Powered By Blogger

onsdag 6 oktober 2010

Skitdålig timpenning och en dagens

Ingen kan ju direkt komma och påstå att det rör sig om en bra timpeng att ägna sig åt garderobsrensning goes till salu-plagg… För fy fan vad drygt och tidsödande det är…

Sju plagg är utvalda, plåtade och under kvällen ska bilderna in i datorn för värdering och fix, därpå följer lite textknåpande… och det här har jag i princip ägnat hela eftermiddagen åt. Iklädd den här stassen:


Quicktip tunic, lite indigo
Chrysalis minigown, lite indigo
Jeansleggings från Vila

Det är dock en gammal bild eftersom jag i klädröjaryran helt glömde bort att knäppa kort på mig själv innan den flitigt anlitade mysdräkten åkte fram igen.
Nu är det matlagning och torka golv som gäller innan mr make kommer hem från jobbet. Men om jag hinner och orkar så kommer jag tillbaka senare. Kanske med plagg till salu, kanske med lite sanningar som Awarden drog med sig.
Det som inte kommer idag, kommer imorgon. Visst man ska inte skjuta upp saker, man man ska fan inte stressa i onödan heller, har jag fått lära mig de senaste veckorna… Kram på er så länge i alla fall!

15 kommentarer:

  1. Vågar inte gå in och kika på vad du ska sälja för vi har ju samma storlek i det mesta. :D
    Kram snyggo - jag fick inte tillgång till den rätta datorn igår lovade ju maila igen. Hoppas på bättre tur idag.

    SvaraRadera
  2. Hej Josanne!

    Grattis till awarden och lycka till med garderobsröjandet och visst är det så att man faktiskt kan skjuta upp till morgondagen osv.
    Borde nog ta tag i garderobsröjandet men mitt röjande går fort, det är nog bara mononoken jag borde sälja men jag inbillar ju mig att jag kommer att komma i den haha.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  3. Nej nån vidare timpeng är det inte; man får se det som terapi. =)

    Jättesnyggt med ljusblått på dig.
    Såg hos Charlotte att du funderar på en fika här i stan den 15. Gör det! De har som sagt latte med mjölkchoklad... ;)

    SvaraRadera
  4. Snyggt jobbat - lite impad är jag nog! Jag borde också men har svårt att komma på nåt som jag skulle kunna vara utan he he. Har iofs rensat hyfsat bra i tre omgånger redan så vi får väl se.
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Du är snygg i allt! Vill ha denna med i denna färg juuuu...

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Det är bar gjort! Det tar en massa tid men är nog bra i slutänden..
    Lagt ut två auktioner, bägge sålda direkt! Får se om jag orkar mer ikväll eller fortsätter imorgon igen.
    Snygg som få är du!
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Du är ju så duktig! Garderobsrensning behövs här med för där är fullt och jag hinner ju inte använda allt fint, men....
    Kram!!!

    SvaraRadera
  8. Himla fint det där ljusblåa. Som en våååårdag, eller isprinsessa. Ja, jag bara svamlar å det grövsta, men färgen lite indigo är så fin och fräsch på dig.

    Kramar och vi ses:-)

    SvaraRadera
  9. Goa fina du!!!Bävar med tom börs vad som komma skall- samma storlek och du har en imponerande garderob:D

    Kramar

    SvaraRadera
  10. Ibland känns det som om man skulle kunna garderobsrensa varje dag!! Jag tröttnar väldigt fort och har alltid lust på något nytt!!! Men man kan ju inte ha allt,... så då måste man rensa för att finansiera något nytt.... Lite sjukt faktiskt. Min man kallar det för "min hobby" och han tycker att jag borde öppna en nätbutik istället... Vad är det nu du ska sälja brukar han fråga när han ser att jag sitter och lägger ut Odd Molly bilder på datorn...
    Ska bli spännande och se vad du ska sälja. Tyvärr kan inte jag köpa något eftersom jag är ett par storlekar större än du. Lycka till!!

    Kram.

    SvaraRadera
  11. Hej! Du är duktig du!! Vad fin din tunika är i den färgen! Det ska bli roligt att se vad du tänker sälja...
    Kram

    SvaraRadera
  12. När kulorna rullar in är det värt allt slit:) Du är sjukt snygg i dag, som du alltid är! Tur att jag är för fet för dina kläder, har hittat oroväckande mycket fint till salu på Tradera ändå;) Kram stumpan!

    SvaraRadera
  13. Jag håller med att det tar tid, jag har en hel hög med kläder som jag tänker lägga ut på söndag, dock ej så många OM. Och jag håller även med om att varför stressa när man kan ta det med ro, typiskt skånskt eller? Eller en fördom som inte stämmer?

    SvaraRadera
  14. Jeanette: det enda du behöver maila är ditt kontonummer och hur mycket du vill ha i bensinpengar för hemresa. Kram!

    Eva: rensande = ångest, hade valt ut 7 plagg igår, men idag börjar jag tveka på flera stycken av dem… idioti, så nu har jag bestämt mig för att jag får lov att klicka hem ett plagg, avslöjar vilket när jag klickat (du har den…), OM jag säljer det jag tänkt… kombinerad morot och tantlogik… ;o) Kram!

    Helen: jag ska på mammografi den dan, dumt nog kommer jag inte ihåg vilken tid det var, men om det funkar tidsmässigt så dyker jag upp… Kram!

    Anne: då tycker jag att du kan strunta i ny rensning om du inte känner för det, tre rensningar är ju inte illa alls. Kram!

    Tina: ja den är en helt otippad favorit. Du är skitfin i din rosa så nu vill jag ha en rosa också… aldrig nöjd? Nope… Kram!

    Annelie: bra gjort! Och så himla kul att du fick sålt det direkt! Grattis! Även om jag undrar om det var något som jag skulle vilja ha och missade… :o) Kram!

    Lillis: det där men har ploppat upp här också, jämt och hela tiden… :o) Kram!

    Lingonberrie: haha… du är för söt! Hoppas vi ses idag! Kram!

    Fengxumamma: nope, du är mindre än mig och en del jag ska sälja är lite stort på mig så du behöver inte oroa dig ett dugg… ;o) Kram!

    MollyB: haha… jag har en hel massa O-Mollysar också som jag lätt skulle kunna öppna webbutik med… kanske värt en funderare… ;o) Kram!

    Chatarina: ja den är nästan lika fin som den svarta, men bara nästan. Kram!

    Linda: du har så rätt, bara att hoppas att det blir sålt också, tycker det verkar lite trögt på T just nu tyvärr… har såklart också hittat några vill ha på T… Kram!

    Efva: haha… jag har precis fått lära mig att inte stressa, eller rättare sagt jag håller på att försöka lära mig det, inte lätt men det ska gå… Jag har också en hel massa O-Mollysar att sälja, får bli nästa projekt… Kram!

    SvaraRadera
  15. Klockren kombo! Den fina blå färgen, kanske behöver jag något i den :-)

    SvaraRadera