Powered By Blogger

söndag 31 oktober 2010

En ”spännande” utflykt i bilder…

Sötaste Lingonberrie vill se många bilder. Samtidigt fick jag världens fotonojja och började låta Iphonen knäppa bilder under min och mr Makes ”spännande” utflykt till mataffären igår. De två sakerna tillsammans gör att ni nu får hänga med på den färden.
Från gatuombyggnationer och en som får gå medan en annan lyxar och åker bräda, till långa inköpslistan och den med hjul bär de tyngsta kassarna…



































































Och såg ni, det fanns faktiskt två Mollysar med i sammanhanget också, min Parka coat i chalk och Chrysalis, almost black som skymtade förbi på ett litet hörn. Så då passar ju detta inslag ändå in här, lite grand i alla fall… :o)

Önskar alla en riktigt bra söndag. Jag lär återkomma lite senare idag. Kram!

9 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad roligt att åka bräda, det gjorde jag mycket en gång i tiden och kunde stå på händerna och åka nerför backarna då vilket jag nu inte fattar, undrar om den finns kvar någonstans.
    Ha en bra söndag, här är det fullt upp hela dagen.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Jag som bott i din hemstad försöker ju räkna ut var du befinner dig, men jag har inte riktigt lyckats ännu =)

    SvaraRadera
  3. Roliga bilder! Har själv alltid varit extremt feg när det gäller saker som skulle kunna innebära att jag slog mig, så har knappt åkt bräda. Lite knäppt med tanke på att jag ridit bl.a. Fälttävlan i många år :s men men är ju blond så logiken fungerar inte alltid ;) kram på dig bruden!

    SvaraRadera
  4. Sötaste du! Vilken bra kamera iphonen har? Och jättefina bilder. Vad ni är roliga:-) Åka bräda med matkasse...det hisnar för mig där..
    Kramar! Kramar! Kramar! Vi måste ses snart igen.

    SvaraRadera
  5. Hahaha, perfekt färdmedel!!! Ifönen tar riktigt bra bilder jämfört mot de tidigare som bara är totalt gryniga och HELT fel färger.

    STOR KRAM

    SvaraRadera
  6. Roligt med brädan! Ha en fin söndag, kram

    SvaraRadera
  7. Hej! Fina bilder och kul att kunna åka bräda:) Jag skulle aldrig våga ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Eva: haha… så underbart och supercoolt det hade varit att få se dig susa ner för backen på händerna på en bräda, iklädd prästkragen. ;o) Då hade varitit min hjälte ännu lite mer än vad du redan är. :o) Kram!

    Filippa: nja, inte världens mysmiljö direkt men det var kul att ta bilderna. Kram!

    Helen: det hade nog inte jag heller kunnat gissa om jag inte visste. Så jag avslöjar så du slipper ligga sömnlös i undran ;o). Bilderna är tagna mellan Stadsparken och Söder, vi handlar i den stora Ica-butiken där. Kram!

    Sanni: haha.. ja kanske lite blondinvarning men bara lite för även om jag alltid varit rädd för både hästar och hjul så hade jag nog valt häst istället för bräda om det varit idag. Av samma fegismentalitet. :o) Fälttävlan – coooolt!!! Kram!

    Lingonberrie: jag har helt ärligt dragit på lite skärpa på alla bilderna men det känns som att kameran är riktigt superbra ändå. Och japp, vi MÅSTE ses snart igen! Kram!

    Jeanette: ja även om jag åkte bräda på en Roskildefestival för några år sedan och höll på att slå ihjäl mig så var det faktiskt betydligt smidigare och framförallt slappare än att behöva gå… Ja Iphonen vinner ständigt mark hos mig, mest för kameran i den. Kram!

    Susanna: haha, ja han brädar så fort han får en chans. Allra roligaste synen är nog när han håller en hund under var arm och far fram i 190… Ser kul ut, trots att jag håller på att svimma i panikskräck över att han ska trilla med vovvarna… Kram!

    Chatarina: inte jag heller, längre. Eller kanske är det just därför man skulle ge sig på det igen… Övervinna sin feghet…hmmm… Jaja, vi får se hur det blir med det… :o) Kram!

    SvaraRadera