigt hur länge som helst.
Lika kul som att få hem en ny Molly… ja i alla fall nästan…



Denna lilla darling har jag precis varit på Telia och hämtat hem. Min nya Iphone4. Fint ska det vara…
Fast jag tyckte att det var lika bra att slå till på det flottast tänkbara när jag ändå skulle skaffa ny telefon med abonnemang. Så nu ska jag ”bara” lära mig att hantera den. Och klura ut hur man bloggar med den…
Eftersom jag och teknik inte är några större fans av varandra så kan det mycket väl hända att jag tyranniserar er med frågor kring detta efterhand. Så nu är ni förvarnade…

Nytt mobilnummer har jag också, mailar det till er som har mitt gamla. Om jag glömmer någon så får ni hojta.

Nu ska jag rusa vidare i mitt för dagen välfyllda schema. Kram!

8 kommentarer:

  1. Åh, du kommer att älska den! Det är den bästa som finns!!

    Kram från V

    SvaraRadera
  2. Åh vad avis jag blir! Maken har oxå beställt en ny 4:a och jag sitter här utan..:-( stackars mig!! det dröjer ett bra tag innan jag kan förlänga mitt abonnemang och då få en ny telefon, för köpa en kontant skulle jag aldrig göra, det är jag för "snål" för ;-) men den som väntar på något gott....!!
    KRAMAR!

    SvaraRadera
  3. Hej! Grattis till nya telefonen. Vi kan köra snabbkurs i morgon för vi ska väl ses? Vet inte om du hunnit kolla mailen idag men jag är på för i morgon.

    Vi hörs och ses hoppas jag kramar!!!!

    SvaraRadera
  4. Viola: låter bra det! Jag är kass på teknik och har aldrig riktigt brytt mig om att lära mig mina telefoner fullt ut tidigare… tänkte ändra på det nu. Kram!

    Peggy: ja hade det inte varit för att jag bestämde mig för att skippa kontantkort, extremt jobbigt när man hux flux inte kan ringa för att pengarna är slut… och skaffa abonnemang istället så hade jag inte heller haft råd att skaffa en Iphone… vad du kan glädja dig åt är att det garanterat lär finnas en ännu fetare telefon när det blir dags för dig att investera i en ny. :o) Kram!

    Lingonberrie: jag är absolut också på. Så sjukt kul, längtar!!! Har mailat dig tillbaka. Och en snabbkurs, yes please thank you supergärna!!! Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag är super nöjd med min och då har jag "bara" 3gs:en.
    Lycka till med nya leksaken ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Lillis: tack! Du lär nog vara en av de olyckliga stackare som står i skottlinjen för mina mobil goes blogg-frågor... sorry men du kan ju... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. En telefon att bli kär i...jo, förälskelsen håller i sig. Länge. Och en 4:a vore ju drömmen, med den kameran och allt:)

    SvaraRadera
  8. Mollymatronan: ja so far är jag supernöjd och jätteglad för den, får väl se hur det går när jag ska lära mig den också... ;o) Kram!

    SvaraRadera