Powered By Blogger

måndag 25 oktober 2010

Kanske om en miljonär vankar förbi…

Jag tänkte fortsätta lite på min inslagna linje från igår; med att spendera ännu fler bokstäver på temat ”plagg man nobbar direkt och sedan inte tittar åt något mer när produktbilderna trillar in i cyberspace, men som man sedan faller handlöst för när de faller från ens egen kropp i den så kallade verkligheten”.

Visserligen tyckte jag att Swain tweed coat var en grym läckerbit redan från början, men jag stämplade den som inget för mig. Av den enkla anledningen att jag inte ens kommer upp till första knappen i den kvinnlighet som krävs för att kunna bära denna läckersmyckade kappa.

Så var jag i butiken Factory Malmö med Lingonberrie i fredags, när hon började propsa på att jag skulle prova den. Och eftersom man bara inte kan säga emot söta henne så gjorde jag det. Och blev hjälplöst förälskad.



















Foto by Lingonberrie

Nu kunde jag dock inte vara helt seriös när kameran var framme men jag blev gravt överväldigad. Den passade ju liksom till och med till Primebootsen! Nu är det dock så att prislappen sätter stopp för en adoption.
8000:- är helt enkelt precis på kronan vad jag INTE har att lägga på den just nu. Men kanske om och när det vankas rea… Eller Trissvinst… Eller en miljonär som vankar förbi i parken när jag är ute med hundarna, en miljonär som plötsligt får hjärnsläpp och ger mig en check dekorerad med en fet summa…

Har ni något plagg som ni produktbildsdissat för att sedan verklighetshissa?

Nu slipper ni mig resten av kvällen, för nu går jag in i tv-idé i Ullared & sedan bland Hollywoodfruar. Kan det vara de ultimata kontrasterna?... Kram!

10 kommentarer:

  1. wow! Me like! Så snygg du är i den med.

    Här tittas på biggest loser och sen fruarna.. :)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Men visst är kappan så läcker!!! Krävs en trissvinst eller bankrån dock för så välbetalda är i inte.

    Hoppas du är piggare:)

    Kramar du fina

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Kapporna med fransarna som jag tyckte såg bedrövliga ut på bilderna såg jag och provade en idag och jag vill haaa! Och badrumsmattevästen gillar jag faktiskt fast jag inte har sett den i verkligheten.
    Kram från Eva
    Ps. Med anledning av ditt förra inlägg så skrattade jag igenkännande, blev kallad för en djävla häxa för en liten tid sedan när några barn ville klappa Otto, ja en del är muntra.

    SvaraRadera
  4. Hej! Kappan passar dig superbra!! Men som du säger så är den ju dyr..men man vet aldrig..den kanske finns till ett bra pris på rean.
    Kramar

    SvaraRadera
  5. OM du löper på den där miljonären skicka honom sisodär 50 mil norrut till mig när du är färdig med honom;) Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag tar gärna över den begagnade miljonären efter Linda :-)
    ja, jäklar vad snygg kappan var !
    Jepp, jag har dissat vissa plagg, bla dendär tunna toppen med volang nertill.. Men jag testade den idag & vips var den shoppad ! den är ju GULD värd under andra kortare modeller !
    Kramen damen !♥

    SvaraRadera
  7. Godmorgon hjärtat!
    Ja visst är det så (tycker det händer lite då o då..)plagg som aldrig trott(el tänkt) är plötsligt helt underbara. Kappan du visar har jag tittat på,(vete sjutton om jag skulle våga prova..)men nånstans går ju gränsen för min galenskap iallafall. Snygg är den o du i den! Igår provade jag vinterns poncho för skoj skull, o den sitter numera fastnaglad i mitt medvetande. Störande..eller hur!?
    Var rädd om dig!
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Tina: ja visst ja det var ju Biggest loser också… attans, det missade jag ju… Kram!

    Fengxumamma: lite piggare ibland men det går sjukt nog väldigt mycket upp och ner… :o( fast jag lever på hoppet att det blir bättre snart… Ja du, en bankstöt hade suttit fint ;o) Kram!

    Eva: haha, ja de kapporna har jag också börjat snegla på allt mer, tyvärr har jag inte sett dem irl, eller som tur är kanske man skulle säga… :o) Och som jag känner igen det där med klappa hund, jag blir galen ibland när de skickar fram sina ungar som kommer rusande och skrämmer livet ur vovvarna… grrr… har också blivit kallad jävla häxa, så då är vi ju två i alla fall… :o) Kram!

    Chatarina: ja den får helt klart bli ett reaspan… 50% hade suttit fint :o) Kram!

    Linda: absolut, skickar honom med rek.frakt så han inte försvinner på vägen. Kram!

    Johanssonskan: hmmm… tänker och tänker men fattar inte vilket topp du menar men jag kanske får se den nån dag… See you snyggo! Kram!

    Annelie: haha… ja det är just det att man borde strunta i att prova, annars är ju risken stor att man inte kan släppa drömmen om dem… men så smart är man ju inte ;o) Jag har själv en del saker jag bara inte kan släppa… sitter och dregglar över produktbilderna på dem för jämnan… galenskap på hög nivå alltså… :o) Kram!

    SvaraRadera
  9. Åh den var ju ljuvlig! Förstår att du föll som en fura.

    SvaraRadera
  10. Lacie toppen menar jag ju :-) i almost black :-)
    ♥Åsa

    SvaraRadera