Powered By Blogger

lördag 9 oktober 2010

Dagens – lika egofixerad som alltid…

Idag fick jag för mig att jag skulle presentera en bildserie över min dag, där jag bjöd på lite större inblick i mitt liv, min vardag, min asfalt. Ja en smula mer än enbart de dagliga Mollysarna på min småfeta kropp helt enkelt.

Det sket sig fett.

För när jag kollar igenom dagens bildskörd så är det bara de knäpp som jag tvingade maken att ta som figurerar. Alla mindre egofixerade kort på miljöer som vi passerade, som jag själv skulle klicka glömde jag tydligen bort… Så därför & ännu en gång, här har ni mig. Idag.


'

CC jacket, almost black
Wigwam dress, white
Chrysalis minigown, lite lilac
Jeans från Vero Moda
svarta Primeboots
dödskallesjal i siden från Ester Elenora

Fler bilder än vanligt = mer självcentrerad skitkärring än normalt alltså, trots mina fina föresatser… ;o) Ja vad fan, livet blir inte alltid vad man tänkt... Kram!

8 kommentarer:

  1. Du är sååå vacker!!!!

    Kramar <3

    SvaraRadera
  2. Hej där snygging!!! Idag var det mycket svart och vitt i din outfit, det är jättefint. Och jag vill känna på och se den fina döskallesjalen...Din fotopose med benen i kors får mig att le lite och undra om du liksom är liten anings kissnödig:-)Sorry!!!! Vad sa jag nu? Eller så är det ett trick för att få lite gung i bilden kanske, vad vet jag fotorookie som man är, hihi.

    Stora kramen och trevlig kväll!

    SvaraRadera
  3. Har ni varit ute och åkt båt kanske?! Snyggare än snyggast as usual:) Eftersom jag lyssnar på dig o stilguru har jag nu klickat hem en sån skalle som din;) Kram!

    SvaraRadera
  4. Inte fy skam med bilder på dig!

    SvaraRadera
  5. Härligt ni ser ut att ha haft det! Jag har knallat runt Djurgården och orkade inte laga mat när jag kom hem så jag har tryckt i mej nästan en hel bytta Tiramisuglass ;-) Helt i klass med ostbågar och Ballerinakex.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Det är så kul med din långhårige Mr Make och du, så rockiga och ascoola... och så "vovvarna" :-)
    Förväntad hundras borde vara Dobberman typ *skrattar så att jag gråter, sorry*
    Era hundar är jätte fina!!!
    Bamse kram!

    SvaraRadera
  7. Tina: och du vet hur man gör tanter glada ;o) Kram!

    Lingonberrie: haha… kissnödig... nä jag försöker mest röra mig lite snyggt och läckert… ja du ser ju själv hur bra det går… inte… ;o) Kram!

    Linda: japp, en båttur med min mamma, skitgoda mackor på de där båtarna. Bra klick – äntligen lyssnade du på din stilguru! :o) Kram!

    Äppelträdet: man blir ju lätt lite trött på att bara se sig själv på bild hela tiden… :o) Kram!

    Anne: haha… åhh vad jag blev sugen på sådan glass nu… efter ostbågarna jag käkat nu till frukost… :o) Fast imorgon börjar mitt nya sunda liv, har jag tänkt i alla fall… :o) Kram!

    Lillis: haha… ja folk blir sjukt chockade när de ser maken med sin lilla lurviga 3-kilos hund, speciellt på vintern när han har rosa kläder på henne… DET drar blickar till sig om något… :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Det där var en så snygg outfit att det bara var kul med massa bilder på den. Jag fattar inte hur du får till det dag efter dag.... *avundsjuk* ;)

    Kram från V

    SvaraRadera