Powered By Blogger

lördag 30 oktober 2010

Dagens fixar i snigeltempo & ovisshet om pris

Vi är i fixartagen idag. Om än i snigeltempo. En del ärenden har klarats av, andra står på tur att genomföras så fort jag lyckas släppa datorn igen. Och därefter tänkte vi vispa runt med trollspöet så det blir rent och fint i hemmet…

Och där vaknade jag upp, hårt och brutalt eftersom jag insåg att det nog får bli med hjälp av dammsugare, golvmopp och dammvippa istället. Tvättmedel, diskmedel… Pust! Då åker mysdräkten på. Just nu är jag istället klädd såhär:



















Kettle cardigan, lilac
Quicktip tunic, almost black
Chrysalis minigown, almost black
Jeans från Vero Moda
svarta Primeboots
Parka coat, chalk
Svartvit palestinasjal

Jag kanske var involverad i att vinna ett pris igår. Kanske inte, men mitt och kollegornas bidrag var i alla fall nominerat som ett av tre med chans på priset. Ett ganska stort och fint pris faktiskt, som delades ut på en gala igårkväll. Nu förstår ju jag också att mina underbara och fantastiska kolleger inte vill störa mig med sådana oväsentliga petitesser när jag är sjukskriven. Heder åt dem för det! Medan jag lyckolulligt svävar vidare i min totala ovisshet… ;o)

Hoppas ni har en bra lördag därute. Var rädda om er själva & varandra. Kram!

11 kommentarer:

  1. Sickna jävla piggsvin! Må de brinna i h-vete....(Förlåt Eva, om du läser detta, bara en metafor;)
    Du är dö-snygg i den lila koftan. Själv sitter jag med väldigt skruttig lillkille i knä och ska åka till akuten med honom.....Kram

    SvaraRadera
  2. Ett pris?? Spännande!!
    Kul att din Kettle Cardigan kom på idag!! Är det andra gången du använder den??? DU är skitsnygg!!
    Ha en fin kväll!!
    Läste här ovan att Linda skulle till akuten med sin lilla kille... Hu!! Jobbigt. Hoppas han bli bättre snart Linda!!
    Kram.

    SvaraRadera
  3. Men vad spännande med priset! Och roligt att se kettle cardigan, jag har bara sett den på galge tidigare.

    SvaraRadera
  4. Du är supersnygg som vanligt och jag älskar fotot på maken och lill-vovven i nya fina rosa regnjackan!UNDERBART!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Linda! Be inte om ursäkt, jag förstår vad du menar och det var väl min första spontana tanke på ett ungefär, skicklig utfrysning av en arbetskamrat som inte går att komma åt, inget formellt fel har begåtts om jag förstår det hela rätt men moralen var är den?
    Josanne (det ovan är även till dig självklart) den där dammvippan har jag alltid trott vara ett städningen eget lilla trollspö, en liten dutteliditt här och en liten duttelidatt där och klart, nu begriper jag varför familjen dammråtta förökar sig hmm.
    Snygg är du ju som vanligt.
    Många kramar till dig och resten av menageriet från Eva

    SvaraRadera
  6. Vilka fina arbetskamrater du har då..!! Suuck, vad trist! Blir ledsen för din skull!!
    Vad fin den där koftan är..gillar den verkligen! Supersnygg är du!!
    Städa..ska det vara nödvändigt?! Hoppas dagen varit hyfsat bra ändå hos dig.
    Ha en skön kväll hjärtat!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Ja, såna arbetskompisar gillas .... NOT... men hallå... någon kunde väl iallfall meddelat Om ni vann eller VEM som gjorde det ? Ah, håller tummarna att du har en del i ett fetepris & att dom står med ljusfylld tårta i morgon bitti utanför din ytterdörr ;-)

    Den är SÅ fin din cettle kofta !(trots att jag inte gillar lila färg)
    ♥Åsa

    SvaraRadera
  8. Vavava? Vaddå för pris? Och varför får inte du vara med?? Grrr.... jag ska ta Pimpmobilen och jaga dem tror jag=/ Kram till dig i alla fall- i mina ögon var du den enda vinnaren=)

    SvaraRadera
  9. Så jädrans typiskt va!!?? Fy vad jag ogillar sånt!

    Snygg som attan som vanligt och jag har av någon anledning fortfarande inte köp någon Quicktip tunic?? Hmmm måste ta och prova en någon dag...
    Kram

    SvaraRadera
  10. Linda: haha, du är för skön, piggsvin, en klockren benämning! Visst är det kul att Eva haft bra inflytande på oss så vi ber om ursäkt… :o) Jag har till och med skurit ner på svprdommarna, inte illa. :o) Hoppas skrutten kryar på sig snabbt nu. Kram!

    MollyB: det är nog faktiskt första gången jag använder den. Tycker att den krympt i garderoben… hmmm… för inte kan väl jag ha fettat på mig… ;o) Kram!

    Helene: lite liten är den dock, en 1:a, men hoppas den ska töja sig/min kropp minska sådär lite av sig självt… ;o) Kram!

    Ninna: haha, ja lillvovven är lite för liten för sin ras och har tunnare päls än normalt så hon har en hel del kläder eftersom hon fryser väldigt ofta. Rosa är hennes – och makens – färg… :o) Kram!

    Eva: ja du tänker exakt som mig! Moral? Det behöver man väl inte ha när det handlar om tanter man helst av allt bara vill bli av med… varför slösa sina viktiga karriärslystna tid på sådana… Haha, underbar beskrivning av dammvippan/trollspöet, som jag garvade! Kram!

    Annelie: ja visst är dem underbara! Det dumma är att jag tar åt mig och känner mig som jag blir behandlad… måste fan sluta med det… genast! Haha, nä städa var nog inte så nödvändigt för det blev inte så mycket med det igår… ;o) Kram!

    Johanssonskan: haha.. de skulle inte få komma in ändå… as you know… så det bästa är att de håller sig borta, ljusen kan de ju alltid roa sig med att sticka upp… hehe… ;o) På tal om koftor – du har mail. :o) Kram!

    The Queen…: haha… åh vad jag hade velat se dig jaga med Pimpmobilen och gärna en högaffel i högsta hugg.. Kan se det framför mig – Helt Fucking Underbart! ;o) Kram!

    Jeanette: de fattar säkert inte bättre, de har ju sina egna viktigaste karriärkåta liv att brottas med… ;o) Ja Quicktipen är en favvo här helt klart, inte dum alls att ha i garderoben… :o) Kram!

    SvaraRadera
  11. Oj vad fin du är i den lila koftan. Vips väcktes ett ha-begär hos mig. Attans ;-) Jag har spanat på den i grått men den lila är ju supersnygg till svart. Hmm det tål att funderas på.

    KRAM

    SvaraRadera