Powered By Blogger

tisdag 26 oktober 2010

Dagens genom Iphone4 & paketet är hemma

Har man en Iphone4 så ska man kunna ta schyssta bilder. Har jag hört. Så jag bestämde mig för att testa. Ute på min pakethämtarutflykt i förorten idag.

Hmmm… jo bilderna blir ju prima rent tekniskt och om bara innehållet i dem hade fattat lite bättre hur man ska hålla mobilen när man knäpper bilder så hade det kanske till och med blivit kalasfoton. Nu blev de istället så här:



















Parker coat, chalk
stickad sjal från Minzo
Wigwam dress, dark pink
jeansleggings från Vila
svarta Primeboots

Mest bara jag och inte så mycket förort som jag hade i skallen att jag ville få med… jaja, jag lär väl mig så småningom. Måhända…

Men tanke på mitt förra inlägg så vill jag bara förtydliga att jag INTE lastar säljaren för att paketet hamnade långtbortistan. För hur ska man kunna veta vilket ombud som är närmst i en helt okänd stad?
Jag tycker att Schenker borde kunna ha koll på sådant. DHL fixar ju uppenbarligen det… och det var allt från mig i den frågan.

Nu är paketet hemma och jag är kanonersnöjd med innehållet! Plåtar, visar och berättar lite mer senare, först ska jag sätta igång med att laga fiskpudding, ett projekt som kräver en hel del tid. Så på återseende och kram så länge!

7 kommentarer:

  1. Ja DHL sköter sig. Jag skickade just sambo och dotter att hämta paket åt mig. =)

    SvaraRadera
  2. Helen: ja jag har också mycket bättre erfarenheter av DHL. Spännande vad som finns i ditt paket.. nyfiken... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Wiiieee...hoppar jämfota av spänning och vill se vad som fanns i paketet nu!! ;-)
    Trist med Schenker :-(
    Kraaaaam!

    SvaraRadera
  4. Vilken tur du är hemma hel o välbehållen igen!!(hihi..) Kanske rent av vad kul med en utflykt..?
    Roligt du är nöjd med paketets innehåll! Då är det bara o vänta nu då..!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Snygga bilder tycker jag och fin skärpa!!!
    Nu är ju väääldigt nyfiken på vad som flyttat hem till dig.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej! Är jag helt ute och cyklar om jag tror mig har läst att du sökte armvärmare i royal? Eller det kanske var i någon annan färg? Om du inte har hittat några..så såg jag att de fanns på Tradera..http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/?auctionId=120769168
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jahaja, så glömde jag visst helt av att svara er här... sorry... men nu vet ni ju vad det är i paketet... Ha en bra dag vänner. Kram!

    SvaraRadera