Powered By Blogger

torsdag 28 oktober 2010

Efter en vecka med kallsvettiga nätter…

Känner ni igen känslan av att hitta ett hett efterlängtat drömplagg på Tradera, och hur tankarna inte kan släppa det medan auktionstimmarna krymper framåt, fast långsamt, långsamt… Man har det ledande budet. Länge. Men ska det hålla? Eller kommer man att bli överbjuden? Kanske på sluttampen…

Man vaknar på nätterna efter mardrömmar om att man har missat auktionen. Kallsvettig med ångest a la mentalsjukhus kastar man sig in på Tradera och kollar… Pustar ut, men bara för sekunden för det är ju inte över, plagget är inte vunnit… Men tiden går och det verkar frid och fröjd.

Så kommer till slut de avgörande, och sjukt självande minuterna. Man hyperventilerar, transpirerar, skakar och är helt yr i bollen. Bevakar. Som en riktig jävla galning.
Och så äntligen – auktionen avslutad, man vågar knappt titta, för funkade min satta summa hela vägen ut, eller? Och så ser man sitt eget namn som vinnare! Och det absolut fetaste lyckoruset far genom kroppen. Som tjolahopp liksom!!!

Känner ni igen det? I så fall fattar ni vad jag precis har gått igenom. Och kommit ut på andra sidan som euforitant i kubik! För jag vann!!! Den här:

Annie Oakley strap dress, lilac

Och då undrar ni säkert hur man kan vara så förbannat korkad att man hetsar upp sig över en sommarklänning när långa otäcka vintern står för dörren. Men det finns ju trots allt en ny sommar i änden av den. Och dessutom, om man vet att man kommer att bryta av decemberrusket med att knalla runt här…

Foto: Fritidsresor.se

… i just det vädret, under två veckor. Visst håller ni väl med om att den miljön kräver att bli matchad med de vackraste av Mollysar?... :o) Me, Annie och ekvatorn = snart en trio att räkna med… Och det = min salighet i ett nötskal.

Psst; min nya fina shoppingstrategi som jag stoltserade med i morse är därmed bruten... Men säg det inte till någon… ;o) Gonatt, sov gott & kram för idag!

11 kommentarer:

  1. Ja absolut, visst känns det igen! Eller så gör man som dumma jag och väntar med att buda till de sista självande slutminuterna - varpå man alltsom oftast glömmer bort auktionen och kommer på det typ 5 minutger försent! Eller som idag kommer inrusande med en minut kvar och inser att man inte är inloggad på datorn, än re på Tradera. (Inget som inte en liten kapning av arbetskamratens dator kunde lösa dock...) Den klänningen är såååå fin. Jag kan redan se dig infälld i bilden här ovan med den på!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nena: haha... ja du jag känner igen mig klockrent i alla scenariona... Allt för väl faktiskt! Och att man kan gräma sig nästan till vansinne i mer än en vecka efter att man har missat en auktion... hur frisk är man då? Egentligen ;o)
    Hoppas att du kom över det du ville igår trots allt. KRAM!

    SvaraRadera
  3. Jag trodda faktiskt att det bara var jag som var så "sjuk" att jag låg vaken om nätterna och tänkte på kläder, Tradera och olika plagg jag har lust på!! Fantastiskt skönt att höra att man inte är ensam ;-)
    Såååå fin klänning!! Du får göra en "sommarvisning" när den kommer!! Grattis till vinsten!!
    Kram.

    SvaraRadera
  4. *asg* det måste vara en mollysjuka, tur att man inte är ensam. Jag har nu ågren över att jag inte kan välja vad jag ska sälja, men något av det som inte används måste ut. Sen finns det hur mycket plagg jag bara "måste ha".
    Kram

    SvaraRadera
  5. Godmorgon hjärtat!
    Skrattar igenkännande åt både din o Nenas beskrivning! Visst är vi lite galna o sjuka alltid,haha. Maken min brukar skratta åt mig när jag ibland skakar, hjärtat bankar på så jag knappt kan använda datorn!!
    Stort grattis till din vinst! Klart du ska glida omkring med dessa skapelser i december!! Du är så snygg i dessa!
    Ha en skön fredag!
    KRAM

    Ps.Näe, det ju inte alltid det håller..Ds

    SvaraRadera
  6. MollyB: haha… jag trodde också jag var ensam, visst är det skönt att veta att vi i alla fall är två galningar ;o) Sommarvisning utlovas. Kram!

    Hilde: haha… som jag känner igen mig med att ha ågren över att inte kunna välja vad man ska sälja… sitter i exakt samma sits… Bara måste sälja, har helt slut på galgar och ännu värre är att jag har fått sätta en hårsnodd runt hantagen på garderoben för annars går den inte att stänga… inte helt friskt kanske ;o) Kram!

    Annelie: haha… ja visst är det nog så att vi är lite sjuka allihop ;o) Ja skakade så jag knappt kunde använda datorn gällde verkligen här i gårkväll. Helt galet! Ja jag har ju klänningen i rött och har letat denna färg som en tok så det var verkligen en hel del som stod på spel där. Och shit vad lycklig jag är nu! Sköt om dig vännen! Kram!

    SvaraRadera
  7. Jodå, som du vet r jag likadan när det kommer till T och auktioner på utgång. Eller klicka på KÖPNU ger faktiskt nästan lika mycket darr.....

    ang huset så får du räkna med nästan 2 veckor verkar det som. DE på Huset är snabba att få iväg paketet men sen tar det tiiid. Beroende på om paketet fastnar i tullen eller inte. Mina två senaste har tagit mellan 9 och 15 dagar. Ett fastnade och ett inte.
    Har du kollat länken på USPSsidan? Track&confirm du vet. Där ser du om/när paketet flög fr USA. Har det lämnat USA kan du ta sändningsnumret och klistra in på svenska postens sökruta. Har tullen tagit emot det finns det där och du kan föööölja det. heeemmm!

    trevlig helg!!!KRAM snyggo!

    SvaraRadera
  8. Hej! Vad roligt att klänningen blev din!! Jättefin är den..och ska du åka iväg till ett varmare land i december? oj..vad härligt!! Jag har bott i Italien i många många år..och älskar värme och sol!!
    Kramar

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Grattis till underbara klänningen och skönt med lite decembersol. Så jag känner igen mig när det gäller Traderaklickande men om jag ska vara riktigt ärlig och förnuftig mot mig själv och min plånbok så är det väl tur att man inte vinner allt och missar en del.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  10. Oh vad skönt att det finns fler.
    Puh... drar faktiskt en lättnadens suck.

    Den klänningen är fantastisk - har använt min i somras - passar överallt och är lätt att förändra efter humör och tillfälle.

    SvaraRadera
  11. Evalena: tusen miljoner tack för hjälpen underbara du!!! Då vet jag och kan sluta hoppa i min iver att få det för den här veckan i alla fall. Dock är jag lite nojjig, och det var därför jag frågade dig, för paketet lämnade USA för mer än 2 dygn sedan och det går fortfarande inte att spåra i Sverige… Fick för mig att det kanske ligger och flyter ute i Atlanten… Nä, vaddå jag är väl inte så paranoid direkt… ;o) Fast kanske sitter det i Tullarresten istället… hmm… jaja, har lovat mig själv att släppa det ur tankebanan… Över helgen i alla fall… Kram!

    Chatarina: ja jag är så löjligt glad fortfarande att jag undrar om det inte är något seriöst fel på mig… galet lycklig över en klädtrasa i dygn… hmmm… ;o) Fast jag försöka bortförklara det med; bättre lycklig för något än för inget… :o)
    Ja, jag ska till Kap Verde i december. Det blir fjärde gången vi åker dit, bara älskar det stället. Längtar som en galning! Kram!

    Eva: tack! Ja som jag har letat efter den! Har ju den i rött men tanken på att få komplettera med den här, eller den du, ville bara inte lämna mitt vill-ha-center i hjärnan. Du har SÅ rätt i att det nog bara är bra att man inte vinner allt. Jag hade lovat mig själv att INTE gå in på Tradera mer nu men tror du jag kunde låta bli? Nope! Var inne och la saker i minneslistan i morse… Karaktär? Vad är det?... :o) Kram!

    Mimmi: haha… ja vi Mollyskadade är nog lika tossiga allihop… ;o) Vad kul att du också har den, måste ha missat det i din blogg… Jag har sett den irl (fel storlek så den blev aldrig provad) och såååå sjukt snygg!!!. Har den i rött så vet hur modellen är, love it! Oj vad jag babblar… Kram!

    SvaraRadera