Powered By Blogger

måndag 29 november 2010

Dagens, nedräkningstjat & packtips sökes




















Bikett a la höst 2010
Tutu T88, white
Chrysalis minigown, almost black
Scarf Scarf, royal
Jacquard sleevewarmers, royal
Jeansleggings från Vila
svarta Primeboots

4 dagar kvar… :o) Jag kommer nog att tjata en hel del den här veckan om min nedräkning innan förnedringens tid är förbi. Sorry... Men jag kommer nog att ha svårt att låta bli helt enkelt. För att fatta att det är sant och för att ha distans till de dagar som trots allt är kvar. Dagar från helvetet som snor all energi och glädje. Men som sagt, det är bara 4 av dem kvar… :o).

Efter att ha slappat på rygg framför tv´n ett par timmar sedan jag kom hem så tänkte jag ta tag i något som jag fånigt nog älskar, nämligen att skriva listor. Och idag är det semesterförberedelser som ska hamna i lite olika staplar. En för saker att fixa, en för saker att köpa och så den svåraste; saker att packa. Framförallt när det kommer till kläder. För jag väljer alltid stass efter humör och det är ju helt omöjligt att veta vilka humör som kommer att passera revy under de 15 dagar som det står utomlands på schemat.

Fast å andra sidan; med 30 gradig värme, sol, pool och slappande så kanske det är mer skit samma vad man har på sig. Dock brukar det alltid sluta med att jag har med åt skogen för många paltor.
Där mer än hälfen återvänder obrukade. Så därför undrar jag om ni har några bra packtips på hur man får med sig lagom och rätt? Kram från mig för nu!

16 kommentarer:

  1. Åh vad underbart det låter med sol och värme!

    Jag brukar packa jätte-lite kläder när jag ska till värmen, och ändå använder jag bara hälften. Jag går mest i någon slapp strandklänning + bikini på dagarna och på kvällen har jag 4-5 klänningar jag växlar mellan. Så trist är jag i klädväg när jag är på semester...

    Hoppas att de 4 dagarna som är kvar susar förbi snabbt!

    Kramar Affi

    SvaraRadera
  2. Affi: ja det känns helt underbart att få komma till sol och värme. Speciellt som jag i princip jobbade bort hela sommaren och inte fick så många chanser att njuta då. Tycker inte alls du låter trist, tycker du låter smart. Och det är ju ofta så att man ändå använder väldigt lite och gärna samma flera gånger dessutom. Ska tänka på dig i packprocessen. Tack snälla! Kram!

    SvaraRadera
  3. Du borde tatuera in den bilden som du ha i det förra inlägget för den är så mycket du på något sätt. Tuff, modig, fin. (o: Kramar från Cecilia

    SvaraRadera
  4. Nej, ta inga packtips av mig. Jag är helt oförbätterlig. Packar alltid för sent, fel och för mycket!
    Lycka till med nedräkningen!!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Cecilia: haha… det måste vara telepati eller något för jag tänkte faktiskt på samma sak när jag la in den bilden här i morse; att den hade blivit en ganska cool tatuering. Sedan släppte jag det för att jag kände att den nog var för tuff för mig… Kanske läge att tänka om igen. :o) Kram!

    Nena: haha… ja då spelar vi i exakt samma packliga, för det är precis så mitt packbeteende också ser ut. Sent och för mycket har jag alltid skyllt på att då står jag i alla fall inte och velar i timmar i alla fall… så lite smart är det nog ändå, på sitt sätt ;o) Kram!

    SvaraRadera
  6. Mitt packtips är att man tar fram alla sina favoritplagg som är anpassade efter det väder dit man ska. Och så plockar man bort efterhand istället för att lägga till. Det funkar för mig för jag brukar ha lagom med mig och det bara med favvoplagg, kan knappast bli bättre eller hur? Kram/ Ingela

    SvaraRadera
  7. Brukar också packa lite för mycket och det kan stressa mig. Skulle vilja att jag bara packade den där solklänningen och de plagg som man kanske bara använder... "men icke" (citat från dig). Min man tycker jag storhandlar och packar glassigt. Det lilla extra slinker ner :-) Men han hävdar att det är helt ok. För det finns plats. Kul om man lyckas vara lite glassig i vardagen tycker jag. Mitt tips är att packa det du känner för. Va lite glassig! Ingen stress! Har opererat mig idag så jag har jätteont. Ingen bra dag. Hoppas din var bättre! Din blogg förgyller dock även denna dag. Snart är det fredag, (blogg)vännen! Kram L8

    SvaraRadera
  8. Jag försöker packa lite men det går ju aldrig...
    Listor är bra! Jag är en riktig listmänniska själv. =)

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Underbart att resa iväg.
    Listor är roliga och bra, jag är dock mycket bättre på att skriva själva listan än att följa den. Packar gör jag snabbt och lätt i liten väska, problemet börjar vid hemfärd när fynden ska med hem som stenar, sist en snygg gren och jag fick hem den! glas etc. ja du förstår säkert.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  10. Jag är typ sämst på att packa så något råd får du inte av min. Ska jag hem till Norge i en vecka ser det ut som jag flyttar hem:) Vad underbart att du bara har 4 dagar kvar på skitstället.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Fyra sketna dagar...

    ha tankarna i packning och framtid så skall du se att de dagarna snart är förbi!!

    Tack för erbjudandet - underbart goa du - nu klickade jag med dyr frakt ändå efter att jag kom in från kylan i eftermiddag.

    KRAMAR <3

    SvaraRadera
  12. Vad du än tar med dig så blir det bra! Hur mycket kläder går det åt i 30 graders värme egentligen;) Förresten, lämna karsloken hemma och ta med mig i stället! Känner mig som roadkill just nu....Kram!

    SvaraRadera
  13. Inga bra packtips från mig. Jag är en sorglig skapelse nämligen. Packar alltid ner lite in case, och lite extra om i fall att, och kanske något om det nu skulle bli kallt på kvällarna, sen extra av allt and some sugar on top.
    Skulle också längta och tjata hål i huvvet på andra om jag skulle åka dit ni ska. Klart du måste räkna ner dagarna gumman:)
    Natti på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  14. Åh, en till som packar ner hela garderoben ifallomatt...
    Jag förstår att du längtar som en tok!
    Kram!

    SvaraRadera
  15. jag är urusel på att packa...packar för mycket...packar fel...Å kommer hem med dubbelt så mycket...??
    KRAM KRAAAM :)

    SvaraRadera
  16. Tack för era tips och kommentarer om era packbeteenden, jag är ju inte ensam om att packa för mycket i alla fall. :o) Och att sedan ko0mma hem med ännu mer… :o) Fast på Kap Verde finns inte så mycket kul att shoppa, inte en enda Molly till exempel så på den fronten är det lugnt. Fast då kan man ju å andra sidan få plats med lite mer, lite extra på vägen ner… Tror det blir som vanligt, kaos och 14 bedrövelser innan packningen är klar. Bla, bla… som jag svamlar. Kram på er alla underbaringar!

    SvaraRadera