Powered By Blogger

måndag 8 november 2010

24 timmar med 24 procent

Jag hittade precis ett mail från AjaBaja som avslöjar att de drar igång ett kanonerbjudande kl.00.00 ikväll/natt. Under 24 timmar kan man shoppa på deras hemsida med 24% i rabatt. De har ju som bekant en hel del Mollysar i sin webbutik så det kan helt klart vara värt att kolla upp. Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Det finns ett plagg som jag har velat ha länge men för dyrt för mig. Nu får jag råd. Tack snälla du!
    KRAMAR från Mika

    SvaraRadera
  2. Tjohooo, men jag ska INTE handla något. :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Mika: tack själv för din kommentar! Vad kul! Alltid roligt om man kan hjälpa någon annan. Kram!

    Jeanette: INTE jag heller, inget, nada, nix... :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Blundar sten hårt! och sitter på händerna.

    Kram vännen!

    SvaraRadera
  5. Jag har span... Men jag sover nog vid midnatt

    kramar

    SvaraRadera
  6. naaaj, naaaj.... naj.... inte mer shopping för mej mer ;-) Klickade på Tradera igår & väntar med spänning på en sak som jag velat ha länge ;-)
    Vet inte när jag besöker ditt bostadsområde, men jag hör av mej isåfall någon dag innan :-)

    ♥Åsa

    SvaraRadera
  7. Tina: samma här, jag funderar på om jag ska gaffatejpa fast händerna i stolen riktigt hårt för säkerhet skull… ;o) Kram!

    Fengxumamma: ja jag vet ju en svarta S… som du var grymmesnygg i!... Jag lär också sova vid midnatt, hallå liksom tanter gör sådant vid den tiden… :o) men jag håller tummarna att det du har span på finns kvar när du vaknar! Kram!

    Johanssonskan: du varde saknad idag vännen. Hoppas vi hinner ses innan du far söderöver…. annars är vi inte på svensk mark samtidigt igen förrän 22 december. Jul. Panik. Men å andra sidan är ett kafferep i juletider aldrig fel det heller… :o) Kram!

    SvaraRadera