Powered By Blogger

onsdag 13 oktober 2010

Dagens version 2 – hotet som blev verklighet

Jag förvarnade om att jag möjligen skulle kasta ut en dagens version 2 idag. Och nu omsätter jag det hotet i verklighet…




















CC jacket, almost black
Scarf scarf, royal
Dish blouse, almost black
Chrysalis minigown, almost black
Jeansleggings från Vero Moda
svarta Primeboots
2 halsband från Rock by Sweden

Luftad nu ikväll under en supertrevlig middag med släkten som jag saknat... Bilderna är tagna i det krumbukta tillstånd man befinner sig i vid hemkomst halvt mitt i natten...Alltså inte i det snygga skick man vill & tror att man befinner sig i utanför spegeln... Gonatt & kram!

6 kommentarer:

  1. God morgon!!
    Det ligger en mörkrosa Wigwam i strl 2 på tradera nu : http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/?auctionId=120307882
    Det var väl en sådan du ville ha?? Lycka till.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Disktrasan är bara så snygg och vadå, du är väl en galant kvinna vid vilken tidpunkt eller i vilket tillstånd du än befinner dig i. Kul med trevlig släktmiddag.
    Kram från Eva

    SvaraRadera
  3. Hej snygging!
    Den är som gjord för dig, passar dig perfekt! (jag är så nöjd med min i powder..) Svärföraldrarna tyckte säkert du var superfin!
    Ja det var ju den Wigwamen i pink jag messade dig igår om, precis som MollyB skriver om ovan. Var på vippen o klicka hem den till dig, så tänkte jag du kanske redan fått tag på den!
    Ha en lugn skön dag!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Den där "disktrasan" är underbar, när jag blir rik ska jag investera i en.
    Kram!!!

    SvaraRadera
  5. Super bra val att ta disktrasan! Den är ju så grymt snygg på dig.
    Kram

    SvaraRadera
  6. MollyB: vad gullig du är! Tusen tack för tipset! Men jag har redan en på gång hem, en supergullig tjej som mailade mig. Kram!

    Eva: ja jag bara älskar den där disktrasan… så du kan ju, i ren tantlogikanda, gissa om det ligger en i powder högst på min önskelista nu… ;o) Kram!

    Annelie: du måste ha fel mobilnummer till mig… för jag har inte fått sms :o( Jag har nytt nummer sedan jag blev sjukskriven fast jag kommer att byta igen. Var på Telia och beställde Iphone4 med abonnemang och så fort telefonen kommer, de hade den inte hemma, så blir det nytt nummer igen. Mailar det till dig direkt då. Tusen tack för omtanken vännen, jag har faktiskt en på väg hem… Saknar dig sedan Gbg! Kram!

    Lillis: haha… eller kan du göra som jag gjorde, sälja av plagg som inte används för att kunna finansiera den. :o) Hade ju tur också med 30% på Charlotte. Kram!

    Jeanette: ja disktrasan känns mer och mer som ett av mina bästa köp i år… vill ha en i powder också, såklart, varför nöja sig… men det är faktiskt bara den och en art silk a la Jeanette som jag känner sug efter just nu… inte illa för en shopoholic eller hur? ;o) Kram!

    SvaraRadera