Powered By Blogger

måndag 31 december 2012

Om att glömma dagens allra viktigaste

Trots att jag har rantat här ett par gånger idag är det en sak jag glömt. En riktigt megaviktig en… nämligen den att önska er ett riktigt riktigt…


… och säga tack som fan för året som passerat! Både till er jag känner och er jag aldrig träffat eller ens vet existerar… :o) Alla er som tittar in här helt enkelt! 
Hoppas ni får en schysst kväll oavsett om ni firar eller inte. Själv är jag på väg till vänner för någonslags fest. En lugn sådan, i alla fall för min del då jag inte känner ett skit för något direkt alkoholintag idag. 
Och eftersom jag nu har lyckats förbruka alla årets bokstäver så var detta alles från mig för i år. Men vi ses nästa om ni har tid och lust och känner för det… Kram, Kärlek & Respekt! 

9 kommentarer:

  1. Gott Nytt År och all lycka med dina köpstoppsmånader, men det kan det vara värt efter den där finfina tröjan i förra inlägget.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Tack som fan själv min kära kombatant!
    Glad att du finns och att vi klär varann så bra; snyggast som vi är. =)

    2013 blir awsome!

    SvaraRadera
  3. Hoppas du får en fin Nyårsafton......Gott Nytt 2013 önskas dig......kram Titti

    SvaraRadera
  4. Gott Nytt år och massor med kramar, kärlek och respekt från mig!

    SvaraRadera
  5. *****GOTT NYTT ÅR 2013*****
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  6. önsker deg et riktig godt nytt år, og håper virkelig du fortsetter å skrive riktig mye på din fantastiske blogg.Du byr sannelig på deg selv,med din selvironi og humor kan det bare bli bra!!! Klem fra "norskan" som du ens inte visste eksisterte!

    SvaraRadera
  7. Gott Nytt År - 2013 blir ett superbra år! Kramar

    SvaraRadera
  8. Gott nytt år snygging!
    Kram

    SvaraRadera