Powered By Blogger

fredag 22 oktober 2010

Jag, Lingonberrie och mr Smith


Det är denna söta, sköna och sprattliga dam som jag hade den stora förmånen att få tillbringa dagen med. Underbaraste vännen Lingonberrie. Vi intog den stora staden Malmö. Först genom en lunch, sedan blev det fika och däremellan en tur till AjaBaja. Tanken var en seriös provning i vinterkollektionens spår. Den ballade ur ganska snabbt och blev mer i stil med bilden ovan…

Men det finns knäpp från lite av varje. Så ni kommer att få se mer… hot eller löfte?... det väljer ni själva men de dröjer en stund, eller över en natt.
För mixat med bildutväljande håller jag på att fixa lite fredagsfinmat och tjattra med mr Make = fredagskväll i sitt bästa esse enligt mig.

Däremot slipper ni inte undan mitt eviga tjat om en annan betydelsefull kamrat.

Foto: tv4

Mr Smith! För fredagskväll = Idolkväll och då förgyller Jay rutan, vilket jag tar alla chanser att basunera ut… :o) Ikväll extra spännande eftersom jag har varit stensäker på att han kommer att sätta vartenda framträdande hitintills, för jag har hört honom i de låtsituationerna förr.
Ikväll är det Beatles-tolkning på schemat. Vilket för mig är en helt ny sits för herr Slusk n´roll… Så jag säger bara tv4 klockan 20.00... Don´t miss!...

Var rädda om er själva och varandra. På återseende. Och en stor fredagskram!

9 kommentarer:

  1. wow, siamesiska tvillingar ;-)
    Hade gärna delat den här dagen med er båda :-).
    Håller på Mr Smith och diggar med svärmors brillor på.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Här är en till som gärna hade hakat på. Kan även hälsa att älsklingen råkade se en snabbrepris av reprisen förra helgen och då lät det ungefär så här "nej, nej, nej, ja, nej, han kan sjunga och vinner och nu har jag sett Idol klart"
    Alltså Mr Smith kommer att vinna enligt mannen i mitt liv och allt annat är konstigt.
    Nu blir det ett glas rött.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Kollar ofta in din blogg och undrar vad du har för kamera?
    Mvh Pernilla

    SvaraRadera
  4. Haha ja ni sötisar ser ut att ha det helt underbart idag :-) Slår man ihop två 100 %:are KAN det inte bli något annat än ljuvlig gemenskap :-)
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  5. Han hade inga problem med Beatles heller den gode Jay! Sicken jävla talang!! Fy fan vad jag blir ännu mer sugen på att flytta till skåne när jag ser er underbara brudar ihop:) KRAM!

    SvaraRadera
  6. Godmorgon,
    vilka snygga brudar som gjorde storstaden osäker igår!! Ni ser ut att stortrivas..kul med likasinnnande möte!!
    Blev om möjligt än mer imponerade av gode Jay igår! Funderade innan hur han skulle klara av Beatles framträdandet..satt bara o njöt! Otroligt bra, igen!! Fantastisco...
    Ha en sköön lördag!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Missade både idol och en två snyggingar!!

    Superfina babes är ni:)

    Kramar

    SvaraRadera
  8. Lillis: haha… ja vi kände oss lite siamesiska emellanåt, kul att prova samma för att se hur det ser ut på båda samtidigt ju. :o) Svärmors brillor, ja det går inte av för hackor. Ascoola! :o) Kram!

    Eva: haha, vad bra, då kan de lägga ner Idolet nu, blir billigare för oss så också när man slipper ringa och rösta. :o) Kram!

    Jeanette: vi vet… hehe… ;o) Kram!

    Pernilla: det är en systemkamera, enCanon eos 450D. Hyfsad kamera men lite bökig att ha med sig, hade gärna haft en mindre också. Kram!

    Johanssonskan: haha… men det saknade en… DU!!! Kram!

    Linda: du är mer än välkommen hit! I rappet helst tack! :o) Ja den gode mr Jay kan mer än man anar. Grym! Kram!

    Annelie: ja bloggvärlden har dragit med sig många underbara människor! Så glad för det! Kram!

    Fengxumamma: dumt att jag inte såg din kommentar :o( men jag har faktiskt inte ditt nummer så jag hade inte kunnat höra av mig… ännu dummare. Ska maila ut mitt nya mobilnummer – inte riktigt hunnit det än – så då har du mitt i alla fall. Kram!

    SvaraRadera