Powered By Blogger

tisdag 12 oktober 2010

Dagens, längdtyckande & paket med frågetecken...

Har precis kommit hem efter ett långrace i promenerande med mr make och vovvarna. Ajax som spydde, hostade som en tok och var allmänt deckad igårkväll är helt sig själv igen.
Tusen tack för er omtanke om henne i mitt förra inlägg!

Matte är självklart superglad för det snabba tillfrisknandet men jag kan ändå inte låta bli att hönsa runt och kolla henne stup i ett… Hon tittar tillbaka på mig som om jag har blivit komplett galen och jag tycker mig se att hon tänker; ”Sluta stirra, kärring”... Dagens outfit blev denna:



Angora Long Mix Cardigan, royal
Wigwam dress, almost black
svart standardlinne från Gina Tricot under
Jeansleggings från Vila
svarta Primeboots
sidensjal från Ester Elenora
tygväska från Diesel

Shit vad skumt och fult det blev med koftan knuten... Jag ser ju mest ut som en överjäst smällkaramell... jaja, det är väl sådant man får ta när man käkar ostbågar till frukost...

När det gäller den svarta wigwamen så älskar jag den! På alla punkter förutom en; längden. För jag tycker att vårens något kortare modell är bättre. Framförallt till jeans som ju är det plagg jag aldrig sviker. Vet flera stycken som tycker det motsatta med wigwamen, någon som håller med mig?

Plockade upp ett paket på vägen hem. En icke-Molly men något jag sett fram emot att få hem... tills jag provade... hmmm... nu är det mest ett enda stort frågetecken... testar igen om en stund och tar bilder så ni får se... Kram!

11 kommentarer:

  1. Du ser som vanligt härlig ut. Snyggt att du lyckas vara cool med så mycket färg. Annars känns det som att bara svart brukar vara den coola uniformen på stan. ;)

    Jag har också gått och stört mig på passformen på den där koftan de senaste dagarna. Funderar på att försöka flytta knytbandet så att jag kan knyta den mer omlott.

    SvaraRadera
  2. Hej Josanne!
    Snarare en snygg och välsvarvad smällkaramell. Och ostbågar till frukost är den nya trendiga dieten!
    Själv tillhör jag ju dom som gillar längden på höstens wigwam eftersom jag mest har mina som klänning.
    Kram från Eva och Otto förstår läget hälsar han till Ajax

    SvaraRadera
  3. Hej snygging!
    Du förstår tydligen inte själv hur snygg du är!! Förmodar det är din egen känsla av att några kilon naglat sig fast. (som vi pratade om..) Angående längden på nya Wigwamen så jublade jag från början över längden, tänkte då på leggins under. Senast igår skulle jag ta på mig den till jeansen, den åkte av igen för just skälet för lång! Blev istället en Voile dress..
    Du har mail!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja, koftan ska nog vara öppen, ja om ens den ska få vara i garderoben ;-) Diss totalt enligt mej *gömmer mej* Å wigwamen är översnygg... men jo... kanske litta lång. Varför inte kippa av understa volangen ? ;-) *gömmer mej igen * Är du hundra att du gillar den & ska behålla, så varför inte ?

    MEN : Summa kardemumma : Du är en sötegumma ! Kombinationerna är kalas !

    ♥Åsa

    SvaraRadera
  5. Äppelträdet: ja söta Bina myntade ju uttrycket filt om den här koftan och det säger liksom allt. Du kan ha rätt i dina funderingar att flytta knytbandet, låter jäkligt smart i alla fall. Älskar ju koftan i allmänhet och den här färgen på den i synnerhet så jag vill ju gärna att den blir använd... vi får spåna tillsammans, och jag lovar att hojta om jag plötsligt kommer på en bra lösning. Kram!

    Eva: haha... trendig diet... njaaa, tror nog snarare att alla trendgurus gråter blod över den kosthållningen... ;o) Ja du är ju så himla fin i klänning, jag ser ut som en tönt utan mina uttjatade jeans... Ajax skickar en stor hälsning till Otto snygging. Och jag en stor kram till dig!

    Annelie: haha... ja de där förbenade kilona... varför kan de bara inte få för sig att de vill göra som flyttfåglarna och dra söderöver... Håller absolut med dig om att voilen också är en bättre längd, hade min rosa igår och trivdes mycket bättre då än idag... Kommer tyvärr inte in i min mail just nu. Den har strulat hur mycket som helst för mig på sistone, men testar tills det funkar... Kram vännen!

    Johanssonskan: haha... din tossa, sluta gömma dig, jag ser ju dig ändå för attsingen... ;o) Glöm inte att journalisttanten har röntgensyn... ;o) Och du vet dessutom vid det här laget att jag uppskattar ärlighet mer än jollmigt smicker!!! Ja vad fan, jag sneglar mot saxen så kanske blir det ett litet kap här också... hehe... Sötegumma... älskar orden som finns i din vokabulär... See you! Kram!

    SvaraRadera
  6. Flockar inte koftan av sig på wigwamen? Jag upplever att den svarta drar till sig flock och trådar. Jag har båda och tycker att konbon är skitsnygg, även knäppt.

    SvaraRadera
  7. Efva: nej inget flock från koftan alls, och då har jag synat ordentligt... däremot håller jag absolut med dig om att den svarta drar till sig. Här snor den åt sig vartenda dammkorn och djurhår som kommer i dess väg...
    Man avluddifierar och sekunder senare ser den ut som en dalamtiner igen... Störigt!!!

    SvaraRadera
  8. Aha! Då kanske man inte ska ha en i svart då?

    Jag klurar nämligen på om jag vill ha en i velvet eller en i svart...(hör väl ihop med att jag fryyyyser nu)Och hjälp! Jag vet inte----och inte vill jag ha båda. Har en mörkblå sen förrut så därför kanske lite färg är bra?? Dock har jag ofta leggings och någon tunika och då vill jag ju ha något som passar till allt över...och då är ju svart bra...Men om den ser ut som en skräpsamlare så vete 17...Några tips?

    SvaraRadera
  9. Du är ju jättesnygg som vanligt! Karamell eller inte, tycker isådanafall att du ska skylla på kameravinkeln i stället:-) hihi, om du inte är nöjd med hur koftan ser ut.
    Skönt att Ajax mår bra igen så att ni alla kan slappna av lite.
    kramar och trevlig kväll!

    SvaraRadera
  10. Supersnygga quinna!=) SKÖNT att vovven mår bättre...jag förstår dig verkligen då jag är lika daltig med mina!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  11. Forbid Me Not: det är i alla fall min uppfattning att den är en skräpsamlare, kan ha lite att göra med att jag har ett mindre zoo av katter och hundar hemma så kolla gärna med fler vad de tycker. Jag tycker att både den svarta och den i velvet är superfina. Hade gärna haft båda själv så tyvärr kan jag inte ge dig några tips… Kram!

    Lingonberrie: har sett mail från dig men blir utkastad när jag ska svara… :o( men den 25:e = absolut!!! Svarar bättre på mailen när jag överlistat elaka gmail… Kram!

    Adela: haha… ja daltig är ordet, ibland undrar man om man är riktigt frisk som fjollar med sina djur… men har man skaffat dem ska de ha det bäst. :o) Kram!

    SvaraRadera