Powered By Blogger

lördag 16 oktober 2010

Ny chans till vintern och garnlugg?

Med vinterkollektionen i faggorna bestämde jag mig för att ge den en chans till. Har inte hittat så mycket därifrån när jag kikat tidigare så nu klickade jag upp vartenda plagg på Odd Mollys hemsida.
Fortfarande inget som jag kommer att kasta mig hejdlöst över i webbutikerna men däremot fylldes min nyfikenlista (som finns här) på med dessa:

























Saraband dress, almost black
Ninotchka dress, vintage powder
Warp silk strap dress, vintage powder
Alpaca tassel long sweater, grey

Om inget annat så bara måste jag prova koftan, för jag kan inte låta bli att undra hur galen man ser ut om man sätter huvan på skallen och fransarna hänger ner över ansiktet… Man kanske får en snygg garnlugg att liva upp frisyren med…

Nu ska jag strax ut på hundpromenad. Vi ses senare. Ha en bra lördag. Kram!

5 kommentarer:

  1. Jag tittade också igår på vintern! Finns några stycken jag är vill ha såklart, finns det visst alltid!
    Idag njuter vi i vackra vädret!
    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! hahaha ja, då ser man nog lite rolig ut!! Men visst är det ofta så att ibörjan hittar man inte direkt något man vill ha..men sen så vill man ha både det ena och det andra..konstigt!!
    Ha en superdag
    Kram

    SvaraRadera
  3. Annelie: fint väder här också. Men så himla kallt! Det känns som att jag missade hela sommaren, vilket jag ju nog gjorde också eftersom jag jobbade bort den och mådde vidrigt… Ja jag känner att det nog kan bli en dyr vinter trots allt… och jag är inte ens klar med höstkollektionen. Har 3 till måste-ha på den listan… Varför kan man liksom aldrig bara vara nöjd?... ;o) KRAM!

    Chatarina: ja det kan nog se hur kul ut som helst, så jag bara måste lokalisera och prova den, med risk att bli kär… för så är det ju med det mesta Odd Molly, i alla fall för mig. Man borde skippa att prova, först DÅ hade man nog inte hittat något… eller inte förresten för det hade förmodligen krävts att man slutade läsa bloggar också… :o) KRAM!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Den första svarta saraband dress tyckte jag var fin! Och ja, jag ser fram emot bilden på koftan med fransarna i ansiktet ;)

    Ha en underbar lördagkväll kära svägerska!
    Hoppas vi ses snart!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Ella: haha... ja du får väl följa med och testa den så vi ser ut som dårar båda två... :o) Eller rättare sagt jag ser ut som en dåre och du som ett snyggo som vanligt :o)
    Kanske en fika nästa vecka?
    Kram söta!

    SvaraRadera