Powered By Blogger

måndag 18 oktober 2010

Dagens – fantasi på sparlåga & fartgupp på skallen

Så har vi varit ute och bland annat förevigad tant även denna dag. Insåg dock när jag laddade ner bilderna att jag hade i princip samma outfit på mig förra veckan. Hur kul känns det liksom? Skyller på fantasi på sparlåga…
Men eftersom mr Make var så gullig och spenderade tid på att ta dem så åker de ut här i alla fall. Trots att de på det hela taget inte är mer än en repris…



















Angora Long Mix Cardigan, royal
Wigwam dress, almost black
Jaquard sleevewarmers, dark grey
svart standardlinne från Gina Tricot under
Jeansleggings från Vero Moda
svarta Primeboots
sidensjal från Ester Elenora
tygväska från Diesel

Känn på den frillan… haha, ser ju helt galen ut. Som om någon planterat fartgupp i skallen på mig. Jaja, det är väl bara att lära sig att man ser ut så här när man har sovit med håret i en knut och sedan inte lägger tid på att fixa det...

Jag har ett paket på väg hem, det kommer förhoppningsvis att landa här ikväll. Antagligen kommer jag inte att kunna hålla mig många minuter från att visa upp det, även om det inte är något nytt utan ett plagg från i våras, dock högst efterlängtat av mig... så förmodligen ses vi lite senare igen. Kram så länge!

9 kommentarer:

  1. Den outfiten tål att visas om o om igen..du är mycket snygg i detta! Prata inte om hur man ser ut efter en natt i bingen..håret står på ända olika vareviga dag! Minnsa när jag var liten, jag såg alltid stollen ut på morgonen medan mamma o syrran alltid såg ut som när dom la sig! Dom garvade jämt åt mig, orättvist kan man tycka.
    Spännande med ditt paket, blir nyfiken i en strut..
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Snygging!!! Så ser jag ut jämt i håret. :)
    Spännande med paket.

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Tänkte bara på hur bra din hårfärg matchade royal färgen på koftan. Tip-top och då gör det ju inte så mycket om man inte hunnit fixa med håre... :-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Om du använder samma outfit mycket betyder det bara att du tycker om den vilket jag förstår för du är jättefin i den. Nu väntar jag som ett barn på julafton på att du ska öppna ditt paket;)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Du är så fin i kofta i royal. ( jag är tillbakaaa) Så den koftan ser jag gärna varje dag på dig eller så ofta du har lust. Och vem har inte en bad hairday? Du skulle se mig efter en helg på hotell med hotellschampoo och tvål alltiett:-)
    Å vad skönt att vara hemma igen.
    P&K

    SvaraRadera
  6. Du är ju så snygg trots fartgupp! Förmodligen hade ingen sett det om du inte påpekat det själv;) Ha en fin kväll! KRAM

    SvaraRadera
  7. He he - om jag ändå bara haft ett fartgupp i håret när jag kom till jobbet i morse. Helt yr av trötthet gick det inget vidare med påklädningen - glömde ta på min FOL ovanpå underklännigen + att koftan som är för varm att ha under vinterkappan låg kvar på köksbordet och inte i min väska så det blev lite väl luftigt. Fick slänga på mig en gammal träningsjacka över. Har helt klart haft bättre dagar ;-)
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Jag ser gärna samma outfit om och om igen, så snyggt ju!
    Kram!!!

    SvaraRadera
  9. Annelie: haha… helt ärligt så får jag aldrig till min frilla hur mycket jag än försöker tycker jag… ser mest ut som en avdankad övervintrare från 80-talet. Kanske dags att kapa skiten… Kram!

    Tina: kram vännen!

    VivanDivan: tycker du? Jag som är lite skeptisk för att det ser ut som en enda omatchad röra… hmmm… tack! Kram!

    Hilde: ja så är det ju det man gillar används gärna om och om igen. Kram!

    Lingonberrie: ja det är gött att ha dig tillbaka! Ja du hotellschampoo är ingen hit på mig heller… Kram!

    Linda: haha… jag tror nog att min afavvofrisörska hade sett det i alla fall ;o) Kram!

    Anne: ja det låter som en riktog skitdag, hoppas det gick bättre idag. Kram!

    Lillis: tack söta vännen. Kram!

    SvaraRadera