Powered By Blogger

torsdag 21 oktober 2010

Vinter på AjaBaja

Nu har vinterkollektionen gjort entré även hos AjaBaja. De har fått in ganska mycket av det jag var nyfiken på och ännu mer som jag fick upp ögonen för nu och skulle vilja se, klämma på och testa på plats. Den här till exempel:


Lacie tee, almost black – ser ut som den har stor potential att kvala in som en favorit i vinter, trots sin ovintriga framtoning…Jag får nog försöka ta mig till the big town Malmö någon dag snart och prova vinter-Mollysar… Kram!

3 kommentarer:

  1. Den där är jag oxå nyfiken på... Ser ut som en fin, tuff och sexig topp!!
    Såg den på Folk Malmö när de släpte Vintern... Du kan ju ta vägen inom där oxå om du ska till Malmö?? Hon som har Folk Malmö är så trevlig - Helena heter hon tror jag!!??
    Ha en fin dag!!
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Gomorgon!
    jag har mailat dig! Vi hörs lite senare via telefon hoppas jag:-)

    Kramar, nu en morgonrusning inkluderande strumpjakt, balansövningar och tveksamma klädval
    :-)

    SvaraRadera
  3. MollyB: ja Folk hade fått in en himla massa dessutom. Får se om det blir besök där också när jag tar mig till Malmö. Utmatningsdeprimerad som jag är kan det nog tyvärr betyda sjuklig trötthet att bara prova i en butik... Fjolligt och klent men sant... :o)KRAM!

    Lingonberrie: jag rusar in och kollar mailen direkt! Tyvärr har jag ingen fungerande telefon just nu men planen är att hämta ut min nya Iphone 4 på Telia idag, tjohooo! Fast då blir det nytt telenummer igen... Mailar det så fort jag fått det... Men först kolla ditt mail alltså...KRAM!

    SvaraRadera